diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 27, 2016 Ma duc sa ma culc. Dovada clara ca omul isi face nervi cand sta treaz se afla pe acest topic.Iar ma parasesti ?
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 27, 2016 Iar ma parasesti ? Daca tu preferi sa stai aici decat de vorba cu mine acolo, da, ma duc sa ma culc.
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 27, 2016 Daca tu preferi sa stai aici decat de vorba cu mine acolo, da, ma duc sa ma culc....ma gandeam ca poate vin si Rocsana cu Andra sa continuam discutia de aseara,ca nu am ajuns la nici o concluzie....si Razvan bineinteles sa nu uit.
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 27, 2016 ...ma gandeam ca poate vin si Rocsana cu Andra sa continuam discutia de aseara,ca nu am ajuns la nici o concluzie....si Razvan bineinteles sa nu uit. Ok atunci. Tu stai aici. Noapte buna.
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 27, 2016 ...bai ia haideti adunarea,sedinta la Alice acasa a.k.a. pe topic
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 27, 2016 Ok atunci. Tu stai aici. Noapte buna....hai ca o sa imi fac si gmail nu te dispera,e lunga ziua am timp. ...sper ca nu te superi pentru un gmail ?
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 27, 2016 Te-ai suparat Alisuc ?
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 27, 2016 ...hai ca o sa imi fac si gmail nu te dispera,e lunga ziua am timp. ...sper ca nu te superi pentru un gmail ? Te-ai suparat Alisuc ? 1. eu nu "ma disper", eu ma enervez. Si cand o fac, ma retrag din discutie ca sa nu iasa show. In caul asta am iesit afara cu Jon2. nu e "pentru un gmail", ci pentru un principiu, Nu mai stau sa explic rostul unui gmail, Evident o fac degeaba.
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 27, 2016 1. eu nu "ma disper", eu ma enervez. Si cand o fac, ma retrag din discutie ca sa nu iasa show. In caul asta am iesit afara cu Jon2. nu e "pentru un gmail", ci pentru un principiu, Nu mai stau sa explic rostul unui gmail, Evident o fac degeaba.Ce mai face Jon...mai urla la luna ?
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 27, 2016 Ce mai face Jon...mai urla la luna ? Vad ca ti-ai propus serios sa ma enervezi in seara asta. Asa ca ma retrag,
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 27, 2016 Vad ca ti-ai propus serios sa ma enervezi in seara asta. Asa ca ma retrag,Deci nu te mai inteleg,pe bune,ce facem acuma,ne intoarcem de unde am plecat ?
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 27, 2016 Deci nu te mai inteleg,pe bune,ce facem acuma,ne intoarcem de unde am plecat ? Ar trebui sa discutam ceva care nu putem clar aici. Serios acum. Dar pt ca...,mailuri... Jon nu urla la luna. He says i love you. Acum pe bune? Ce vrei? Ce preferi de fapt? Daca ma enervez, iara vrei sa facem scandal pe forum ca doi copii tampiti sau e mai matur sa discutam in particular? 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 27, 2016 Vorbim in private... 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 27, 2016 Vorbim in private... A fost asa greu? offf....
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 28, 2016 A fost asa greu? offf....Nu era greu,da imi place sa ma joc cu tine.
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 28, 2016 Pentru persoana aia care mi-a spart mailul si feisbucul...stii tu cine esti, ca-ti faci veacul p-aci....le-am luat inapoi. O sa te calc pe cap.
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 28, 2016 Bai frate, a innebunit lumea...cum sa suni sa iti faci programare cu nevasta si sa zici ca vrei sa participe si Jon?? Baaaa!!!
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 28, 2016 Available for emptying balls till 3 am. 1
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 28, 2016 Bai frate, a innebunit lumea...cum sa suni sa iti faci programare cu nevasta si sa zici ca vrei sa participe si Jon?? Baaaa!!!N-ai inteles nimic....urma sa fiti perechi, tu cu el si nevasta-sa cu Jon 2
lion86 Reputație: 1150 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 28, 2016 N-ai inteles nimic....urma sa fiti perechi, tu cu el si nevasta-sa cu Jon e geloasa ca o insala Jon 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 28, 2016 Da mie cine pizda pulii mele mi-a busit mailu ? Alice stii ceva !
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 28, 2016 Da mie cine pizda pulii mele mi-a busit mailu ? Alice stii ceva ! eu de unde sa stiu?
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 28, 2016 Da mie cine pizda pulii mele mi-a busit mailu ? Alice stii ceva ! Si mie si lui Rocsana ni s-au busit conturile. Sa nu mai spun ca Rocsana s-a trezit cu un profil pe facebook cu toate pozele ei acolo, linkuri care forum si dat add la toti cunoscutii.Cineva se tine de glume naspa , eu am aflat cine, dar cu siguranta nu are nici o legatura cu tine. Insinuezi cumva ceva sau o dau eu in paranoia?
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 28, 2016 N-ai inteles nimic....urma sa fiti perechi, tu cu el si nevasta-sa cu Jon Bag pula-n natia lui de defect. Ma suna dupa alt numar la o ora (probabil a vazut ce am scris aici) si imi zice "eu nu stiam ca Jon e caine". Doamneee....
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 28, 2016 Tu stii cat de naspa ii,sa nu-ti poti verifica mailu ?Personalul de la Microsoft is niste idioti,toti tocilarii aia is degeaba,i-am injurat de m-am plictisit.Conturi busite eu,tu Rocsana,ti se pare ca e coincidenta ? ...si nu imi stie nimeni mailu din comunitatea asta in afara de tine...tu ce concluzie ai trage ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum