belealacasaomului Reputație: 41 Postat Februarie 1, 2016 Oras:bv Oras:bv Partajează Postat Februarie 1, 2016 Asa e clar. Mai ales ca nu s-a intalnit personal cu nici una dintre noi nici eu .....dar cum sa fac , sa ma conving ca Alice nu este barbat si Kendra nu e nebuna nespalata , dar daca o fi adevarat ,,,,ca dracu ,, 1 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 1, 2016 confirm ca ultima data cand am fost la Alice era femeie cu niste big si la Kendra inca n-am ajuns Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 1, 2016 Disponibila pana la 1 am. 3 Link spre comentariu
microsddd Reputație: 110 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Februarie 1, 2016 O recenzie avem cumva in ultimele 20 pagini? Cred ca trebuie sa caut foarte atent ultima recenzie facuta.Nu ar fi ok sa avem si recenzii nu doar off-topic? Intreb si eu...nu e cu suparare Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 1, 2016 Si una pentru submisi http://4.bp.blogspot.com/-8wbKqpTY9j4/Vqy53pQ0l3I/AAAAAAAAC_U/rGW37kM0Meo/s1600/Canning%2BMarks.jpg Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 1, 2016 O recenzie avem cumva in ultimele 20 pagini? Cred ca trebuie sa caut foarte atent ultima recenzie facuta.Nu ar fi ok sa avem si recenzii nu doar off-topic? Intreb si eu...nu e cu suparare Nu-i cu suparare, dar se poarta off-topicul...cica.. Sunt eu de vina ca nu face lumea recenzii? Nu. Multi vin la mine si imi spun clasica placa "te-am gasit pe forum dar nu am cont". Ce sa mai zic? Hai la mine si fa o recenzie tu? Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 1, 2016 O recenzie avem cumva in ultimele 20 pagini? Cred ca trebuie sa caut foarte atent ultima recenzie facuta.Nu ar fi ok sa avem si recenzii nu doar off-topic? Intreb si eu...nu e cu suparare 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 1, 2016 :laugh2 Link spre comentariu
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 1, 2016 [quote name="alice adore" post="1708106" timestamp="1454338368" Hai la mine si fa o recenzie tu? Pot sa vin eu in locul lui?😃 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 1, 2016 Pot sa vin eu in locul lui? Tu? DAAAAAAAAA! Link spre comentariu
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 1, 2016 Tu? DAAAAAAAAA!Mda ...vrei sa ma faci iar sa mi se imoaie genunchii:)) Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 1, 2016 Mda ...vrei sa ma faci iar sa mi se imoaie genunchii:)) Na belea ca te-am prins la inaintare. Tu de ce nu faci recenzie? Link spre comentariu
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 1, 2016 Na belea ca te-am prins la inaintare. Tu de ce nu faci recenzie?Pei am facut ...ce e drept am mai fost de cateva ori la tine...dar am omis sa mai fac...ammai lasat si pe altii dar...sunt certati cu tehnologia... P.S.: zi-mi o adresa de mail pe care o folosesti sa iti trimit ceva funny Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 1, 2016 Pei am facut ...ce e drept am mai fost de cateva ori la tine...dar am omis sa mai fac...ammai lasat si pe altii dar...sunt certati cu tehnologia... P.S.: zi-mi o adresa de mail pe care o folosesti sa iti trimit ceva funny Pai pune mana si scrie. [email protected] Link spre comentariu
nirvana2016 Reputație: 40 Postat Februarie 1, 2016 Oras:NEVERMIND Oras:NEVERMIND Partajează Postat Februarie 1, 2016 opa opa opaCATERINCA! CATERINCA!S-a ajuns la un alt nivel!Toata povestea cere aprox. 3 pungi de pufuleti si 2 castroane de floricele!Dupa parerea mea, "fetele" raman tot femei si vor stii intotdeauna ce vor .......................Promit ca o sa revin cu recenzie..................................................................................... Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 2, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 2, 2016 Pana la 3 am (daca nu adorm... ) 5 Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1049 Postat Februarie 2, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2016 ce tarife ai? 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 2, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 2, 2016 ce tarife ai?http://aliceadoreofficial.blogspot.ro/p/blog-page_88.html Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 3, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 3, 2016 Astazi ma gasiti pana la 10 pm 3 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 6, 2016 Astazi ma gasiti pana la 10 pm Fishnet Body.JPG Aolo Aliceee ce faci??? De 3 zile n-ai mai intrat, esti bine? telenovela cum s-a terminat? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 6, 2016 Aolo Aliceee ce faci??? De 3 zile n-ai mai intrat, esti bine? telenovela cum s-a terminat? Eu sunt tot timpul online pe aici, doar ca nu prea am mai postat. Telenovela s-a terminat cum a vazut toata lumea. Sincer eu ma bucur ca s-a terminat. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 9, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 9, 2016 Ma gasiti azi pana la 1 am. Pup. 3 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 12, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 12, 2016 Azi golesc "oo" pana la 3 am. Treceti la futing! 4 Link spre comentariu
parolistul Reputație: 178 Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 De cate ori intru pe ninfomane si te vad ,imi pare rau ca nu sunt din Ploiesti. Imi doresc mult sa te intalnesc. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 12, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 12, 2016 De cate ori intru pe ninfomane si te vad ,imi pare rau ca nu sunt din Ploiesti. Imi doresc mult sa te intalnesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum