diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 20, 2016 Ce aveți oameni buni cu biata Roz?Ia lăsați voi fata în pace.Sa ne ierti tu pe noi,ne-am facut o aroganta,asa regulamentar ...cum face varu` https://www.youtube.com/watch?v=OnLRSktXebE
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 20, 2016 Pierdut Print al Ardealului. Ofer recompensa substantiala.Inca nu l-ai gasit ?
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 20, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 20, 2016 Bine ca ai apărut. Ca deja am supărat lumea.
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 20, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 20, 2016 De aia nu mai pot eu, de lume. Ete ca a aparut si Printul.
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 20, 2016 Bine ca ai apărut. Ca deja am supărat lumea.La cine te referi mai exact cand zici "lumea",zi pe fata,ca suntem ca in familie aici. ))))))))))))))))
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 20, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 20, 2016 La cine te referi mai exact cand zici "lumea",zi pe fata,ca suntem ca in familie aici. )))))))))))))))) O familie mare si perversa Pe unde misuni? 1
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 20, 2016 O familie mare si perversa Pe unde misuni?familie de nimfomani
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 20, 2016 ...si de bagabonti ordinari,depravati si perversi,numa lume buna ce sa mai
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 20, 2016 O familie mare si perversa Pe unde misuni?Meditez la utilitatea rasei umane pe planeta...no just kidding,astept sa se lase noaptea,sa ies la un "bairam regulamentar".
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 20, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 20, 2016 Meditez la utilitatea rasei umane pe planeta...no just kidding,astept sa se lase noaptea,sa ies la un "bairam regulamentar". La aia nu ai ce medita. E useless. Distractie placuta 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 20, 2016 La aia nu ai ce medita. E useless. Distractie placuta Multumesc frumos,fie vorba intre noi,abia astept sa facem o "regulamentara" in RO...you & me Si acum revenind la subiectul de importanta mondiala...de ce plm existam pã planeta,adica doar sa mancam,bem,futem,ne distram si dupa sa o luam de la cap ? ...si sa cheltuim bani multi pe chestii de care nu avem reala nevoie....boooring
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 21, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 21, 2016 Multumesc frumos,fie vorba intre noi,abia astept sa facem o "regulamentara" in RO...you & me Si acum revenind la subiectul de importanta mondiala...de ce plm existam pã planeta,adica doar sa mancam,bem,futem,ne distram si dupa sa o luam de la cap ? ...si sa cheltuim bani multi pe chestii de care nu avem reala nevoie....boooring Majoritatea exista ca sa faca ce e "social acceptabil". Get a job, get married, have kids. Se pare ca singurul lor scop in viata e sa se reproduca.Mai sunt si aia care traiesc ca sa se afle in treaba.Eu personal cred ca traim ca sa murim. Si dupa s-ar putea sa o luam de la capat (asta nu mai stiu sigur). PS: noi doi..ce?? 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 21, 2016 Noi doi avem treaba in alta parte, nu aici...Ma scuzati ca am nerusinarea si tupeul sa intreb,dar ce treaba aveti si unde ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2016 Postat Februarie 21, 2016 Suntem niste nenorociti, sa ne fie rusine! Vezi cum intri in colimatorul ei, ca nu mai scapi Cainele care latra nu musca! 2
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 22, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 22, 2016 Ma scuzati ca am nerusinarea si tupeul sa intreb,dar ce treaba aveti si unde ? eeee, nu dau din casa... 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 22, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 22, 2016 Cainele care latra nu musca! Aia e turbata deja. 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 22, 2016 Noi doi avem treaba in alta parte, nu aici... Mda. Imediat ajung.Razvane tu ce faci frate cu Alice ? ...poate ma dau si eu la Andra a ta sa fim chit
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 22, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 22, 2016 Razvane tu ce faci frate cu Alice ? ...poate ma dau si eu la Andra a ta sa fim chit Io am aflat ca deja te-ai dat 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2016 Postat Februarie 22, 2016 Io am aflat ca deja te-ai dat Se lupta barbati pentru tine Alice! ❤ 2
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 22, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 22, 2016 Se lupta barbati pentru tine Alice! ❤ Tre` sa-mi cos himenul la loc, adica, na, ala castigator barem sa se laude ca m-a luat neatinsa. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2016 Postat Februarie 22, 2016 Tre` sa-mi cos himenul la loc, adica, na, ala castigator barem sa se laude ca m-a luat neatinsa.Nu iti este mila ca va trebui sa aiba rabdare...sti tu...doare ,prima data! 2
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 22, 2016 Razvane tu ce faci frate cu Alice ? ...poate ma dau si eu la Andra a ta sa fim chit La Rocsana nu te dai? 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 22, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 22, 2016 Nu iti este mila ca va trebui sa aiba rabdare...sti tu...doare ,prima data! Am uitat 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 23, 2016 Io am aflat ca deja te-ai dat Daca bei un frappé cu mine next week,ma dau la tine
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 23, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 23, 2016 Daca bei un frappé cu mine next week,ma dau la tine Next week? I need to think about it. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum