alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 29, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 29, 2016 Azi sunt pasare de noapte. Ma gasiti pana la 4 am. M-am tras si in poza. Ce vedeti, aia gasiti 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 29, 2016 O zi, doua, trei, cinci....cand ajungi in Romanica?? Adica data cum s-ar zice.Is prea multe variabile,deci data e incerta....da nu pari prea entuziasmata ca vin Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 29, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 29, 2016 Is prea multe variabile,deci data e incerta....da nu pari prea entuziasmata ca vin Esti dus cu biscuitii. Atata timp cand te intreb data exacta cand vii, tu deduci ca nu sunt entuziasmata?Oricum ziceai ca sapt asta ne vedem. Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 29, 2016 Azi sunt pasare de noapte. Ma gasiti pana la 4 am.M-am tras si in poza. Ce vedeti, aia gasiti IMG_0772.JPGwoow ! Ce simpatica esti.M-as "trage" cu tine ))))) Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 29, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 29, 2016 woow ! Ce simpatica esti.M-as "trage" cu tine ))))) Pai e bine, ca m-am saturat de selfie-uri. Vii si "ma tragi"...in poze.Ne tragem si impreuna daca vrei. Da` sa iei selfie stick. Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 29, 2016 Esti dus cu biscuitii. Atata timp cand te intreb data exacta cand vii, tu deduci ca nu sunt entuziasmata?Oricum ziceai ca sapt asta ne vedem....show me some love Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 29, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 29, 2016 ...show me some love In private Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 29, 2016 Pai e bine, ca m-am saturat de selfie-uri. Vii si "ma tragi"...in poze.Ne tragem si impreuna daca vrei. Da` sa iei selfie stick...."selfie stick" am la mine tot timpul Deci ne putem trage in poze,facem album ce plm Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 29, 2016 In private Pe bancheta din spate ))) Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 29, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 29, 2016 ..."selfie stick" am la mine tot timpul Deci ne putem trage in poze,facem album ce plm :laugh2 Pe bancheta din spate ))) Vezi ca fusei evaziv....deci saptamana asta sau nu? Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 29, 2016 In principiu da... Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 29, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 29, 2016 In principiu da... Treci in straponu` meu acasa odata!De trei luni te las sa bagabontesti. Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 29, 2016 Bai deci ce dor imi e de Ro...abia astept Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 29, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 29, 2016 Bai deci ce dor imi e de Ro...abia astept Abia astepti sa vezi Carpatii sau pe mine? Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 29, 2016 Da nu in strapon ai inebunit ? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 29, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 29, 2016 Da nu in strapon ai inebunit ? Pai nu pot sa zic in pula mea, ca dupa zici "n-ai". Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 29, 2016 Pai nu pot sa zic in pula mea, ca dupa zici "n-ai".Zi in ce ai atunci Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 29, 2016 Abia astepti sa vezi Carpatii sau pe mine? Ma fut in ei de Carpati...pe tine,cluburile,prietenii,atmosfera de Romania ))) Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 29, 2016 Da in special pe tine,ca vreau sa imi fac selfie. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 29, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 29, 2016 Da in special pe tine,ca vreau sa imi fac selfie. :laugh2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 29, 2016 Sa iti aduc flori sau nu esti genu' ? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 29, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 29, 2016 Sa iti aduc flori sau nu esti genu' ? Nu sunt genu` Adu-mi Mein Kampf. Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 29, 2016 Nu sunt genu` Adu-mi Mein Kampf.Ce fantezii perverse ai )))) Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 29, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Februarie 29, 2016 Ce fantezii perverse ai )))) De parca nu stii Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 1, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 1, 2016 Oricum nu o sa ai timp sa o citesti,suntem ocupati...tre sa mergem la Bucuresti dupa la Cluj,si apoi cine stie pe unde Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum