diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 1, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 1, 2016 Poate te duc si la Baia Mare sa dai niste autografe Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 1, 2016 Oricum nu o sa ai timp sa o citesti,suntem ocupati...tre sa mergem la Bucuresti dupa la Cluj,si apoi cine stie pe unde Poate te duc si la Baia Mare sa dai niste autografe Ia uite ce mi-o facut el programul Vezi ca nu plec nicaieri fara Jon. Seriously. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 1, 2016 Mmmmm, ce fain ploua....Aprind o lumanare parfumata si ma bag la nanitu...relax total.... Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 1, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 1, 2016 Ia uite ce mi-o facut el programul Vezi ca nu plec nicaieri fara Jon. Seriously. Uite la asta nu m-am gandit... Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 1, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 1, 2016 Mmmmm, ce fain ploua....Aprind o lumanare parfumata si ma bag la nanitu...relax total....Asa...fa-mi pofta ))) Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 1, 2016 Uite la asta nu m-am gandit... Pai ti-am mai spus. Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 1, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 1, 2016 Pai ti-am mai spus....vreau selfie Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 1, 2016 ...vreau selfie Fa-ti Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Martie 1, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Martie 1, 2016 ...vreau selfieStai ca fac eu acum. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 1, 2016 Stai ca fac eu acum. 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 1, 2016 Ca de obicei, incep tura nr 2 aka programul de noapte (poftiti un cur) 2 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Martie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 1, 2016 frumos selfie Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 1, 2016 frumos selfie Fuse pe timer....da` tot selfie e. Multam. E (h)artistic Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Martie 1, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Martie 1, 2016 Nu e selfie. Eu l-am făcut. 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 1, 2016 Nu e selfie. Eu l-am făcut. De ce dai din casa??? Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 1, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 1, 2016 Nu e selfie. Eu l-am făcut.Ai uitat sa iti ceri voie de la Print : Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 1, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 1, 2016 Ca de obicei, incep tura nr 2 aka programul de noapte (poftiti un cur) Shades & Lights 2.JPG brazilianco ! https://www.youtube.com/watch?v=Ychx5JSzT50 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 1, 2016 Ai uitat sa iti ceri voie de la Print : Nu i-ai zis tu sa ma incalzeasca pana ajungi acasa? Na belea! brazilianco ! Ma si gandeam cum ar fi sa incep sa pun si eu anunturi din alea penibile cu "brazilianca perversa" cand am postat poza Dar nu prea am cum sa ma dau Brazil oricum la cat de alba sunt. Scooter!!!! :clapp Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 1, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 1, 2016 Nu i-ai zis tu sa ma incalzeasca pana ajungi acasa? Na belea! Avand in vedere ca is depravat maxim si am redefinit decadenta,ar fi ipocrit din partea mea sa iti mai reprosez ceva. https://www.youtube.com/watch?v=8Drv1HVqTU8 albo ! Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 1, 2016 Avand in vedere ca is depravat maxim si am redefinit decadenta,ar fi ipocrit din partea mea sa iti mai reprosez ceva. albo ! Corect! Mmmmm, tare fain ce se intampla in videoclipul ala. Merci mult. Acum m-as fute si lumea doarme. Link spre comentariu
bengolezu Reputație: -1 Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 ma bag eu..... Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 2, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 2, 2016 ma bag eu..... Ai lovele? Haidi repede repejor! Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 2, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 2, 2016 Oferta acestei saptamani 60 min / 150 RON (oral, normal...finalizari - cat va tine ) 30 min / 100 RON (oral, normal, o finalizare) un oral / 50 RON 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 2, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 2, 2016 Ai lovele? Haidi repede repejor!N-am numa parai Link spre comentariu
lion king Reputație: 7 Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Ai tel inchis... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum