alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 4, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 4, 2016 Mai, tu esti ceva cameleon sau cum?? )) haha, de ce? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 5, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 5, 2016 Mornin` 5 Link spre comentariu
magnificull Reputație: 22 Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 asa dimineti sa tot ai Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 5, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 5, 2016 asa dimineti sa tot ai Ciufulite? Link spre comentariu
scutyeru Reputație: 7 Postat Martie 5, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Martie 5, 2016 Buna alice este posibil sa te vizitez astăzi pe la ora 18.30 daca nu deranjez bineînțeles ca o sa sun înainte dar sper sa nu dormi si inca ceva mai este valabila oferta de saptamana asta. Mersi mult si te sărut dulce Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Martie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 5, 2016 asa buze senzuale Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Martie 5, 2016 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Martie 5, 2016 haha, de ce?Pai uitat te in semnatura ta si in colaju ala de poze de ieri, parca e alta persoana/personaj in fiecare cadru Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 5, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 5, 2016 Pai uitat te in semnatura ta si in colaju ala de poze de ieri, parca e alta persoana/personaj in fiecare cadru A, dap....1000 de fete (doar in poze), spre deosebire de altii.Am poze facute la interval de zile si te juri ca nu sunt eu 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 6, 2016 asa dimineti sa tot ai Asa o sa le am Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 6, 2016 Asa o sa le am Tu sa taci. Te sechestreaza toate neamurile, ajungi acasa de Craciun Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 6, 2016 Tu sa taci. Te sechestreaza toate neamurile, ajungi acasa de Craciun Sa te fut ! ))))))) Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 6, 2016 Sa te fut ! ))))))) Promises, promises..... Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Martie 6, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 6, 2016 Sa te fut ! )))))))Alice vrea fapte, nu vorbe !!! Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 6, 2016 Lasati-ma sa imi beau si eu o cafea in liniste Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 6, 2016 Incerc sa citesc si eu Die Welt la o cafea si nu inteleg nimic Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 6, 2016 Lasati-ma sa imi beau si eu o cafea in liniste Incerc sa citesc si eu Die Welt la o cafea si nu inteleg nimic S-a dus Printul cu pluta Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 6, 2016 Salvati printesa )))))))))))))) Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 6, 2016 Salvati printesa )))))))))))))) Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 6, 2016 : Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 6, 2016 : Spune-mi cat de mult ma iubesti ...si fii original. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 6, 2016 : Ia uita-te cat ma adora unii omuleti Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 6, 2016 Spune-mi cat de mult ma iubesti ...si fii original.Te rog nu ma pune sa fiu romantic ca nu-mi iese )))))))))))))) P.S. you crazy ? ti-ai luat menajera Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 6, 2016 Te rog nu ma pune sa fiu romantic ca nu-mi iese )))))))))))))) P.S. you crazy ? ti-ai luat menajera Nu is crazy Daca pe el il fericeste sa imi faca curat, cine sunt eu sa ma opun?? 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 6, 2016 Nu is crazy Daca pe el il fericeste sa imi faca curat, cine sunt eu sa ma opun??L-ai hipnotizat sau ce plm ai facut cu bietu om Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Martie 6, 2016 L-ai hipnotizat sau ce plm ai facut cu bietu om Imi face curat de trei ani aproape 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum