andra84 Reputație: 2194 Postat Martie 6, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Martie 6, 2016 Imi face curat de trei ani aproape ce-ai facut?
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 6, 2016 ce-ai facut? nimic!!! 1
andra84 Reputație: 2194 Postat Martie 6, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Martie 6, 2016 nimic!!!
xrxx77 Reputație: -452 Postat Martie 6, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 6, 2016 Incerc sa citesc si eu Die Welt la o cafea si nu inteleg nimic Incearca sa citesti Allgemeine Zeitung. Poate intelegi mai multe. 1 2
xrxx77 Reputație: -452 Postat Martie 6, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 6, 2016 Alice, individul cu maturoiul e real? Face curat sau se pregateste de decolare? 1 2
robokop Reputație: 2 Postat Martie 6, 2016 Postat Martie 6, 2016 Lasati-ma sa imi beau si eu o cafea in liniste Ai uitat cand tu cu baietii tai iai stricat nunta lui vanessa fosta ta in baia marehalal print caracter 0alice ai grija ca asta tot ce atinge distruge.
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 6, 2016 Ai uitat cand tu cu baietii tai iai stricat nunta lui vanessa fosta ta in baia marehalal print caracter 0alice ai grija ca asta tot ce atinge distruge. Am mai auzit ca nu e ok si din alte surse. Ce nunta? Cum, cand? Scuipa tot.
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 6, 2016 Ai uitat cand tu cu baietii tai iai stricat nunta lui vanessa fosta ta in baia marehalal print caracter 0alice ai grija ca asta tot ce atinge distruge.Oricine ai fi sa ma sugi de pulaTe sfatuiesc sa-ti vezi de viata ta ca altfel te ating
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 6, 2016 Am mai auzit ca nu e ok si din alte surse. Ce nunta? Cum, cand? Scuipa tot.Tu Alice ca plm faci,ii dai apa la moara la oligofren !?Si din ce surse ai auzit tu ?
Administrator pisicuts Reputație: 114482 Postat Martie 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 6, 2016 rozkendra ce are de spus de toate astea? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 6, 2016 rozkendra ce are de spus de toate astea?iar de te apuci de prostii.spun ca-s nebuna dupa tine si mi-e pofta sa te iubesc de jos in sus si invers Lma tati xoxoxooxox, felin dragalas si zapacit
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 6, 2016 Tu Alice ca plm faci,ii dai apa la moara la oligofren !?Si din ce surse ai auzit tu ? Ai uitat cum acum cateva pagini Roz spunea acelasi lucru, inclusiv de niste amenintari cu moartea? La asta ma refeream.In fine, I don`t care, atata timp cat nu imi faci mie rau, poti sa faci ce vrei. Ce ai facut??
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 6, 2016 Ai uitat cum acum cateva pagini Roz spunea acelasi lucru, inclusiv de niste amenintari cu moartea? La asta ma refeream.In fine, I don`t care, atata timp cat nu imi faci mie rau, poti sa faci ce vrei. Ce ai facut?? nu cu moartea sa nu exageram ca nu imi sta in fire sa mint....dar cu corectii fizice si violentze da de cateva ori bune....me off this topic goodluck to all of yus
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 6, 2016 nu cu moartea sa nu exageram ca nu imi sta in fire sa mint....dar cu corectii fizice si violentze da de cateva ori bune....me off this topic goodluck to all of yus Inseamna ca am inteles eu gresit, my bad. G`luck crazy bitch 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 6, 2016 Inseamna ca am inteles eu gresit, my bad. G`luck crazy bitch primul a fost genul ca ma calca in picioare daca mai vb cu day sau cu oricine altcineva barbat. si apoi dupa ce am incheiet eu isotoria si trancaneala definitiv ca da de mine in B acas la mine, ca ma bate, ca imi da, ca asa si pe dincolo, ca ma scuipa si ce mai indruga el acolo. asta de mai mute ori. ma rog.... da categoric chiar cu moartea nu au fost ))
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 6, 2016 primul a fost genul ca ma calca in picioare daca mai vb cu day sau cu oricine altcineva barbat. si apoi dupa ce am incheiet eu isotoria si trancaneala definitiv ca da de mine in B acas la mine, ca ma bate, ca imi da, ca asa si pe dincolo, ca ma scuipa si ce mai indruga el acolo. asta de mai mute ori. ma rog.... da categoric chiar cu moartea nu au fost )) Cand iubeste baiatul asta...iubeste Hai sa o lasam asa, ce a fost a fost, ce va fi....vom vedea. 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 6, 2016 nu cu moartea sa nu exageram ca nu imi sta in fire sa mint....dar cu corectii fizice si violentze da de cateva ori bune....me off this topic goodluck to all of yusYou off in pula mea afara de pe topic. )))))) P.S. daca imi faci un sex oral cu buzele alea poti sa mai ramai
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 6, 2016 Ce ai facut?? In primul rand nu te mai lua dupa ce zic toti nebunii sau nebunele.Am fost baut si m-am dus cu baietii sa facem caterinca la o nunta atata tot,doar stii ca la mine e pã baza de distractie.
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 6, 2016 You off in pula mea afara de pe topic. )))))) P.S. daca imi faci un sex oral cu buzele alea poti sa mai ramai Ba, ia mai usor cu sexu` oral de la altele! In primul rand nu te mai lua dupa ce zic toti nebunii sau nebunele.Am fost baut si m-am dus cu baietii sa facem caterinca la o nunta atata tot,doar stii ca la mine e pã baza de distractie. Cred ca mireasa n-a considerat distractie, mai ales ca am inteles ca era fosta
Administrator pisicuts Reputație: 114482 Postat Martie 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 6, 2016 Cand iubeste baiatul asta...iubeste Hai sa o lasam asa, ce a fost a fost, ce va fi....vom vedea. ea il iubeste pe diamond
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 6, 2016 ea il iubeste pe diamondnumai tu ai acces la inimioara mea. vreau, nu vreau, fuge de la mine la tine
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 6, 2016 ea il iubeste pe diamond Ce iti mai place sa bagi raca
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 6, 2016 ea il iubeste pe diamondNu stiu frate ce sa mai fac cu asta,pe ce topic postez eu pac apare si nebuna,la diva anita si acum aici )))))) Alice daca ma scapi de crazy bitch asta te duc la Paris si te fut pe turnu Eiffel
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 6, 2016 Nu stiu frate ce sa mai fac cu asta,pe ce topic postez eu pac apare si nebuna,la diva anita si acum aici ))))))Alice daca ma scapi de crazy bitch asta te duc la Paris si te fut pe turnu Eiffel Nu nu, mi-e frica de inaltimi. Si culmea ca si tie. N-auzi ca-l iubeste pe Motan? Ce sa-i fac eu? Roz, paws off my man!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 6, 2016 Nu stiu frate ce sa mai fac cu asta,pe ce topic postez eu pac apare si nebuna,la diva anita si acum aici ))))))Alice daca ma scapi de crazy bitch asta te duc la Paris si te fut pe turnu Eiffel jet prostule ca nu ai miscat nimic niciodata in mine. nu am avut niciodata respect, dragoste sau consideratie pt tine. ai fost o jucarioara p[rostuta si facila care ma amuza. pana cand nu ma mai amuza ca imi facea nervi. esti asa blond la materia cenusie ca nu intelegi ca am petrecut timp cu tine tomai ca erai ceva light si in cazl unei rupturi ma durea nici in pizda .la anita postam mult inaintea ta marsh. nu mai scrie de mine boule, simt ca imi pangareste imaginea si persoana sa am de a face cu asa cocalar Nu nu, mi-e frica de inaltimi. Si culmea ca si tie. N-auzi ca-l iubeste pe Motan? Ce sa-i fac eu? Roz, paws off my man! sa il pastrezi sanatoasa si fericita si iti multumesc din suflet, consider ca-mi faci un mare bine macar prin un transfer de obsesie. pls make him fall in love so he fcks off. off me lol. daca e al tau tine-ti-l fata eu i-as fute bucati de palme la unu care tot vb despre alta fata cu toti si mai ales cu mine. sa vb despre tine daca e al tau doh.... m-as simti jignita ca femeie ca aud baiatul pe care il plac ca vb mereu despre alta....... pls fuck his brains out or someth, not like he's got much
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum