alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 7, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 7, 2016 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 8, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 8, 2016 Sa fie bairam de 8 martie ....am zis https://www.youtube.com/watch?v=zPdMsyYtDvY
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 8, 2016 Sa fie bairam de 8 martie ....am zis Auzi boyfriend...acu` fara caterinca...cand plm vii acasa??
xrxx77 Reputație: -452 Postat Martie 8, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 8, 2016 Auzi boyfriend...acu` fara caterinca...cand plm vii acasa??Acum e ocupat cu matusa.. Il poseda
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 8, 2016 Acum e ocupat cu matusa.. Il poseda Noah, ca incep sa ma enervez. Si nu e bine.
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 8, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 8, 2016 Nu ma deranjati,conduc si nu pot sa scriu cu o mana )))))))) Alice...ne auzim la tel.
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 8, 2016 Nu ma deranjati,conduc si nu pot sa scriu cu o mana )))))))) Alice...ne auzim la tel. Conduci prin Romania? Fii mai explicit/
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 8, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 8, 2016 Nu Alice...inspre Romania,....am prins si controale pe autostrazi in Slovacia si Ungaria sa imi bag pula in imigrantii pulii mele de sirieni de cand cu astia nu mai putem circula ca oamenii prin Europa.Pai da noi am fost aici primii sa ma fut in ei de arabi,am trecut prin doua razboaie mondiale sa ne bucuram de pace acuma pe continent si vin nespalatii astia si vor totu de-a gata.
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 8, 2016
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 8, 2016 Nu Alice...inspre Romania,....am prins si controale pe autostrazi in Slovacia si Ungaria sa imi bag pula in imigrantii pulii mele de sirieni de cand cu astia nu mai putem circula ca oamenii prin Europa.Pai da noi am fost aici primii sa ma fut in ei de arabi,am trecut prin doua razboaie mondiale sa ne bucuram de pace acuma pe continent si vin nespalatii astia si vor totu de-a gata. sa-mi dai un sms sa-mi spui ca esti tu ....cred ca ma bag la nani uMpic
xrxx77 Reputație: -452 Postat Martie 8, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 8, 2016 Nu Alice...inspre Romania,....am prins si controale pe autostrazi in Slovacia si Ungaria sa imi bag pula in imigrantii pulii mele de sirieni de cand cu astia nu mai putem circula ca oamenii prin Europa.Pai da noi am fost aici primii sa ma fut in ei de arabi,am trecut prin doua razboaie mondiale sa ne bucuram de pace acuma pe continent si vin nespalatii astia si vor totu de-a gata.Mi-ai ucis notiunile de geografie. Daca vi de la Nürnberg, wtf cauti in Slovacia? 1 2
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 8, 2016 Mi-ai ucis notiunile de geografie. Daca vi de la Nürnberg, wtf cauti in Slovacia? La asta nu m-am gandit.O avea neamuri si p-acolo....e peste tot imperiul Printului. (stiu diferenta intre regat si imperiu, da` I was trying to make a point)
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 8, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 8, 2016 Mi-ai ucis notiunile de geografie. Daca vi de la Nürnberg, wtf cauti in Slovacia? Bai baiatule tu cred ca nu ai prea fost afara nu prea le ai,cate drumuri de Germania-Romania ai facut ?Uitate bine pe harta...Nurnberg e langa Cehia din Cehia vin in Slovacia-Ungaria si intru pe la vama prin Satu Mare in Romania ca tre sa ajung la Baia Mare. Ruta care nu implica Slovacia e prin Austria da e mai lunga pentru mine care vreau sa ajung in nordul tarii.
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 8, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 8, 2016 La asta nu m-am gandit.O avea neamuri si p-acolo....e peste tot imperiul Printului. (stiu diferenta intre regat si imperiu, da` I was trying to make a point)Alice nu cred ca e cazul de mistouri...
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 8, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 8, 2016 bai Diamond,imi dai voie sa-i ofer o floare? Chiar daca doar vrtual
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 8, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 8, 2016 bai Diamond,imi dai voie sa-i ofer o floare? Chiar daca doar vrtualda frate,oricum ma ia la misto vad ca... femeile...cine le mai intelege
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 8, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 8, 2016 da frate,oricum ma ia la misto vad ca... femeile...cine le mai intelegepai cine plm vrea sa le inteleaga? 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 8, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 8, 2016 pai cine plm vrea sa le inteleaga?...sa stii ca ai dreptate
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 8, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 8, 2016 ...sa stii ca ai dreptate intotdeauna am dreptate
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 8, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 8, 2016 intotdeauna am dreptatecel mai bine e sa le dai ce le trebe adica bani si pula si sa nu incerci sa le intelegi
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 8, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 8, 2016 cel mai bine e sa le dai ce le trebe adica bani si pula si sa nu incerci sa le intelegiadevarat,mai putin faza cu puladaca au bani,nici in pizda nu le doare,esti harap alb,in plm
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 8, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 8, 2016 adevarat,mai putin faza cu puladaca au bani,nici in pizda nu le doare,esti harap alb,in plmharap alb e la pensie acuma le plac ăstia "bagabonti" ))))
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 8, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 8, 2016 harap alb e la pensie acuma le plac ăstia "bagabonti" ))))fara accidente,in plm
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 9, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 9, 2016 ...sa stii ca ai dreptate Da? Ok, pa.
microsddd Reputație: 110 Postat Martie 9, 2016 Oras:Deva Oras:Deva Postat Martie 9, 2016 O recenzie in 90 pagini gasim colegilor??? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum