Sari la conținut

Alice Adore 0723929474

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti

Fratilor va place vorbaria multa si fara rost.

Eu ce am avut de zis am zis.

Sunteti liberi fiecare sa ii treceti pragul si sa ma contraziceti apoi printr-o recenzie.

Altfel eu vorbesc in cunostinta de cauza iar voi total pe langa subiect.

Sanatate!

Jeghy vorbaria multa si fara rost ai facut tu de o saptamana incoace ... normal ca acum vei tace ca nu esti decat un limbrici spurcat si facut de ma-ta dintr-un viol zdreanta penala jegoasa

Link spre comentariu
  • Oras:las...

Atat de traumatizant de ai asteptat un an sa scrii, tocmai cand a inceput scandalul aici.

E o diferenta mare intr-un halat de baie si un kimono de matase, dar na, asa-i pe la tara, unii nu stiu.

Culmea e ca in ultimii doi ani am avut numai recenzii pozitive de la membrii respectabili si credibili de aici...dar na...fie cum zici tu,

Asta cu "banii!" e f tare :)

Multumesc pentru "recenzie" :)

Sa continue circul/clonele, etc.

Seara buna si Hail Hitler! :D

Ești o tampita :)))

Clona ? Ia fai tu o muie lu motanel si roagal sa verifice ip-urile :)))

Si pormo aruncate cu gura'n pula

Nici nu stau sa mai descriu ca deja ma loat o scarba daia nenorocita si asta doar din amintiri , iti dau doar note asa ca sa te evite lumea

Aspect :4

Igiena : 1 duhneste fratilor a starff , hazna , laturi ..

Oral : 7

Normal : 3-4 GALEATA,PISCINA,CRATER,DAMBOVITA,CANALUL DUNARE-MAREA NEAGRA , AUTOSTRADA SOARELUI , statea ca vaca nimic nu făcea

Anal : Nu am facut , dar sigur o scoti maro

Asta sa intamplat cred acum 2-3 ani

Ps : Eu nu prea scriu de fel dar jegoasa asta ( propriu&figurat) ma enervat in ultimu hal cu tupeul ei nesimtit de VACA , BALENA ESUATA

• Like 1
Link spre comentariu

"Sa verifice IP-urile", dupa ce cu 2 pagini in urma expuneai teoria IP-urilor variabile? Foarte "istet", n-am ce zice... 

" iti dau doar note asa ca sa te evite lumea ": de parca nu ne-am prins care-i faza... 

Motanelul ar cam trebui sa faca putina curatenie prin litiera asta  :angry

• Like 1
Link spre comentariu

"Sa verifice IP-urile", dupa ce cu 2 pagini in urma expuneai teoria IP-urilor variabile? Foarte "istet", n-am ce zice...

" iti dau doar note asa ca sa te evite lumea ": de parca nu ne-am prins care-i faza...

Motanelul ar cam trebui sa faca putina curatenie prin litiera asta :angry

Pai ma prostule , sa vada ca na mai fost creat nici un cont pe ip-ul asta SAU PE CLASA ASTA DE IP-URI

Incerci sa pari ceva ??

Ai calcat in scuipat de smecher sau ? Nu inteleg :)))

Ce te fute pe tine grija ? Probabil primesti si tu o felatie free :))) sau esti clona =))))

Link spre comentariu

Pai ma prostule , sa vada ca na mai fost creat nici un cont pe ip-ul asta SAU PE CLASA ASTA DE IP-URI

Incerci sa pari ceva ??

Ai calcat in scuipat de smecher sau ? Nu inteleg :)))

Ce te fute pe tine grija ? Probabil primesti si tu o felatie free :))) sau esti clona =))))

Incerc sa ma cac in gura defunctilor de pe linia ta materna si se pare ca-mi reuseste, in general. 

Ne-ai "spart" cu clasa de IP-uri, n-am ce zice. De parca pisicu' e venit cu pluta, de ieri, in treaba. 

Nu sunt atat de jegos, infect si handicapat mintal incat sa ma bucur de ceva gratis ca-i gratis, si nici clona (inca...) nu sunt. Asta arata clar ca esti genu' de imputit care se inghesuie la coada, la fasole cu ciolan, agheasma si alte mizerii ale genului. 

Pe ei, pe ei, pe mortii lu' tanti ma-ta!

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

pe tine lacheu fomist care suge din calitatiile si vitalitatea  femeii cu care este atent, ingrijit si afectuos  la moment potrivit nu te voi mai hrani vreodata cu imaginea mea. mai stii emailul cu forumul nu este la fel fara tine, daca lipsesti putin simt ca si cum lipseste ceva. faptul ca nu ai editat semnatura bolnavei cum ar fi fost normal in cazul unei care e curva  si presupune  jobul tau sa o faci si am si cerut de multiple ori nu iti va aduce niciodata niciodata iertare din partea ma. crezi tu ca ma mai provoci si voi vorbi. crezi tu ca daca am o fire inimoasa si iertatoare te voi ierta sau voi mai simti vreodata ceva pt tine. m-ai dus in stadiul in care nu simt iubire, nu indragoasteala , nu dezgust, nu ura, nu scarba , ci doar indiferenta. si nepotrivirea acea  de a ma detasa  si de a nu ma cobora mereu la nivelul tau. tu nu ai din partea mea iertare. nici alice asta cine o fi ea, nici diamond

si da vorbeai din experienta , indiferent ca iti raspund sau nu tu tot postezi despre mine pe unde apuci ca o raie de care nu scapa omul. in sensul asta esti ca diamond si ca alice. nu scapa omul de voi chiar daca va blocheaza si voi spuneti zece pana sa spuna pe cine vizati una singura. dar cel mai bine vorbiti intre voi. este evident ca veti vorbi despre mine si cu si in lipsa mea, si fara participarea mea si fara acordul meu. uite si numara cate replici ai tu cu rozkendra in ele in ultima vreme sau cel putin in ult 5 pagini doar pe topicul asta cate am eu cu pisicuts diamond sau alice. un fomist plangacios ca nu ii mai raspunde draguta, o curva avida si aproape homeless care ii ataca si se agata de imaginea unei femei pe care o simte f puternica, pt ca se gandeste ca daca o rastoarna e ea mai puternica{cand de fapt femeia o considera mai prejos de un vierme dintr-un mar, macar ala dovedeste ca maru nu are fertilizanti. ea se agata de mine sa ma dobore eu nu vb cu ea, ci cu google, tumbl si ce mai face ea, rareori cu ea direct} si unu care zice peste tot ca se drogheaza, fute cazinouri, nu a lucrat o singura zi in 25 de ani, si si-a hartuit toate femeile din vioata , inclusiv fosta la nunta ei.toate astea,dar nu are un card ca l-au confiscat parintii, merge cu mana intinsa la ei

felicitari v-ati gasit. ati facut o alianta asa 2some. acum sa va futeti in grup si sa nu va asteptati sa stiu cine sunteti. sunteti marunti, urati si insignifiati. fara sa va agatati de altii nici unul din trida nu a insemnat nimic vreodata

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

Incerc sa ma cac in gura defunctilor de pe linia ta materna si se pare ca-mi reuseste, in general.

Ne-ai "spart" cu clasa de IP-uri, n-am ce zice. De parca pisicu' e venit cu pluta, de ieri, in treaba.

Nu sunt atat de jegos, infect si handicapat mintal incat sa ma bucur de ceva gratis ca-i gratis, si nici clona (inca...) nu sunt. Asta arata clar ca esti genu' de imputit care se inghesuie la coada, la fasole cu ciolan, agheasma si alte mizerii ale genului.

Pe ei, pe ei, pe mortii lu' tanti ma-ta!

iate ma de mortii :))) si asa sunt mortii

intelectual ce esti tu :))

pun pariu ca esti un piş pe crac ...nam ceti cere :)))

Am zis cu clasa de ip-uri ca se poate verifica daca sunt clona cuiva :)))

Ps: stai cuminte ca sunt mai multe modalități sa faci o clona ca la carte :))...

Si nu ma refer la proxy sau hide my ip ca asta o știe tot prostu...si probabil si piscu asta de tot il pupi pe capu pulii :))))

Hai sugeo :*

Link spre comentariu

iate ma de mortii :))) si asa sunt mortii

intelectual ce esti tu :))

pun pariu ca esti un piş pe crac ...nam ceti cere :)))

Am zis cu clasa de ip-uri ca se poate verifica daca sunt clona cuiva :)))

Ps: stai cuminte ca sunt mai multe modalități sa faci o clona ca la carte :))...

Si nu ma refer la proxy sau hide my ip ca asta o știe tot prostu...si probabil si piscu asta de tot il pupi pe capu pulii :))))

Hai sugeo :*

Ma iau si de vii, daca simti nevoia.

Mai multi de pe aici ti-ar cere sa nu fii agramat (niste cratime, ceva...), dar ne e clar de pe acum ca e un demers inutil. "Piscu", ne-piscu, esti in "casa" lui. Daca erai istet, era el pripas pe presul tau, nu invers.

Sug, sug, da' nu vad ce ghiseft ai avea tu din asta :boob . 

Link spre comentariu

Mai multi de pe aici ti-ar cere sa nu fii agramat (niste cratime, ceva...), dar ne e clar de pe acum ca e un demers inutil. "Piscu", ne-piscu, esti in "casa" lui. Daca erai istet, era el pripas pe presul tau, nu invers.

Sug, sug, da' nu vad ce ghiseft ai avea tu din asta :boob . 

bă  morții mătii, mai faci mult off topic p-aci? 

Link spre comentariu

Sug, sug, da' nu vad ce ghiseft ai avea tu din asta :boob .

da ma sunt la el , ai dreptate

dar tarfa asta ma acuza ca as fi clona :))) pe ce motiv as fi ? Ce am de castigat ? :)))

Link spre comentariu

da ma sunt la el , ai dreptate

dar tarfa asta ma acuza ca as fi clona :))) pe ce motiv as fi ? Ce am de castigat ? :)))

bă pizda matii tu de unde dracu ai mai aparut? Esti clona unui pripas retardat pe nume Rockerul pulii caruia ii place sa suga pula ca asa  a vazut la măsa  ... 

Link spre comentariu

bă pizda matii tu de unde dracu ai mai aparut? Esti clona unui pripas retardat pe nume Rockerul pulii caruia ii place sa suga pula ca asa a vazut la măsa ...

ce reduși mintali ..

Ba pula cu urechii ...uitate in slobozu pizdii mati de cand am contul,, nu am postat ca nu am vrut , ..

Auzi si tu clona ...

numai terminati sami bag pula unu nui intreg ...

Hai sugeo si tu :))))))

Link spre comentariu

ce reduși mintali ..

Ba pula cu urechii ...uitate in slobozu pizdii mati de cand am contul,, nu am postat ca nu am vrut , ..

Auzi si tu clona ...

numai terminati sami bag pula unu nui intreg ...

Hai sugeo si tu :))))))

o sa-ti vorbesc frumos pentru ca i-am promis cuiva ca nu mai injur toate scursurile societatii ...  ti-ai facut cont atunci si ai stat in umbra pana ai scapat din lesă si ai inceput sa mananci cacat ... hai noapte buna ca incepe sa pută, inchide gura

• Like 1
Link spre comentariu

Placerea de a fi troll.   :256

De ce n-as face?! Sunt doar 2 persoane care ma pot opri aici.  :PCx 

=)) =)) Si tu mai esti troll ma Xerox ?!

N-am nimic cu tine... nu te supara gratuit!!

Dar poate-mi explici si mie cum esti tu troll din 2 aspecte :

1. Trolling-ul nu inseamna galagie ieftina pe un topic unde nu vorbeste nimeni... Inseamna in forma asta de-o invoci tu joaca desteapta pe unde vorbesc multi o treaba... si directionat discutia de la ce zic ei la inceput la cu totul altceva fara ca aia sa realizeze ce ai facut. Deci cum esti tu troll ?! Aici!! Poate pe alte forumuri iti iese mai bine...nu zic... :)

2. Nici cearta ieftina cu un pustan handicapat nu e. Doar cu injuraturi... n-are ma farmec. Inseamna in forma asta sa-l faci pe ala sa-si iasa din minti doar vorbind cu el. Sa-i simti mania prin ecran :)) Baietelul asta galagios s-a plimbat prin oras din vina mea si apoi era gata s-o faca iar ba si imbracat intr-un fel anume. Daca tu esti troll... eu cum sa-mi zic ? :)

O zi faina!! 

Link spre comentariu

=)) =)) Si tu mai esti troll ma Xerox ?!

N-am nimic cu tine... nu te supara gratuit!!

Dar poate-mi explici si mie cum esti tu troll din 2 aspecte :

1. Trolling-ul nu inseamna galagie ieftina pe un topic unde nu vorbeste nimeni... Inseamna in forma asta de-o invoci tu joaca desteapta pe unde vorbesc multi o treaba... si directionat discutia de la ce zic ei la inceput la cu totul altceva fara ca aia sa realizeze ce ai facut. Deci cum esti tu troll ?! Aici!! Poate pe alte forumuri iti iese mai bine...nu zic... :)

2. Nici cearta ieftina cu un pustan handicapat nu e. Doar cu injuraturi... n-are ma farmec. Inseamna in forma asta sa-l faci pe ala sa-si iasa din minti doar vorbind cu el. Sa-i simti mania prin ecran :)) Baietelul asta galagios s-a plimbat prin oras din vina mea si apoi era gata s-o faca iar ba si imbracat intr-un fel anume. Daca tu esti troll... eu cum sa-mi zic ? :)

O zi faina!! 

La "Rasfa" ma refeream cand am scris ca o face pentru placerea de a fi troll, chiar era atat de greu sa iti dai seama, inclusiv dupa editare? Era sa incep cu "Prost esti, ma!" dar mi-am dat seama ca nu e cazul... Poate esti doar obosit :) 

• Like 1
Link spre comentariu

La "Rasfa" ma refeream cand am scris ca o face pentru placerea de a fi troll, chiar era atat de greu sa iti dai seama, inclusiv dupa editare? Era sa incep cu "Prost esti, ma!" dar mi-am dat seama ca nu e cazul... Poate esti doar obosit :) 

Scuze!! Neatentie nu oboseala... Eu nu obosesc niciodata :)

In plus... el chiar nu e!! Il acuzi total gratuit...

Tu pareai ca incerci ceva la un moment dat si d-asta m-am lasat pacalit asa usor :)

Zi frumoasa!!

Link spre comentariu
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.

Buna, Alice. Mai esti disponibila?

Mai sunt. Daca am timp, chef si nu ma uit la Game of Thrones.

Dupa 12 la pranz deschid telu de fel.

O zi faina!

Link spre comentariu

Ce treaba ai tu cu mine?

Lasa-l fata...sufera de "ceat"....e in urma cu regulamentul.....lasa-l am zis :laugh2

• Like 3
Link spre comentariu

Pentru domnul din Ramnic care trebuia sa vina aseara: am primit sms-ul in care ma intrebai daca poti sa pleci de acasa si cand am vrut sa iti dau ok-ul....s-a blocat minunatia de telefon, nu mai mergea touch-ul, belele mari. Si-a revenit pe la 2 noaptea si iti dai seama ca nu te-am mai sunat la ora aia. Deci, mii de scuze :(

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...