nirvana2016 Reputație: 40 Postat Februarie 8, 2017 Oras:NEVERMIND Oras:NEVERMIND Postat Februarie 8, 2017 nu raspunzi la mail-uri?
drusilla Reputație: 721 Postat Februarie 9, 2017 Oras:... Oras:... Postat Februarie 9, 2017 nu raspunzi la mail-uri? Nu.Adresa mea de email am postat-o pentru userul cautpizdafree, email al caruia culmea, azi l-am gasit in spam. Este postata si pe blog, "pentru mai multe informatii" (cu toate ca blogul acopera TOT), de fel pentru domnii din alte orase. Am telefon. Nu vad rostul de a raspunde unui mail care contine intrebari de genul "mai activezi?", avand in vedere ca anunturile mele sunt actualizate zilnic, blogul este inca in functiune si mai sunt prezenta si pe aici. Noi doi ne-am cunoscut amical, la acel frappe si atat. Si sincer nu ma intereseaza mai mult. Nu am simtit nici o compatibilitate, pe care da, eu o caut la clienti, mai ales cei care se cam autoinvita la cafele. In cazul in care nu iti amintesti asta sau o sa o negi, se intampla cam acum un an si vreo 50 de pagini in urma pe topicul asta. Cand vorbeam eu cu Diamond. Deci....nu. Nu raspund la email. Si te-as ruga sa nu ma mai cauti deoarece nu sunt interesata de viitoare contacte cu tine.
drusilla Reputație: 721 Postat Februarie 14, 2017 Oras:... Oras:... Postat Februarie 14, 2017 M-am gandit eu la o combinatie. Avand in vedere avalansa de forumiste (ma refer la hotel, nu la nimfo) si noul meu apetit sexual crescut, am zis sa imbin utilul cu placutul. So, schimbare in servicii si tarife. 80 RON / 30 min 120 RON / 60 min 150 RON / 60 min - sesiunea de dominare Si ... am introdus analul in meniu - 50 RON extra. Am tot experimentat in ultimul timp in viata personala si am zis de ce nu si aici? Evident, daca aveti o pula de magar si dati ca surdul in tobe ca asa ati vazut in filme....nu ma bag sa imi stric sanatatea. Asta decid eu la fata locului. Finalizare orala tot nu fac O sa schimb si locatia in curand, asa informativ. PS: Cine vine si are un pic de timp sa imi faca si mie niste poze noi...ar fi highly appreciated. Camera am eu, nu trebuie mare talent de futograf, doar apasat pe bOton. Va pupic.
scutyeru Reputație: 7 Postat Februarie 14, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 14, 2017 Buna Alice vreau sa te vizitez si eu astazi pe la 17.30 se poate. Dar nu mai am nr. de telefon. Te pup dulce.
drusilla Reputație: 721 Postat Februarie 14, 2017 Oras:... Oras:... Postat Februarie 14, 2017 Buna Alice vreau sa te vizitez si eu astazi pe la 17.30 se poate. Dar nu mai am nr. de telefon. Te pup dulce. Nu mai ai nr meu?E in semnatura
nirvana2016 Reputație: 40 Postat Februarie 14, 2017 Oras:NEVERMIND Oras:NEVERMIND Postat Februarie 14, 2017 Nu.Adresa mea de email am postat-o pentru userul cautpizdafree, email al caruia culmea, azi l-am gasit in spam. Este postata si pe blog, "pentru mai multe informatii" (cu toate ca blogul acopera TOT), de fel pentru domnii din alte orase. Am telefon. Nu vad rostul de a raspunde unui mail care contine intrebari de genul "mai activezi?", avand in vedere ca anunturile mele sunt actualizate zilnic, blogul este inca in functiune si mai sunt prezenta si pe aici. Noi doi ne-am cunoscut amical, la acel frappe si atat. Si sincer nu ma intereseaza mai mult. Nu am simtit nici o compatibilitate, pe care da, eu o caut la clienti, mai ales cei care se cam autoinvita la cafele. In cazul in care nu iti amintesti asta sau o sa o negi, se intampla cam acum un an si vreo 50 de pagini in urma pe topicul asta. Cand vorbeam eu cu Diamond. Deci....nu. Nu raspund la email. Si te-as ruga sa nu ma mai cauti deoarece nu sunt interesata de viitoare contacte cu tine.no problem!!!un singur comentariu am de facut: nu m-am invitat la cafea! 1
drusilla Reputație: 721 Postat Februarie 15, 2017 Oras:... Oras:... Postat Februarie 15, 2017 Inca astept reply-ul domnului cu catelusul micut.... https://www.youtube.com/watch?v=ZNTiWwHYNKk
zaza90 Reputație: 615 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 15, 2017 Inca astept reply-ul domnului cu catelusul micut.... https://www.youtube.com/watch?v=ZNTiWwHYNKkFara sa te superi pe mine,ma bag si eu ca musca in lapte! Omu ala spune ca a simtit un miros neplacut la tine in casa si tu te plafonezi de chestia asta ca ai un catel mic sau mare?
drusilla Reputație: 721 Postat Februarie 15, 2017 Oras:... Oras:... Postat Februarie 15, 2017 Fara sa te superi pe mine,ma bag si eu ca musca in lapte! Omu ala spune ca a simtit un miros neplacut la tine in casa si tu te plafonezi de chestia asta ca ai un catel mic sau mare? Daca asta ai inteles tu, e clar.Mai citeste odata TOT ce i-am raspuns omului. Eu oricum inca astept descrierea banii din partea lui.
scutyeru Reputație: 7 Postat Februarie 18, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 18, 2017 Buna Alice pot sa te vizitez si eu in după amiaza asta. Mersi mult. Te sărut dulce.
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Buna Alice pot sa te vizitez si eu in după amiaza asta. Mersi mult. Te sărut dulce.E intrebare sau super-oferta?! ))))
scutyeru Reputație: 7 Postat Februarie 18, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 18, 2017 Intrebare
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 18, 2017 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 18, 2017 Nu ai avut bani sa încarci cartela?
drusilla Reputație: 721 Postat Februarie 18, 2017 Oras:... Oras:... Postat Februarie 18, 2017 Buna Alice pot sa te vizitez si eu in după amiaza asta. Mersi mult. Te sărut dulce. Acum am vazut ce ai scris. Sorry. Ai numarul meu, ne-am cunoscut
drusilla Reputație: 721 Postat Februarie 21, 2017 Oras:... Oras:... Postat Februarie 21, 2017 Revenit la vechile tarife. Copy paste de pe site ca mi-e sila sa traduc My rates are the following:150 RON for 1 hour100 RON for 30 min200 RON for 1 hour of domination services100 RON - additional hour LOCATIE NOUA: WEST MALL (pun poze mai pe seara pe site si va las linkul) Pup, Alice 1
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 21, 2017 Revenit la vechile tarife. Copy paste de pe site ca mi-e sila sa traduc My rates are the following: 150 RON for 1 hour100 RON for 30 min200 RON for 1 hour of domination services100 RON - additional hour LOCATIE NOUA: WEST MALL (pun poze mai pe seara pe site si va las linkul) Pup, Alice adica nu-ti mai fac serenada?
drusilla Reputație: 721 Postat Februarie 27, 2017 Oras:... Oras:... Postat Februarie 27, 2017 nevermind...
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 3, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 3, 2017 IMG_1450.JPG Ce plăcere sa vezi mm si totuși eu propun un fotograf sa îți facă un session frumos ... ca ai ce expune pup mai postează ❤❤❤
drusilla Reputație: 721 Postat Martie 3, 2017 Oras:... Oras:... Postat Martie 3, 2017 Ce plăcere sa vezi mm si totuși eu propun un fotograf sa îți facă un session frumos ... ca ai ce expune pup mai postează ❤❤❤ Lasa-ma ca m-au luat spumele marii cu poza asta. Pune camera pe timer de 10 secunde, fugi in cada, aseaza-te estetic, bang! Mi-am facut aprox 300 de poze si 1004 draci ca sa o pastrez pe asta, una singura, cu o calitate de rahat. A venit intr-o zi cineva sa imi faca poze, din pacate a intervenit o programare si am amanat. Asa e cand n-ai peste
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Martie 3, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 3, 2017 bei fara mine
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 3, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 3, 2017 Lasa-ma ca m-au luat spumele marii cu poza asta. Pune camera pe timer de 10 secunde, fugi in cada, aseaza-te estetic, bang! Mi-am facut aprox 300 de poze si 1004 draci ca sa o pastrez pe asta, una singura, cu o calitate de rahat. A venit intr-o zi cineva sa imi faca poze, din pacate a intervenit o programare si am amanat. Asa e cand n-ai peste Tot frumoasa ești lasă dracii ca nu-s buni ) si 2 fără pieste e mai bine ) lasă ca am luat eu un dslr bun si îți fac niște poze când revin da ce poze face tunu asta
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Martie 5, 2017 Oras:---- Oras:---- Postat Martie 5, 2017 Postarea asta e pentru gigel cu trenul, hei.
drusilla Reputație: 721 Postat Martie 6, 2017 Oras:... Oras:... Postat Martie 6, 2017 Postarea asta e pentru gigel cu trenul, hei.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum