Sari la conținut

Alice Adore 0723929474

Postări Recomandate

• Oras:...
Postat

Am revenit (momentan doar pe forum).

Am suferit o interventie chirurgicala **spam editat** care, din pacate ma va incapacita cateva saptamani (huoo, a fost doar un chist ovarian).

Sunt acasica, vreau sa zac sa imi revin psihic dupa ce orori am vazut pe acolo. Sex normal nu pot face, doar oral, masaj erotic si alte nebunii care sa nu implice pasarica mea. Cand o sa fiu in apele mele, va anunt.

Mi-a fost dor de voi  :laugh2 (culmea)

God, is good to be home!

Love you bitches! :D

Postat

În special de mine, banuiesc!?

In cazul tau nu se poate numi dor, dar ce ar fi sectiunea Ploiesti fara Razvan? :)

multa sanatate!

Jon e bine? :)

Multumesc din suflet :)

Jon e bine, a avut cineva cheia si a stat aici cu el, dar cand m-a vazut am zis ca ma darama. In viata mea nu l-am vazut asa. Oricum noi nu am stat niciodata unul fara altul mai mult de 8 ore. Si m-am internat sambata la pranz. Deci Jonete s-a palit. Si eu fara el.

• Oras:Ploiesti
Postat

In cazul tau nu se poate numi dor, dar ce ar fi sectiunea Ploiesti fara Razvan? :)

Multumesc din suflet :)

Jon e bine, a avut cineva cheia si a stat aici cu el, dar cand m-a vazut am zis ca ma darama. In viata mea nu l-am vazut asa. Oricum noi nu am stat niciodata unul fara altul mai mult de 8 ore. Si m-am internat sambata la pranz. Deci Jonete s-a palit. Si eu fara el.

Zoey? :)

Postat

Zoey? :)

Zoey fiind pisica nu a urlat dupa mine, mai ales in prima noapte. Gandeste-te ca o am pe Zoey din Anglia, unde faceam multe overnight-uri. Dar era si ea numai intre picioarele mele, mieuna, era sa imi rup gatul pe aici. Si cand m-am bagat la relax si film, nu s-a mai dezlipit de mine.

Ba frate, care m-ai injurat de mi-am varsat ultimul latte macchiato pe tastatura? Tastatura se sterge, dar nu mai ies acum dupa altul. Deci care m-ai injurat....sper sa ti se pupazeasca ochii si sa iti moara ficusul. Si sa te ingroape soacra pe tine, nu tu pe ea. :D

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Bine ca ești bine doamne ajuta !!! Miss u , ne auzim când vin din Miami !!!

Postat

Bine ca ești bine doamne ajuta !!! Miss u , ne auzim când vin din Miami !!!

Drac mort si rata innecata? Never! :D

Miss you too :) 

Oricum, va multumesc tuturor pentru mesajele/urarile de bine. Cand m-am trezit si am vazut atatea, a zambit sufletul meu mic si negru. Va imbratisez pe toti, momentan doar virtual :)

Postat

Drac mort si rata innecata? Never! :D

Miss you too :) 

Oricum, va multumesc tuturor pentru mesajele/urarile de bine. Cand m-am trezit si am vazut atatea, a zambit sufletul meu mic si negru. Va imbratisez pe toti, momentan doar virtual :)

Anunța când poți real :)) ca sa ajung si eu :P

Postat

Am concluzionat ca daca zac aiurea ma ia capul + lipsa finante, asa ca am revenit.

Ofer momentan doar oral si masaj de relaxare (nu erotic) la tariful de 50 RON / 30 min.

Sedinta de dominare ramane la fel ca pe site-ul din semnatura, avand in vedere ca dominarea nu include sex.

M-am plictisit. So I`m back.

• Oras:----
Postat

Acum ce se face omul ala? Se grăbește să vină de la Miami din Belgia. Trebuia să îl anunti din timp.

Postat

Acum ce se face omul ala? Se grăbește să vină de la Miami din Belgia. Trebuia să îl anunti din timp.

Cam asta e problema in România ... am mai avut unii de mi cereau sa vadă vizele dp pașaport ma rog:j

Postat

Stai liniștit, nu am curiozități de genul asta. Eram doar îngrijorat pentru drumul pe care îl faci din Miami de Belgia.

• Like 1
Postat

Stai liniștit, nu am curiozități de genul asta. Eram doar îngrijorat pentru drumul pe care îl faci din Miami de Belgia.

iubire hai cu mine pe bancuta sa mancam pufuleti 

Postat

Mergi cu Alice sau cu tiramisu

Tiramisu e ocupata, Alice e bolnavioara, lasa ca o scot pe A la o plimbare pana la băncuță

Postat

Am adormit si am ramas fara baterie  :laugh2 Nu stiu care "toate" ca am un singur telefon.

Restul....ceavetz ma?

Postat

Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani Alisuca!

Postat

Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani Alisuca!

Multumesc frumos  :kiss3

Sanatoasa sa fiu ca norocul mi-l fac singura. Atat imi doresc :)

Postat

La multi anii  sa fii sanatoasa ca asta este cel mai important si sa ai o primvara frumoasa Suflet nobil !!!! ai grija de tine !!!! pupa i pe cei ce te inconjoara ca au suflete bune si curate nu spurcate !!!! 

Postat

La multi anii  sa fii sanatoasa ca asta este cel mai important si sa ai o primvara frumoasa Suflet nobil !!!! ai grija de tine !!!! pupa i pe cei ce te inconjoara ca au suflete bune si curate nu spurcate !!!! 

:kiss3  :hug1

Postat

Imi poti spune ai mie te rog ce program ai? De doua zile te sun si ori suna inchis ori nu rasp...

Pai...in principiu de la 12 la pranz pana pe la ...asta nu stiu exact. Poate sa fie 9 seara, poate sa fie 3 dimineata. Depinde de chef. Nu vad rostul de a primi un client daca nu am o stare super ok pentru ca nu vreau sa o trimit si lui.

Azi am lucrat, insa am primit doar un client si dupa m-am culcat, avand in vedere ca 3 zile in spital am dormit 8 ore adunate.

Pe aceasta cale vreau sa ii cer scuze lui Scutyeru. Pentru ca din nou somn. Promit sa ma revansez.

Va pup.

Postat

Buna,

Tinand cont de starea ta , an vreo sansa sa te vizitez in seara asta ...sunt un impatimit al oralului

Sanatate multa!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.