Sari la conținut

Alice Adore 0723929474

Postări Recomandate

• Oras:...
Postat

Buna,

Tinand cont de starea ta , an vreo sansa sa te vizitez in seara asta ...sunt un impatimit al oralului

Sanatate multa!

Ola :)

Maine dupa ora 12 ma poti suna. Fuse nebunie azi si acum fac maraton de Harry Potter :D

Pup

• Oras:Ploiesti
Postat

Maine dupa ora 12 ma poti suna. Fuse nebunie azi si acum fac maraton de Harry Potter :D

Pup

si mie imi place Harry Pokeras, vin sa ne uitam impreuna :)  :hug1

Postat

si mie imi place Harry Pokeras, vin sa ne uitam impreuna :)  :hug1

Ai presupus tu repede ca sunt singura? :)

Nope.

Si nu, nu ma refer la Jon.

PS: daca ii zici Pokeras, you don`t deserve to live.  :no2

Postat

Merci ptr raspuns!

Maine nu cred ca o sa mai pot veni dar o sa vad...

Insanatosire grabnica!

Multam fain si o seara frumoasa :)

Postat

Ai presupus tu repede ca sunt singura? :)

Nope.

Si nu, nu ma refer la Jon.

PS: daca ii zici Pokeras, you don`t deserve to live.  :no2

Stiu, dar lasa ca stau cu Zoey 

Postat

A, inca ceva. Pentru cine are dubii....

1. E facuta azi, in noua locatie. (se poate verifica oricum dupa cum am explicat la punctul 2)

2. E photoshop numai la machiaj, contrast si luminozitate pt ca aparat de caca. Nu ma credeti, bagati imaginea in photoshop, image information si vedeti acolo.

Buh bye :)

Vizitator allview1
Reputație: 0
Postat

Mi-e si frica sa întreb unde este noua locație. :))

A fost zi de poze azi pentru toată lumea ... e sărbătoare!? E cu cruce roșie!? :))

Postat

Mi-e si frica sa întreb unde este noua locație. :))

A fost zi de poze azi pentru toată lumea ... e sărbătoare!? E cu cruce roșie!? :))

West Mall.

Nu stiu cine a mai facut poze azi. Si nici nu e problema mea. Mi-a venit mie azi piticul sa imi trag si eu un selfie in oglinda si sa fiu pitzi.

Si nu mai zice de cruci rosii ca am sechele din spital si fac legaturi aiurea. :)

Langa parculet

Parculete sunt cam peste tot. Am vazut eu niste postari pe ici pe colo despre parculete si bancute dar nu stiu care e faza. 

De fapt, nici nu ma intereseaza.

Postat

E o locatie super faina, garantez!

Am uitat ca ultima oara ne-am vazut aici  :laugh2 Capiata sunt, frate!

Nu ti-am raspuns la sms pentru ca nu mai am credit. Dar multumesc :)

Postat

Pentru tony27, imi poti scrie aici, sa nu ii mai facem off topic Adinei. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si bineinteles ca ne putem revedea cand doresti :) 

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Pentru tony27, imi poti scrie aici, sa nu ii mai facem off topic Adinei. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si bineinteles ca ne putem revedea cand doresti :)

Esti o draguta, multumesc mult pt. afirmatiile referitoare la persoana mea. Cu toate ca ne-am vazut foarte putin, acum cativa ani cum ai zis, pot afirma ca esti o persoana inteligenta, joviala, cu experienta de viata, profesionista si care te implici foarte mult pt. satisfacerea sexuala a clientului.

Chiar as dori mult sa mai revin la tine, in conditiile in care mai vrei sa ma mai primesti evident. Apropo si de faptul ca esti prietena buna cu Andreea Pl, mai stii ceva de ea? Ea zicea intr-un timp ca vrea sa se lase de meserie, sa se reprofileze. Multumesc mult pt. un eventual raspuns.

Postat

Esti o draguta, multumesc mult pt. afirmatiile referitoare la persoana mea. Cu toate ca ne-am vazut foarte putin, acum cativa ani cum ai zis, pot afirma ca esti o persoana inteligenta, joviala, cu experienta de viata, profesionista si care te implici foarte mult pt. satisfacerea sexuala a clientului.

Chiar as dori mult sa mai revin la tine, in conditiile in care mai vrei sa ma mai primesti evident. Apropo si de faptul ca esti prietena buna cu Andreea Pl, mai stii ceva de ea? Ea zicea intr-un timp ca vrea sa se lase de meserie, sa se reprofileze. Multumesc mult pt. un eventual raspuns.

Cum ti-am spus si mai sus, bineinteles ca te mai primesc, nu as avea de ce nu. Esti o companie placuta iar eu am spus-o de n ori. Daca domnul care ma viziteaza este respectuos si cu igiena impecabila este clientul ideal. Tu le "detii" pe amandoua. Asa ca, daca te hotarasti, ne vedem cu cea mai mare placere.

Legat de Andreea, nu am mai vorbit cu ea de foarte mult timp, dar stiu ca se lasase. Definitiv. Si cum nu am mai vazut de atata timp anunturi cu ea (ca stiu foarte bine cum arata) pot spune sigur ca s-a lasat. Stii ca ea se apucase serios de manichiura cu gel, ajunsese foarte priceputa si facea banuti frumosi. Altceva nu mai stiu.

Anyway, the pup si ne vedem cand doresti :)

Postat

Alice esti disponibila astazi?

Am tot sunat dar nu raspunzi...

:(

Fusei in oras, dupa fusei sa o salut pe mamaie la cimitir, dupa fusei sa fac piata, dupa astea papa + somn. Prea mult iesit din casa pentru mine.

Apropo de cimitir, o sa pun mai incolo o inregistrare. Si sa fiu a dracu` de nu pun si numarul boului in filmuletul de pe youtube. Unii chiar nu au limite. 

When I post, I post to kill.

Maine dupa 11 cu cea mai mare placere.

Love you bitches!

• Like 1
Postat

Eu cred ca am vorbit frumos. Initial. Dar in halul asta frate? Scoateti unii mahalaua din mine. Iar tu asta din video, cap de castana, stai chill ca nu mi-e frica nici de amenintarile tale, nici de tine. Chiar te invit sa faci o programare de pe alt numar si sa apari la mine in casa. Promit ca il inchid pe Jon in bucatarie. 

Plange mama sau plange ma-ta?

FMM!

https://www.youtube.com/watch?v=fSUI8x4lkKQ

Postat

Iar daca o sa comenteze careva de ce am raspuns la telefon cand eram la cimitir...Pentru ca eu nu am ca altele 10 telefoane si 1004 numere. Am unul singur. Pe asta ma sunati si voi, ma suna si mama. Putea fi oricine, de aia am raspuns.

FMM la patrat!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...