Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2016 Postat Iunie 20, 2016 Buna ma numesc Lorette am 22 de ani sunt noua in orasul tau .Compania mea este unica, neputand fi comparata cu niciuna din experientele pe care le-ai avut pana in prezent. Imi place sa te ametesc prin miscari lascive si am abilitatea de a-ti arata adevaratul sens al cuvantului „sexy”. GARANTEZ POZELE SI REVENIREA TA. Pentru mai multe detali Pupicii. Locatie de lux. Fac si deplasari.0775308923I speak German and English 2 3
tudor769 Reputație: 39 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 21, 2016 Pret ?
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 21, 2016 Sa sti ka Cienzuratu ieste fara di pret ! Incomiensurabil nieestimat, niepretuit, nieegalat si nielimitat ! Sa mai sti ka dak iel stia pretu..il baga..nu tinea doar pientru iel, da ka iel sa bagi si anunturi acilea, sa li suni pi toati si sa li antrebii di ofierta, da si di priet..ie kear culmea ! Ie si iel om ! Cind sa fak toati cieli, da sa moi si futa ? Ka urmatoarea ta antribari iera: o fost ciniva la ia ? Ia si tu minuta di pi puta, puneo pi telifon, suna fata si antreaba ! Poati porma spui si la coliegi tai, nu doar astiepti mura in gura ! Nu ?? 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 22, 2016 O fost ciniva la ia ? )) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum