Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2016 Postat Iunie 23, 2016 Sa ascultați Balada lui Cacarau recitata de Radu Banciu, varianta spaniola.Zice la un moment dat "mutant de nea Ion,adică tatucu ala de nu se mai termina odată"...m-am prăpădit de ras.E scrisa de Don Juan de Dolanesquito
danydaddy Reputație: 214 Postat Iunie 23, 2016 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iunie 23, 2016 De politici când vorbim,Forumul îl "otrăvim".Vă propun s-o lăsăm baltăCă mai mult ne facem greață...
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2016 Postat Iunie 23, 2016 caca-m-as in castroanele lu ilici ot oltenita tigan borat sugaci de puli calmuce Lu' Ilici i-as secera tendoanele zgarcioase din spatele genunchilor, cat sa-l intind cu burihanu' in tarana patriei si i-as baga, din scurt, o coada de ciocan in rect. Asta ii va scurta viata cu cel putin 20 de ani. Sigur, ne va-ngropa pe toti de p-aici, da 100% nu prinde tortul de 135. 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 23, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 23, 2016 Lu' Ilici i-as secera tendoanele zgarcioase din spatele genunchilor, cat sa-l intind cu burihanu' in tarana patriei si i-as baga, din scurt, o coada de ciocan in rect. Asta ii va scurta viata cu cel putin 20 de ani. Sigur, ne va-ngropa pe toti de p-aici, da 100% nu prinde tortul de 135.asteapta sa moara capitalismu caca-s-ar gandacii de colorado in orbitele lui
baselu Reputație: 9 Postat Iunie 23, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iunie 23, 2016 Schizofrenicule, cu meganul ai venit și-acum 500 dã ani la Yellow...al dreaq dã involuat Esti prost si sugi pula, erai prea beat!
baselu Reputație: 9 Postat Iunie 23, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iunie 23, 2016 Și advanced tot meganist e? Lisandre, du-te sã te bată alții...nu ești de competența mea, fraEre cu doi de fr p.s cum spuneam, maximum trei comm-uri și te-ai spart...sã mor, cea mai proastã cunoștințã a mea, tu ești p.p.s autobaneazã-te și p-ãsta, râsule Poate aici pe forumul pulii nu pota face golanismelor tale, mare "boier" crescut in canal. Cat despre bătaie, vezi ce iti doresti ca ... o primesti. Zdreanta, ma tot urmaresti sa îmi sugi pula, asta in conditiile in care ti-am spus ca nu sunt bulangiu ca tie. Stai dracu in bancutza matale si lasa-ma in pace. Nu vrei? Ok, este vremea atunci sa iti iei muia binemeritate. Sincer, esti doar un ciorditor de doi lei. Auzi frate, a schimbat beeehhheeeenteleiul in combina! Zdreanta, vezi de ai tai ca sunt ok si nu stiu ce handicapat esti, nu au nicio vina
baselu Reputație: 9 Postat Iunie 23, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iunie 23, 2016 Ps. Ce te-am deranjat la acest topic, am luat apărarea Corinei? Era normal, initiatorul este un idiot, unul pe care tu îl sustii, este doar asemeni tie!
d d p o f Reputație: -201 Postat Iunie 23, 2016 Postat Iunie 23, 2016 Ps. Ce te-am deranjat la acest topic, am luat apărarea Corinei? Era normal, initiatorul este un idiot, unul pe care tu îl sustii, este doar asemeni tie!ai cu mine sa ne bagam pula-n gatu lu' advanced. 1 1
baselu Reputație: 9 Postat Iunie 23, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iunie 23, 2016 ai cu mine sa ne bagam pula-n gatu lu' advanced.Tu oricum nu contezi dementule! Vezi poate iti da trole o muie, in rest esti o mizerie.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 23, 2016 ai cu mine sa ne bagam pula-n gatu lu' advanced. La cât de prost e, fii sigur cã rãspunde afirmativ 2 2
d d p o f Reputație: -201 Postat Iunie 24, 2016 Postat Iunie 24, 2016 Tu oricum nu contezi dementule! Vezi poate iti da trole o muie, in rest esti o mizerie.'ti-as pula-n bot de CEL mai mare mizerabil. 1 1
d d p o f Reputație: -201 Postat Iunie 24, 2016 Postat Iunie 24, 2016 La cât de prost e, fii sigur cã rãspunde afirmativ nu e hotarat. )) 1 1
reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 24, 2016 Postat Iunie 24, 2016 12.Numele meu este Picon Lynx, violatorul babelor bicicliste din Vaslui, bravo! Asta de fapt era punctul 1112 e ca si cum ai fute o bucatareasa de la top.Chiar,de ce ai face asta?
baselu Reputație: 9 Postat Iunie 26, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iunie 26, 2016 ai cu mine sa ne bagam pula-n gatu lu' advanced. La cât de prost e, fii sigur cã rãspunde afirmativ 'ti-as pula-n bot de CEL mai mare mizerabil. nu e hotarat. ))Handicapat la handicapat trage!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum