Sari la conținut

de ce ai fute-o pe...

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sa ascultați Balada lui Cacarau recitata de Radu Banciu, varianta spaniola.Zice la un moment dat "mutant de nea Ion,adică tatucu ala de nu se mai termina odată"...m-am prăpădit de ras.E scrisa de Don Juan de Dolanesquito

• Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

De politici când vorbim,

Forumul îl "otrăvim".

Vă propun s-o lăsăm baltă

Că mai mult ne facem greață...

Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

caca-m-as in castroanele lu ilici ot oltenita tigan borat sugaci de puli calmuce

Lu' Ilici i-as secera tendoanele zgarcioase din spatele genunchilor, cat sa-l intind cu burihanu' in tarana patriei si i-as baga, din scurt, o coada de ciocan in rect. Asta ii va scurta viata cu cel putin 20 de ani. Sigur, ne va-ngropa pe toti de p-aici, da 100% nu prinde tortul de 135.

• Like 1
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Lu' Ilici i-as secera tendoanele zgarcioase din spatele genunchilor, cat sa-l intind cu burihanu' in tarana patriei si i-as baga, din scurt, o coada de ciocan in rect. Asta ii va scurta viata cu cel putin 20 de ani. Sigur, ne va-ngropa pe toti de p-aici, da 100% nu prinde tortul de 135.

asteapta sa moara capitalismu caca-s-ar gandacii de colorado in orbitele lui

• Oras:nutzi spaima putzi
Postat

Schizofrenicule, cu meganul ai venit și-acum 500 dã ani la Yellow...al dreaq dã involuat =))

Esti prost si sugi pula, erai prea beat!

Postat

Și advanced tot meganist e? =))

Lisandre, du-te sã te bată alții...nu ești de competența mea, fraEre cu doi de fr :)

p.s cum spuneam, maximum trei comm-uri și te-ai spart...sã mor, cea mai proastã cunoștințã a mea, tu ești =))

p.p.s autobaneazã-te și p-ãsta, râsule =))

Poate aici pe forumul pulii nu pota face golanismelor tale, mare "boier" crescut in canal. Cat despre bătaie, vezi ce iti doresti ca ... o primesti. Zdreanta, ma tot urmaresti sa îmi sugi pula, asta in conditiile in care ti-am spus ca nu sunt bulangiu ca tie. Stai dracu in bancutza matale si lasa-ma in pace. Nu vrei? Ok, este vremea atunci sa iti iei muia binemeritate. Sincer, esti doar un ciorditor de doi lei. Auzi frate, a schimbat beeehhheeeenteleiul in combina! Zdreanta, vezi de ai tai ca sunt ok si nu stiu ce handicapat esti, nu au nicio vina
Postat

Ps. Ce te-am deranjat la acest topic, am luat apărarea Corinei? Era normal, initiatorul este un idiot, unul pe care tu îl sustii, este doar asemeni tie!

Postat

Ps. Ce te-am deranjat la acest topic, am luat apărarea Corinei? Era normal, initiatorul este un idiot, unul pe care tu îl sustii, este doar asemeni tie!

ai cu mine sa ne bagam pula-n gatu lu' advanced.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Tu oricum nu contezi dementule! Vezi poate iti da trole o muie, in rest esti o mizerie.

Postat

Tu oricum nu contezi dementule! Vezi poate iti da trole o muie, in rest esti o mizerie.

'ti-as pula-n bot de CEL mai mare mizerabil. =))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

12.Numele meu este Picon

Lynx, violatorul babelor bicicliste din Vaslui, bravo!

:)

Asta de fapt era punctul 11

12 e ca si cum ai fute o bucatareasa de la top.Chiar,de ce ai face asta?

Postat

La cât de prost e, fii sigur cã rãspunde afirmativ :)

'ti-as pula-n bot de CEL mai mare mizerabil. =))

nu e hotarat. :)))

Handicapat la handicapat trage!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...