traminer Reputație: 1806 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Iunie 21, 2016 Buna ma numesc diana am 21 anii sunt o fire sociabila discreta .. ofer oral+normal mici fantezii imbin utilul cu placutul te astept in locatia mea sunama pentru detalii 0742565514 mai am si o colega blonda .va asteptam va pupam. 1
ninja2015 Reputație: -8 Postat Iunie 21, 2016 Postat Iunie 21, 2016 A fost careva ???? E la hotel sau ceva cartier apartament ? 1
traminer Reputație: 1806 Postat Iunie 23, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Autor Postat Iunie 23, 2016 Locație: cameră la pensiunea Miracol din Unirea. Intrare separată de recepție, prin dreapta clădirii. Io am găsit prosop curat la duş.Contact: telefonul din titlu, a răspuns la al doilea apel. Programarea a fost "poți să vii acum, suna-mă când ajungi". N-a fost chiar aşa, am ajuns în 15 minute da' am fost pus pe buffering încă 15. Mi-a mai zis la telefon serviciile, ON, NP, 150 finalizarea, 250 ora.Detalii: cât eram la duş a dat puțin din şolduri şi din țâțe suficient cât să mi se scoale şi apoi buf: oralul neprotejat de la telefon a fost de fapt protejat (nu la cererea mea) banal, scurt. Normalul permis doar misionar (wtf?!). În situația asta am pedalat pâna am terminat şi cre'că în 20 de minute deja admiram bmw-ul negru cu numere de Bulgaria parcat între timp în parcarea pensiunii. Avea chiar şi un peştişor din-ăla drăguț lipit în spatele maşinii. La aspect i-am remarcat doar sânii, făinuți, nu mici. În rest dacă aş vedea-o pe stradă n-aş băga-o în seamă. Pozele dacă or fi ale ei, nu-s relevante. Confirm tatuajul. E mică, până în 1.60 şi după mine are către 60 de kile. Nu v-o recomand, nu are sens să dați bani pe şmechereală. 5
luiza andreea Reputație: -4 Postat Iulie 9, 2016 Postat Iulie 9, 2016 Cel care ai lasat mesajul cu bmw ai luat teapa ca nu am bmw eu era al patronului asa ca daca nu sti nu mai lasa recizii de genul asta si oralul a fost protejat din motiv ca igiena ta a lasat de dorit asa ca mai usor cu recizia la adresa mea ok 1
traminer Reputație: 1806 Postat Iulie 10, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Autor Postat Iulie 10, 2016 Cel care ai lasat mesajul cu bmw ai luat teapa ca nu am bmw eu era al patronului asa ca daca nu sti nu mai lasa recizii de genul asta si oralul a fost protejat din motiv ca igiena ta a lasat de dorit asa ca mai usor cu recizia la adresa mea ok Hochei! Întâmplător îl cunosc pe patron.Nu întâmplător, igiena mea e impecabilă. Țeapă am luat de la tine, e adevărat, dar nu se va mai întâmpla.
zeples Reputație: 8 Postat Iulie 13, 2016 Postat Iulie 13, 2016 Ma interesează dacă te bagi la un chef de burlaci tu cu colega ta , cu deplasare lângă reghin . Noi suntem 5 persoane
luiza andreea Reputație: -4 Postat Iulie 17, 2016 Postat Iulie 17, 2016 Traminer sau cum ti se zice deci tu esti singura pers care lasi recizie de genul asta .. nai fost numai tu la mn asa ca daca mai lasa si alte pers recizie mai ziceam nici nu îmi pun mintea cu tn esti varză la igiena ta asa ca nu mai vb ok daca il cunosteai pe patron nu spunei ca am bmw ceea ce e o minciuna asa ca fii atent la recizii ce scrii .. putin îmi pasa de reciziile tale esti egal cu zero pe langa mn ... hai pa 1
Vizitator seanjohnn Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2016 Postat Iulie 17, 2016 Traminer sau cum ti se zice deci tu esti singura pers care lasi recizie de genul asta .. nai fost numai tu la mn asa ca daca mai lasa si alte pers recizie mai ziceam nici nu îmi pun mintea cu tn esti varză la igiena ta asa ca nu mai vb ok daca il cunosteai pe patron nu spunei ca am bmw ceea ce e o minciuna asa ca fii atent la recizii ce scrii .. putin îmi pasa de reciziile tale esti egal cu zero pe langa mn ... hai paInvatam si noi limba romana??? Mama ei de recenzie...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum