Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 sa vedem daca te ghicesc: ai intre 40-50 de ani, educatie medie, eventual o scoala profesionala, esti foarte nefericit in viata, ai o problema mare cu alcoolul, te invarti intr-un mediu unde mistocareala asta ieftina e privita ca arta si esti dependent de forumul asta unde ai si tu ocazia sa te simti importanthai ca te-am citit, manDUMNEZEULE!!!! Recomanda-mi urgent un psiholog! Mi s-a facut pielea de gaina, nu glumesc. 5
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 1, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 1, 2016 DUMNEZEULE!!!! Recomanda-mi urgent un psiholog! Mi s-a facut pielea de gaina, nu glumesc. studiile arata ca tre sa iti scoti pamatuful din cur.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 1, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 1, 2016 DUMNEZEULE!!!! Recomanda-mi urgent un psiholog! Mi s-a facut pielea de gaina, nu glumesc. Printre vorbele celorlalti care iti aduc idei la aceasta ora... mi-am amintit ca am gasit aceste vorbe pe net. La amiază nu ti-am gasit nici o gluma... si inainte de somn mi-am zis sa nu te uit. 5 4
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 studiile arata ca tre sa iti scoti pamatuful din cur. https://lh3.googleusercontent.com/-dSZ602foAuQ/TL2nKHs2FPI/AAAAAAAAujw/t2dyL-5_QkA4ylq2GmxIShBBzYVFVw0TgCCo/s2048/cf6.jpg
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 Printre vorbele celorlalti care iti aduc idei la aceasta ora... mi-am amintit ca am gasit aceste vorbe pe net. La amiază nu ti-am gasit nici o gluma... si inainte de somn mi-am zis sa nu te uit.e568f490019663690fb6877c623882df.jpgTre' sa fac o pauza. ...Neaparat.
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 2, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 2, 2016 https://lh3.googleusercontent.com/-dSZ602foAuQ/TL2nKHs2FPI/AAAAAAAAujw/t2dyL-5_QkA4ylq2GmxIShBBzYVFVw0TgCCo/s2048/cf6.jpg @Beraru: Bai, sorry, nu stiam ca treci prin momente grele. Condoleante pentru ma-ta. O alegere interesanta pentru ceremonial, dar gusturile mortilor nu se discuta. Ce melodii s-au cantat?
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 2, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 2, 2016 @Beraru: Bai, sorry, nu stiam ca treci prin momente grele. Condoleante pentru ma-ta. O alegere interesanta pentru ceremonial, dar gusturile mortilor nu se discuta. Ce melodii s-au cantat?Nu te pricepi la nimic... 7 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 Nu te pricepi la nimic...De fapt toată lumea se pricepe la ceva ^^
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 2, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 2, 2016 De fapt toată lumea se pricepe la ceva ^^ Ca asa vor... sa se priceapă. Nu-i totuna...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 Ca asa vor... sa se priceapă. Nu-i totuna...Știu.Nici vagaunele nu-s toate ale aceluiași animal,dar...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 Ca asa vor... sa se priceapă. Nu-i totuna... da
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 @Beraru: Bai, sorry, nu stiam ca treci prin momente grele. Condoleante pentru ma-ta. O alegere interesanta pentru ceremonial, dar gusturile mortilor nu se discuta. Ce melodii s-au cantat?Uitati, oameni buni, cine a inceput! Uitati-l! Imi tremura vocea si simt cum mi se dilata venele.Eu imi vedeam linistit de treaba, beam bere, mancam seminte si intorceam un mic pe gratar cand... ma injura cineva, din senin, de mama. ...DE MAMA! Femeia care mi-a dat viata si san pan' la 14 ani, ca sa cresc mare si sa termin si eu o scoala profesionala. Chiar nimic nu mai e sfant/sacru in lumea asta?! )))) Scarabeule, ai tinut tu neaparat sa te uiti sub coada calului . Cand iti alungeai sfarcurile, sa le-atingi cu varful limbii si-ti retezai cosurile cu BIC-ul ruginit al ma-tii, eu umileam zilnic nigeer-i de Carpati ca tine, pe forumuri dedicate injuraturilor. ...Considera-ma "poliglot". Momentan esti doar un bulb de castravete. Ca sa accesezi tenebrele mintii mele iti trebuie infinit mai mult. Considera aceasta lectie una gratuita si nu-ti face iluzii, ca nu accept ucenici. Cu prima ocazie cand o sa-ti plimbi puradelul ti-l voi smulge din brate si, sub ochii tai indurerati, ii voi fute genunchi in tampla pana-i vad vinisoare de sange la gurita aia mica, cat o capsunica. Il voi izbi cu muia de bordura pana il tumefiez si mi-l voi fixa cu dintisorii din fata direct pe pula, stil clema. Placerea mea: s-aud eu un mic "poc!". Dupa o lada de bere ma voi duce sa-mi golesc vezica si voi da drumul unu jet intr-atat de puternic cat sa-i iasa pe partea cealalta printre fesele ale mici, cat doua merisoare. Stii tu: gaura aia in care obisnuiai (si tu) sa-i bagi 3 degete de-odata la dus. Pt. ca am inima mare, n-o sa-i las picioarele putrefacte sa atarne lălâi, ci i le voi lega de coapsele mele, sa-l simt vesnic aproape. Tuciuriule, fii sincer! Nici n-am terminat povestea si tu deja te masturbezi )). Daca mai vii cu glume d-astea obosite la mine, iti fut un sut cur de-o sa mergi in maini si-o sa lasi dâre, ca melcul, vreme de 3 saptamani. ...Si 4 zile. PS: fac pariu ca nu te tine zabala sa imi dai replica cu user-ul "consacrat".
leonidass Reputație: -570 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Iulie 2, 2016 Uitati, oameni buni, cine a inceput! Uitati-l! Imi tremura vocea si simt cum mi se dilata venele.Eu imi vedeam linistit de treaba, beam bere, mancam seminte si intorceam un mic pe gratar cand... ma injura cineva, din senin, de mama. ...DE MAMA! Femeia care mi-a dat viata si san pan' la 14 ani, ca sa cresc mare si sa termin si eu o scoala profesionala. Chiar nimic nu mai e sfant/sacru in lumea asta?! )))) Scarabeule, ai tinut tu neaparat sa te uiti sub coada calului . Cand iti alungeai sfarcurile, sa le-atingi cu varful limbii si-ti retezai cosurile cu BIC-ul ruginit al ma-tii, eu umileam zilnic nigeer-i de Carpati ca tine, pe forumuri dedicate injuraturilor. ...Considera-ma "poliglot". Momentan esti doar un bulb de castravete. Ca sa accesezi tenebrele mintii mele iti trebuie infinit mai mult. Considera aceasta lectie una gratuita si nu-ti face iluzii, ca nu accept ucenici. Cu prima ocazie cand o sa-ti plimbi puradelul ti-l voi smulge din brate si, sub ochii tai indurerati, ii voi fute genunchi in tampla pana-i vad vinisoare de sange la gurita aia mica, cat o capsunica. Il voi izbi cu muia de bordura pana il tumefiez si mi-l voi fixa cu dintisorii din fata direct pe pula, stil clema. Placerea mea: s-aud eu un mic "poc!". Dupa o lada de bere ma voi duce sa-mi golesc vezica si voi da drumul unu jet intr-atat de puternic cat sa-i iasa pe partea cealalta printre fesele ale mici, cat doua merisoare. Stii tu: gaura aia in care obisnuiai (si tu) sa-i bagi 3 degete de-odata la dus. Pt. ca am inima mare, n-o sa-i las picioarele putrefacte sa atarne lălâi, ci i le voi lega de coapsele mele, sa-l simt vesnic aproape. Tuciuriule, fii sincer! Nici n-am terminat povestea si tu deja te masturbezi )). Daca mai vii cu glume d-astea obosite la mine, iti fut un sut cur de-o sa mergi in maini si-o sa lasi dâre, ca melcul, vreme de 3 saptamani. ...Si 4 zile. PS: fac pariu ca nu te tine zabala sa imi dai replica cu user-ul "consacrat".Ai baut bere expirata?...banuiesc
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Ai baut bere expirata?...banuiesc Pai asa, timid, cum vrei sa afli? Da-te si tu mai aproape, sa te convingi singur .Pretenu tau? Tineai mult la el? ...De puradel zic. Nu face nimic! Am auzit ca mai are 11 frati. Alege si tu altu' mai plin de viata.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Daca mai vii cu glume d-astea obosite la mine, iti fut un sut cur de-o sa mergi in maini si-o sa lasi dâre, ca melcul, vreme de 3 saptamani. ...Si 4 zile. PS: fac pariu ca nu te tine zabala sa imi dai replica cu user-ul "consacrat". e linge pizda ala de Ragno in cazu ca nu l-ai identificat 1 1
leonidass Reputație: -570 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Iulie 3, 2016 Pai asa, timid, cum vrei sa afli? Da-te si tu mai aproape, sa te convingi singur .Pretenu tau? Tineai mult la el? ...De puradel zic. Nu face nimic! Am auzit ca mai are 11 frati. Alege si tu altu' mai plin de viata.Ce-ai mă? Vrei sa dau drumul la poola sa te mănânce? PS: nu consum bere, că de altfel.... 1
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Ce-ai mă? Vrei sa dau drumul la poola sa te mănânce? PS: nu consum bere, că de altfel....Taci ca azi pun mana pe-o bere cu 5 clase peste ce am baut pana acum. Si e si-n termen, jur! 1
leonidass Reputație: -570 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Iulie 3, 2016 Taci ca azi pun mana pe-o bere cu 5 clase peste ce am baut pana acum. Si e si-n termen, jur! Eu sunt pă minus si nu imi permit să beu' ceva....da si cand oi' ajunge pă plus....
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Eu sunt pă minus si nu imi permit să beu' ceva....da si cand oi' ajunge pă plus....Sinucidere curata! Te-asteapta o vara lunga. Fa si tu un downgrade si bea macar un vin rece.
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 e linge pizda ala de Ragno in cazu ca nu l-ai identificatMersi! Evident, acum nu m-apuc sa-l haituiesc. Oricum, ceva imi spune ca data viitoare nu va mai fi la fel de ursuz .
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Taci ca azi pun mana pe-o bere cu 5 clase peste ce am baut pana acum. Si e si-n termen, jur! M-am dezumflat total . Am vazut cum sta treaba si cu berile astea jmechere. Nu e Premium daca n-are putin rom, tequila sau sirop de caramel. Nu e naspa, da' in niciun caz nu face o bere clasica.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 "bag termometru -n cana,mmmmm...prea multe grade"Paraziții
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 Uitati, oameni buni, cine a inceput! Uitati-l! Imi tremura vocea si simt cum mi se dilata venele.Eu imi vedeam linistit de treaba, beam bere, mancam seminte si intorceam un mic pe gratar cand... ma injura cineva, din senin, de mama. ...DE MAMA! Femeia care mi-a dat viata si san pan' la 14 ani, ca sa cresc mare si sa termin si eu o scoala profesionala. Chiar nimic nu mai e sfant/sacru in lumea asta?! )))) Scarabeule, ai tinut tu neaparat sa te uiti sub coada calului . Cand iti alungeai sfarcurile, sa le-atingi cu varful limbii si-ti retezai cosurile cu BIC-ul ruginit al ma-tii, eu umileam zilnic nigeer-i de Carpati ca tine, pe forumuri dedicate injuraturilor. ...Considera-ma "poliglot". Momentan esti doar un bulb de castravete. Ca sa accesezi tenebrele mintii mele iti trebuie infinit mai mult. Considera aceasta lectie una gratuita si nu-ti face iluzii, ca nu accept ucenici. Cu prima ocazie cand o sa-ti plimbi puradelul ti-l voi smulge din brate si, sub ochii tai indurerati, ii voi fute genunchi in tampla pana-i vad vinisoare de sange la gurita aia mica, cat o capsunica. Il voi izbi cu muia de bordura pana il tumefiez si mi-l voi fixa cu dintisorii din fata direct pe pula, stil clema. Placerea mea: s-aud eu un mic "poc!". Dupa o lada de bere ma voi duce sa-mi golesc vezica si voi da drumul unu jet intr-atat de puternic cat sa-i iasa pe partea cealalta printre fesele ale mici, cat doua merisoare. Stii tu: gaura aia in care obisnuiai (si tu) sa-i bagi 3 degete de-odata la dus. Pt. ca am inima mare, n-o sa-i las picioarele putrefacte sa atarne lălâi, ci i le voi lega de coapsele mele, sa-l simt vesnic aproape. Tuciuriule, fii sincer! Nici n-am terminat povestea si tu deja te masturbezi )). Daca mai vii cu glume d-astea obosite la mine, iti fut un sut cur de-o sa mergi in maini si-o sa lasi dâre, ca melcul, vreme de 3 saptamani. ...Si 4 zile. PS: fac pariu ca nu te tine zabala sa imi dai replica cu user-ul "consacrat". @beraru: atat poti, ma, saracule?! Sa descrii cum ai chinui, fute si omori un copil?! Asta e replica ta inteligenta?! Iti doresc ca, in viata, copiii tai sa intalneasca doar oameni ca tine, de care sa le depinda soarta.
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 Smardoi d-astia de net ca tine sunt 4 la leu. Sugi pula gratis in fata la Clubul Seniorilor, cat timp se repara aerul conditionat - sa le mai treaca la pensionari timpul in mod placut. Ce tenebre sa aiba mintea ta, ma, amaratule? Mintea ta are o pivnita. It calls it home. Partea buna e ca inca o avem pe ma-ta. Ea zice ca nici acu', la 16 ani, nu te-ai oprit din supt. Aparent merge in familie, ca nici ea nu s-a oprit.
Postări Recomandate