Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 @beraru: atat poti, ma, saracule?! Sa descrii cum ai chinui, fute si omori un copil?! Asta e replica ta inteligenta?! Iti doresc ca, in viata, copiii tai sa intalneasca doar oameni ca tine, de care sa le depinda soarta.Nu un copil oarecare ma, impleti-i-as ma-tii țâțele fundita la spate, ci odraslei tale. Nu meriti sa te inmultesti, nici macar prin ******.Replici inteligente schimb doar cu cine vrea pula mea. Ai idee de ce nu meriti un astfel de schimb, macar acum, in al 12-lea ceas?Ma doare la parul lunguiet de pe buca dreapta de dorintele si blestemele tale. ...Intamplarea face totusi ca asta sa le doresc si eu. Daca mesajul tau lipsit de vulgaritate e un mod voalat de a-ti cere scuze, o sa te rog sa fii mai explicit. Promit ca n-o sa te faci de rusine. Dimpotriva! Intr-o alta ordine de idei, in realitate, nu m-as atinge de un fir de par din capul tau sau al oricarui membru al familiei tale. Problema este ca nu inteleg de ce porti palarii mai mari decat capul tau. In fine, e mai mult de scris. O sa decid mai tarziu, in functie de reactiile tale daca meriti sau nu alte lectii, non-vulgare.
xoxo xoxo Reputație: 5 Postat Iulie 3, 2016 Oras:sub pamanat srl Oras:sub pamanat srl Postat Iulie 3, 2016 Cu prima ocazie cand o sa-ti plimbi puradelul ti-l voi smulge din brate si, sub ochii tai indurerati, ii voi fute genunchi in tampla pana-i vad vinisoare de sange la gurita aia mica, cat o capsunica. Il voi izbi cu muia de bordura pana il tumefiez si mi-l voi fixa cu dintisorii din fata direct pe pula, stil clema. Placerea mea: s-aud eu un mic "poc!". Dupa o lada de bere ma voi duce sa-mi golesc vezica si voi da drumul unu jet intr-atat de puternic cat sa-i iasa pe partea cealalta printre fesele ale mici, cat doua merisoare. Stii tu: gaura aia in care obisnuiai (si tu) sa-i bagi 3 degete de-odata la dus. Pt. ca am inima mare, n-o sa-i las picioarele putrefacte sa atarne lălâi, ci i le voi lega de coapsele mele, sa-l simt vesnic aproape. ABJECT, DEGRADANT, MIZERABIL
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Smardoi d-astia de net ca tine sunt 4 la leu. Sugi pula gratis in fata la Clubul Seniorilor, cat timp se repara aerul conditionat - sa le mai treaca la pensionari timpul in mod placut. Ce tenebre sa aiba mintea ta, ma, amaratule? Mintea ta are o pivnita. It calls it home. Partea buna e ca inca o avem pe ma-ta. Ea zice ca nici acu', la 16 ani, nu te-ai oprit din supt. Aparent merge in familie, ca nici ea nu s-a oprit. Si-ai dat cu mucii-n fasole! Din clipa asta, pe unde te prind te ard! O sa-ti gafai in cefa si o sa-mi proptesc pula in maruntaile tale pana o sa-ti versi fierea.
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 esti un inginer prost. fa cancer. mori. inca nu imi vine sa cred ca esti atat de ieftin si lipsit de orizont incat sa visezi si descrii cum ai omori un copil.
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 ABJECT, DEGRADANT, MIZERABIL)) Perfect! Inseamna ca mi-am atins telul.
xoxo xoxo Reputație: 5 Postat Iulie 3, 2016 Oras:sub pamanat srl Oras:sub pamanat srl Postat Iulie 3, 2016 )) Perfect! Inseamna ca mi-am atins telul.ESTI O RUSINE, ESTI PENIBIL. AM VOMITAT DE 3 ORI DE CAND AM CITIT MIZERIA AIA
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 Si-ai dat cu mucii-n fasole! Din clipa asta, pe unde te prind te ard! O sa-ti gafai in cefa si o sa-mi proptesc pula in maruntaile tale pana o sa-ti versi fierea. ce-o sa faci, ma, amaratule? o sa ma plictisesti de moarte? mars in gatu ma-tii de asomat. Bai, tu esti ala care viseaza cum omoara copii, baga-mi-as pula in creierii tai retarzi BOLNAVULE Cum, ma, sa omori copii? Ce vina au? Nebunila!!
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 esti un inginer prost. fa cancer. mori. inca nu imi vine sa cred ca esti atat de ieftin si lipsit de orizont incat sa visezi si descrii cum ai omori un copil.Ma ghidez dupa aceleasi principii care pe tine te fac sa visezi o mama moarta. Ai devenit, brusc, pudic? Plimba-mi-as pula pe viermii din starvul ma-tii!
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Cum, ma, sa omori copii? Ce vina au? Nebunila!!Exact aceeasi vina pe care o are o mama, beli-mi-as pula-n narile tatalui tau!
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 Ma ghidez dupa aceleasi principii care pe tine te fac sa visezi o mama moarta. Ai devenit, brusc, pudic? Plimba-mi-as pula pe viermii din starvul ma-tii! BAAA! Ce pudicitate, ma cacatule!? TU zici ca vrei sa omori copii !
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 ESTI O RUSINE, ESTI PENIBIL. AM VOMITAT DE 3 ORI DE CAND AM CITIT MIZERIA AIACam subiectiva imaginatia ta. Nu vrei sa stabilesti tu niste reguli clare de injurii legate de membri familiei? 3
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 Uite, daca iti cere pula viermi de starv - inteleg ca e pasiunea ta - du-te pe brazda si ia nitel pamant sa iti dai pe pula. Poate te simti bine. Ma-ta zice ca mai are zile la activ si nu vrea sa devina compost inca Acu pe bune, faci si tu o gluma buna, sa ne radem, sau ramai la omorat copii? Nu de alta, dar esti plictisitor.
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 BAAA! Ce pudicitate, ma cacatule!?TU zici ca vrei sa omori copii !)))) Ai exact reactia pe care mi-am dorit-o. Fii revoltat, da' puternic de tot! Uuuu, ce bine intra berea. PS: Sa-mi faca ma-ta laba intre varicele de la picioare!
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Uite, daca iti cere pula viermi de starv - inteleg ca e pasiunea ta - du-te pe brazda si ia nitel pamant sa iti dai pe pula. Poate te simti bine. Ma-ta zice ca mai are zile la activ si nu vrea sa devina compost inca Acu pe bune, faci si tu o gluma buna, sa ne radem, sau ramai la omorat copii? Nu de alta, dar esti plictisitor.Asa e! Reusesti s-adormi in seara asta? Sau visezi urat la ideea ca ti-as tine plodul in pula ca la proțap? )))
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 ...Cand depasesti granitele unui limbaj civilizat, tre' sa fii ditamai pizda ulcerata ca sa te plangi si s-arati cu degetu'. Repet, te las doua-trei zile sa te perpelesti. Băli-mi-ar pula in placenta mă-tii de jivina cu aere tardiv inocente!
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 @beraru: Ce sa faci tu, ma hamster obosit. Ucenicule. Amaratule. Intra berea bine, chiar toata cutia, rece si buna in anusul tau distrus de mantzogar. Ai asa o urma de inspiratie cu varicele, dar pe bune?! Iti imaginezi scena? niste vene umflate la picior, pentru ca tu nu ai la pula? Iti trebuie o femeie batrana cu vene umflate pe picior ca sa te simti barbat?
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 orice e in siguranta langa pula ta. e mica si retrasa. sfioasa
justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 3, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 3, 2016 am crezut ca citesc si io ceva fain de dragoste aci , cand colo injuraturi si amenintari de te.ngrozesti 7 20
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 ...Cand depasesti granitele unui limbaj civilizat, tre' sa fii ditamai pizda ulcerata ca sa te plangi si s-arati cu degetu'. Repet, te las doua-trei zile sa te perpelesti. Băli-mi-ar pula in placenta mă-tii de jivina cu aere tardiv inocente!mneah, tot plictisitor esti
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 @beraru: Ce sa faci tu, ma hamster obosit. Ucenicule. Amaratule. Intra berea bine, chiar toata cutia, rece si buna in anusul tau distrus de mantzogar. Ai asa o urma de inspiratie cu varicele, dar pe bune?! Iti imaginezi scena? niste vene umflate la picior, pentru ca tu nu ai la pula? Iti trebuie o femeie batrana cu vene umflate pe picior ca sa te simti barbat?Imi imaginez scena perfect. O voi strange tare de pulpe, sa m-asigur ca-i sparg doua-trei varice. Ador s-o vad suferind! Estimez lejer 4-5 finalizari numai privindu-i chipul.
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Tigane, da' mergi numa' pe contraatac? Nu dam si noi cu capul? Doar centram?
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Stiu! Nu par credibil din moment ce-ti tii copilul in beci si doar tu iti violezi mama. De aici si bravada ta.Fac totusi un apel umil la imaginatia ta: eu imi invelesc pula in pojghița de la anusul lor. Hai, da o mana de ajutor!
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 Tigane, da' mergi numa' pe contraatac? Nu dam si noi cu capul? Doar centram?ce cacat sa zic?! imi place sa fac dissing cu cine e valid. tu esti boring in pula mea. nu stii dissing de mama, o arzi pe amenintari - cacaturi de licean prost. dupa care intri in mizeria absoluta cu copiii. Prostule. (ai fost enorm de prost cu faza aia, asa cum vei afla) Nu am copii. Dar esti lower than low. Inginer de cacat prost. Singura treaba amuzanta e ca tu crezi ca cineva ar tremura de frica ta. Eu tremur doar cand ma cac pe ma-ta - I shake my tail feather - sa aterizeze toti Tarzaneii de cacat atarnati de flocii curului pe muia ei. Iesi in mortii tai de plicticos.
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 esti atat de prost, incat imi cer scuze lui Pipilica. o sa dau banii inapoi la cine m-a platit. TU, borar, esti cel mai prost user de pe forum
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 3, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 3, 2016 Singura treaba amuzanta e ca tu crezi ca cineva ar tremura de frica ta. Stiu ca ma bag ca musca-n toba finala a calului, totusi am un feeling ca alta-i ideea lu' Beraru, e mai cu tâlc aşa... 2 1
Postări Recomandate