Sari la conținut

0763417599 ioana -snagov

Postări Recomandate

Postat

IOANA-SNAGOV  35 de ani,1.75 m fara tocuri, slim, o doamna in adevaratul sens al cuvantului, calma, titrata, vesela, nonconformist, ofer diferite tipuri de masaj numai la domiciliul meu din zona Snagov, mai multe pe site  25 Jun 21:50

Foto (3)    Selecteaza

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mie îmi plac si aceste fotografii ale ei. ☺post-143417-0-20655600-1466887101_thumb.jpgpost-143417-0-89346700-1466887114_thumb.jpgpost-143417-0-86146200-1466887138_thumb.jpgpost-143417-0-04271500-1466887160_thumb.jpg

• Like 7
  • Minus 13
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vistantric, as vrea sa iti fac o vizita, poti sa imi dai niste detalii te rog legate de servici, pret, program, locatie, nr de tel.. Pup

Postat

Am vrut eu sa-i fac o vizita dnei,doar ca este vorba strict despre masaj erotic. Nu practica oral,normal,smd.

Pretul pentru 1 ora de masaj 150ron. De program nu am intrebat,pentru ca nu ma intereseaza masajul.

Spor.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vistantric, as vrea sa iti fac o vizita, poti sa imi dai niste detalii te rog legate de servici, pret, program, locatie, nr de tel.. Pup

ceai ma , nu vezi ca scrie mare Ioana ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

ceai ma , nu vezi ca scrie mare Ioana ?

Vede, dar el a ramas inca cu o nostalgie netratata... intre noi. Intelegi😊
  • Minus 1
  • Oras:Monte-Carlo
  • Oras:Monte-Carlo
Postat

Interesant. Îmi place ca a pozat cu fata. Și sunt poze din locație. Am vizitat locația vara trecuta. Am sa merg și vara asta.

• Oras:bucuresti
Postat

IOANA-SNAGOV  35 de ani,1.75 m fara tocuri, slim, o doamna in adevaratul sens al cuvantului, calma, titrata, vesela, nonconformist, ofer diferite tipuri de masaj numai la domiciliul meu din zona Snagov, mai multe pe site  25 Jun 21:50

Aha, si site-ul este sweetpleasure.ro/maseuze-snagov

Foto (3)

Selecteaza

http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/6/14/168027101.jpghttp://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/6/21/168730081.jpghttp://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/6/21/168730111.jpg

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Justitiaru, eu nu am treaba cu Ioana ta.. Vistantric

Asa... trebuie sa înțeleagă oricine de ce nu am nici un topic de-al meu, si m-am strecurat ca o vicleană pe unde mi-a permis inima mea buna de atâta timp.
  • Minus 1
Postat

Home → Servicii adiacente → Masaj erotic

sweet pleasure

Raspunde

Fotografia phill collins' phill collins

02 May 2016

Salutare.

In timp ce navigam pe net am descoperit un salon de masaj.

Este vorba despre SWEET PLEASURE .

Cica ar functiona in doua locatii. Una in Bucuresti pe la piata Unirii, iar cealalta pe undeva prin Snagov.

A trecut cineva pe acolo?

Multumesc.

0

Robotel Reclama

Fotografia morrowind' morrowind

07 May 2016

Salut, am fost eu la Unirii, la Snagov n-am fost, n-am mai apucat sa fac recenzii, varianta scurta pentru Unirii este: locatie Rond Cosbuc, o vila pe straduta prin zona, prima programare a fost ok (per ansamblu, desi masajul de relaxare cam slabut, depinde ce cauti), urmatoarele 2 din punctul meu de vedere tepe, adica desi stabilisem din timp ora la care trebuia sa ajung, cand am ajuns la ora stabilita mi s-a spus ca trebuie sa mai astept 30-60 minute daca vreau sa raman cu fata la care ma programasem, normal ca n-am asteptat si am plecat (probabil sunase unul mai aproape zisese ca e in zona si fusese primit in dauna mea). Daca vrei neaparat sa mergi nu te programa ca mine cu o ora-doua inainte, incearca cu 30 minute inainte si poate ai noroc. Sau mai bine incearca Amazonia, eu tot timpul m-am simtit bine acolo si n-am avut probleme. Bafta!

0

Fotografia justitiaru' justitiaru

14 May 2016

s-a spart gasca

0

Fotografia perfetti' perfetti

15 May 2016

>VisTantric<

Astazi, 02:47

Câteva zile, între orele 12 si 20. 0731670030

0

Robotel Reclama

15 May 2016

perfetti, on 15 May 2016 - 08:50, said:

>VisTantric<

Astazi, 02:47

Câteva zile, între orele 12 si 20. 0731670030

e pe cont propriu , 500 dădătura :)))

Aceasta postare a fost editata de justitiaru: 15 May 2016 - 11:10 AM

0

Fotografia vistantric' vistantric

21 May 2016

Da, pe cont propriu... insa la pret de 300 lei o ora. Numărul de telefon este: 0799969430

1

23 May 2016

vistantric, on 21 May 2016 - 19:03, said:

Da, pe cont propriu... insa la pret de 300 lei o ora. Numărul de telefon este: 0799969430

iar ai schimbat numarul ?

0

Robotel Reclama

Fotografia vistantric' vistantric

23 May 2016

justitiaru, on 23 May 2016 - 06:51, said:

iar ai schimbat numarul ?

Nu ma pot abtine... amândouă sunt bune!

2

Fotografia man@work' man@work

31 May 2016

phill collins, on 02 May 2016 - 17:46, said:

Salutare.

In timp ce navigam pe net am descoperit un salon de masaj.

Este vorba despre SWEET PLEASURE .

Cica ar functiona in doua locatii. Una in Bucuresti pe la piata Unirii, iar cealalta pe undeva prin Snagov.

A trecut cineva pe acolo?

Multumesc.

(300 de lei era si "acolo" ...masaj si alea-alea adica 150 lei masajul si inca 150 lei pentru #utareala, cu prezentarea buletinului de analize medicale.. )

0

Fotografia laurcristea' laurcristea

Astazi, 14:45

0763417599

Ioana snagov

Salut ,am ajuns intr un final si la Ioana,nu mai văzusem snagovul de cand a plecat Alexandra.

Ioana e o tipa foarte inalta ,slim,sani mici,si rade f mult.

Am facut dus impreuna si am trecut la treaba,fiind încântat de ce vad.

Daca la inceput am crezut ca o sa stau o ora intreaga,curand am realizat ca nu va fii asa.

M am încins tare si gândul meu stătea la o încercare noua.Asa ca propun o partidă de sex desi stiam ca nu acceptă.

Surpriza,cere fix sa o plătesc,duce repede banii in alta camera cred si cd revina tipa o iau din usa direct ...da i frate in dusmanie pe la spate .termin repede spre rusinea mea si hai la baie.

Impresie generala bună deci voi reveni dar sa stau mai mult.

Sper sa nu mai fiu asa timorată...sau excitat ,haha

Deci toate drumurile duc in snagov.

Pana data viitoare ciocane tari va urez

Postat

Salutare.

0763417599

Ioana snagov

Salut ,am ajuns intr un final si la Ioana,nu mai văzusem snagovul de cand a plecat Alexandra.

Daca la inceput am crezut ca o sa stau o ora intreaga,curand am realizat ca nu va fii asa.

M am încins tare si gândul meu stătea la o încercare noua.Asa ca propun o partidă de sex desi stiam ca nu acceptă.

Surpriza,cere fix sa o plătesc,duce repede banii in alta camera cred si cd revina tipa o iau din usa direct ...da i frate in dusmanie pe la spate .termin repede spre rusinea mea si hai la baie.

• Like 1
Postat

Nu mai este la Snahov ? Pe site nu mai apare !

0763417599

Ioana snagov

Salut ,am ajuns ininal si la Ioana,nu mai văzusem snagovul de cand a plecat Alexandra.

Salutare.

0763417599

Ioana snagov

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Va salut baietii

daca va duceti la vila din Unirii va recomand pe Corina

http://sweetpleasure.ro/corina/

este superba - o ora intreaga dupa ceas fara probleme , dus impreuna si foarte priceputa in tehnicile de masaj

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...