Sari la conținut

0748926520 Andreea, blonda 35ani

Vizitator apuci

Postări Recomandate

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Am fost la ea cand aveam vreo 23-24 de ani, pe calea aradului.... intre timp eu am facut 36, ea a ramas tot la 35! Ca sa vedeti si voi ce nedreapta e viata asta...

• Haha 5
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat
5 hours ago, tr3aba said:

Am fost la ea cand aveam vreo 23-24 de ani, pe calea aradului.... intre timp eu am facut 36, ea a ramas tot la 35! Ca sa vedeti si voi ce nedreapta e viata asta...

Acuma cred ca se apropie de 25 😂 Nu am vizitat-o de muuult dar e o fata care are ceva special.

Poate ne lasă cumatrul un update 😜

• Oras:Oradea
Postat

Varsta cred ca bate undeva la 50+. Normal ca nu mai arata ca si la 35 de ani, a aparut putina burtica, pielea fina dar ridată,cu  servicii mediocre , curată, apartament curat. La pretul ăla nu gasesti ceva mai bun. Intr-adevar in trecut sa auzit ca ar avea ceva probleme de sanatate . Ce nu imi place la ea vorbeste foarte mult si prost.

• Haha 1

Postat

Am dorit sa plec la ea ,am scris mesaj asta sa nu sun la infinit sa raspunda dupa ore cum fac unele  ca au clienti ,am zis e mai facil asa .Raspunde dupa cateva ore flegmatic tot prin mesaj . Comentarii vad numai negative in general , de la mine nota 1 fara sa o vad .Urat din partea ei ,sper sa aiba parte de 0 clienti pe an cu asa atitudine de mahala.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...