tr3aba Reputație: 437 Postat Iunie 22, 2024 Oras:- Oras:- Postat Iunie 22, 2024 Am fost la ea cand aveam vreo 23-24 de ani, pe calea aradului.... intre timp eu am facut 36, ea a ramas tot la 35! Ca sa vedeti si voi ce nedreapta e viata asta... 5
x the impaler Reputație: 9949 Postat Iunie 22, 2024 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Iunie 22, 2024 5 hours ago, tr3aba said: Am fost la ea cand aveam vreo 23-24 de ani, pe calea aradului.... intre timp eu am facut 36, ea a ramas tot la 35! Ca sa vedeti si voi ce nedreapta e viata asta... Acuma cred ca se apropie de 25 😂 Nu am vizitat-o de muuult dar e o fata care are ceva special. Poate ne lasă cumatrul un update 😜
1andrei Reputație: 52 Postat Iunie 24, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 24, 2024 Varsta cred ca bate undeva la 50+. Normal ca nu mai arata ca si la 35 de ani, a aparut putina burtica, pielea fina dar ridată,cu servicii mediocre , curată, apartament curat. La pretul ăla nu gasesti ceva mai bun. Intr-adevar in trecut sa auzit ca ar avea ceva probleme de sanatate . Ce nu imi place la ea vorbeste foarte mult si prost. 1
riodejaneiro Reputație: 11 Postat Iulie 18, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 18, 2024 Am dorit sa plec la ea ,am scris mesaj asta sa nu sun la infinit sa raspunda dupa ore cum fac unele ca au clienti ,am zis e mai facil asa .Raspunde dupa cateva ore flegmatic tot prin mesaj . Comentarii vad numai negative in general , de la mine nota 1 fara sa o vad .Urat din partea ei ,sper sa aiba parte de 0 clienti pe an cu asa atitudine de mahala.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum