andral Reputație: 2201 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Bună. Nu lucrez zilele astea,revin în 2017 😆😚😚😚 Link spre comentariu
boboc00 Reputație: 473 Postat Ianuarie 6, 2017 Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Buna, ai revenit? Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Buna, ai revenit?Buna. Da Link spre comentariu
marius_daor Reputație: 10 Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Poze noi? Link spre comentariu
boekarest1986 Reputație: 30 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:belgium Oras:belgium Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 do you provide outcall? Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 do you provide outcall?Yes,just at hotel Link spre comentariu
boekarest1986 Reputație: 30 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:belgium Oras:belgium Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Yes,just at hotelok sorry then, i booked an appartment. Link spre comentariu
sokrat Reputație: 40 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Inca asteptam pt poze noi.. Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Inca asteptam pt poze noi..Fratilor, de ce va incapatanati sa ii cereti mereu poze noi daca e clar ca nu doreste? Nu e mai bine sa ii respectam dorinta de intimitate si sa nu ii mai cerem poze? Cine o stie merge la ea pentru ca e multumit de servicii si de aspect, cine nu are de unde alege....nu e cazul sa fim prea insistemti. Link spre comentariu
gigireparatorul Reputație: 22 Postat Ianuarie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Pentru ca vrei sa vezi ce futi inainte sa pierzi o ora din viata in traficul din bucuresti. 1 Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Pentru ca vrei sa vezi ce futi inainte sa pierzi o ora din viata in traficul din bucuresti.Ai si tu dreptate. Doar ca unii insistau prea mult. E clar ca fata s-a retras, are ea motivele ei. Nu raspunde la tel, la mesaje. Asta e. Probabil ca nu mai avea chef de aceasta meserie, se saturase, o fi dat peste clienti agresivi, naspa...greu de zis motivul real. Ea sa fie sanatoasa! Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Ai si tu dreptate. Doar ca unii insistau prea mult. E clar ca fata s-a retras, are ea motivele ei. Nu raspunde la tel, la mesaje. Asta e. Probabil ca nu mai avea chef de aceasta meserie, se saturase, o fi dat peste clienti agresivi, naspa...greu de zis motivul real. Ea sa fie sanatoasa!Citesc și ma amuz. Nu m-am retras,sunt tot aici. 2 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Pentru ca vrei sa vezi ce futi inainte sa pierzi o ora din viata in traficul din bucuresti.Pozele care sunt deja aici sunt reale și sunt convinsa ca iti poți forma o idee. În cazul în care nu ai răbdare sa le cauți le mai pun odată. PS: nu m-am îngrășat si nici nu am slăbit 2 Link spre comentariu
gigireparatorul Reputație: 22 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Esti tanara si probabil foarte frumoasa. Dar atentia oamenilor este limitata si o poza face cat 10 descrieri. Daca ai ales macar temporar sa faci promovare online, alege sa o faci bine si constant. E singura cale sa mentii interesul crescut pentru serviciile tale. Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Citesc și ma amuz. Nu m-am retras,sunt tot aici.Imi pare rau, dar chiar am crezut ca te-ai retras. Noi ne stim de vreo 6 luni, am fost de multe ori la tine si vazand ca nu mai raspunzi deloc nci la telefoane nici le mesaje ce puteam crede decit ca ai renuntat? Mai ales ca ai si spus prin decembrie ca te retragi. Chiar daca nu ai chef intr-o zi sa te viziteze un client, politicos e sa ii raspunzi macar la mesaj (in conditiile in care el iti scrie in sms ca il poti contacta pana la ra X, ca e singur la birou sau acasa). Cit despre poze, nu e neaparata nevoie, eu te stiu si e OK, arati bine. Insa alti clienti potentiali ezita sa vina la tine in lipsa unor poze noi...deci daca te multumesti cu noi astia care deja te cunoastem si nu vrei "prospaturi" e bine si asa))) Tu decizi! 1 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Imi pare rau, dar chiar am crezut ca te-ai retras. Noi ne stim de vreo 6 luni, am fost de multe ori la tine si vazand ca nu mai raspunzi deloc nci la telefoane nici le mesaje ce puteam crede decit ca ai renuntat? Mai ales ca ai si spus prin decembrie ca te retragi. Chiar daca nu ai chef intr-o zi sa te viziteze un client, politicos e sa ii raspunzi macar la mesaj (in conditiile in care el iti scrie in sms ca il poti contacta pana la ra X, ca e singur la birou sau acasa). Cit despre poze, nu e neaparata nevoie, eu te stiu si e OK, arati bine. Insa alti clienti potentiali ezita sa vina la tine in lipsa unor poze noi...deci daca te multumesti cu noi astia care deja te cunoastem si nu vrei "prospaturi" e bine si asa))) Tu decizi! Am spus ca ma retrag de sarbatori și revin după. Îmi cer scuze ca nu am răspuns dar eram ieșită din casa fără telefon ( doar cu cel personal) 2 Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Am spus ca ma retrag de sarbatori și revin după. Îmi cer scuze ca nu am răspuns dar eram ieșită din casa fără telefon ( doar cu cel personal)OK, nu e nici o problema, nu sunt suparat...doar am vrut sa explic ce si cum. Mersi pentru explicatie, daca nu te-ai retras atunci sigur ne vedem curand (maxim o saptamana). Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Ianuarie 28, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Bună. Îmi cer scuze pentru cei cărora nu le-am răspuns săptămâna asta (am fost în perioada menstruala).de azi o sa ma mai găsiți 9 zile apoi o sa plec,nu știu dacă definitiv sau o perioada mai lunga de timp. Va pup Link spre comentariu
geoklaus Reputație: 677 Postat Ianuarie 28, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Deficiente? Eu vad din ce scrieti doar pareri personale...asta atata timp cat am clienti care vin fregvent si ma inteleg foarte bine cu ei Nu o spun cu rautate Andra, dar ai "deficiente" si e pacat... arati superb din poze, esti tanara [daca unora le plac maturele, tu esti fix pe gustul meu] si daca faceai FK, eram acum programat, direct la usa ta, pentru o ora-doua, la cum arati nu te ratam... dar, uite deficiente: CIM, COFFKAnal La prima vedere nu e mare lucru, dar ai tarif 250ron si nu esti singura fata de tipul asta... avem alternative, da, stiu [vom merge la ele si nu vom mai comenta aiurea pe profilul tau, dar eu chiar voi merge la altele de genul tau]. Sincer, eu nu's prea pretentios, si cei care vin la o fata asa micuta, delicata si finuta, de obicei vor dragoste, nu sex, deci eu sunt amator de FK si GFE, sa simt un trup cald langa mine si ca imi oferi atentia ta, daca tu refuzi FK deja imi impui [mie si multora ca mine] o bariera in calea comunicarii/placerii. Revenind, eu nu vreau nici sa iti rup funduletul ala frumos si mic la Anal, nici sa ma termin ca melteanul in gura/pe fata ta. Dar macar un FK nu ar fi prea mult... si daca ai destui clienti, crede-ma, vei avea si mai multi, gandeste-te la sfatul meu, ca nu fac treaba asta de ieri, de azi ... In rest, sanatate, bani si clienti sa ai. Te pup si poate cu FK ne vom cunoaste candva cu mare placere [am 27 ani, nu sunt gras, nu sunt jegos, nu sunt urat] Gentlemen 1 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Nu o spun cu rautate Andra, dar ai "deficiente" si e pacat... arati superb din poze, esti tanara [daca unora le plac maturele, tu esti fix pe gustul meu] si daca faceai FK, eram acum programat, direct la usa ta, pentru o ora-doua, la cum arati nu te ratam... dar, uite deficiente: CIM, COFFKAnal La prima vedere nu e mare lucru, dar ai tarif 250ron si nu esti singura fata de tipul asta... avem alternative, da, stiu [vom merge la ele si nu vom mai comenta aiurea pe profilul tau, dar eu chiar voi merge la altele de genul tau]. Sincer, eu nu's prea pretentios, si cei care vin la o fata asa micuta, delicata si finuta, de obicei vor dragoste, nu sex, deci eu sunt amator de FK si GFE, sa simt un trup cald langa mine si ca imi oferi atentia ta, daca tu refuzi FK deja imi impui [mie si multora ca mine] o bariera in calea comunicarii/placerii. Revenind, eu nu vreau nici sa iti rup funduletul ala frumos si mic la Anal, nici sa ma termin ca melteanul in gura/pe fata ta. Dar macar un FK nu ar fi prea mult... si daca ai destui clienti, crede-ma, vei avea si mai multi, gandeste-te la sfatul meu, ca nu fac treaba asta de ieri, de azi ... In rest, sanatate, bani si clienti sa ai. Te pup si poate cu FK ne vom cunoaste candva cu mare placere [am 27 ani, nu sunt gras, nu sunt jegos, nu sunt urat] Gentlemen Inteleg bine ce spui,în mod normal as explica de ce nu fac anumite lucruri însă de data asta prefer sa nu. Mulțumesc pentru sfaturi! 😘😘 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 3 Link spre comentariu
blondul Reputație: -484 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 ma uit la poza asta dar nu inteleg cum vine .. putea fi putin mai explicita .. poate ma convingi sa te mai vizitez o data , ca as cam vrea Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Februarie 2, 2017 frumosi pantofiMulțumesc 😊 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Februarie 2, 2017 ma uit la poza asta dar nu inteleg cum vine .. putea fi putin mai explicita .. poate ma convingi sa te mai vizitez o data , ca as cam vrea Intoarce telefonul intr-o parte 😂😂😙 Link spre comentariu
mihai1971 Reputație: 87 Postat Februarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2017 Intoarce telefonul intr-o parte in sens trigonometric( sens invers sensului de rotatie al acelor de ceasornic), prezinta totusi manualul de utilizare integral, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum