Sari la conținut

Alina 0764497970

Postări Recomandate

• Oras:Decebal
Postat

Pff, o poza mai clara nu ai? 😕

Nu , o sa incerc sa fac
Postat

Intervin si eu cu o problema.

De curand, m-am ales cu o iritatie pe penis la vre-o saptamana dupa ce am vizitat-o pe Alina, ea fiind singura cu care am facut sex in ultima perioada. Mentionez am facut doar oralul neprotejat cu ea. Intr-un final, vazand ca nu trece am ajuns la medic. Diagnostic: Balanopostita.

Eu nu spun ca este suta la suta de la ea, fiindca am inteles ca aceasta boala se poate lua si pe alte cai. Dar exista si posibilitatea sa fie de la ea. Nu vreau sa se inteleaga ca vreau sa-I fac rau acestei fete prin postarea asta. Ea ca servicii si comportament este chiar foarte ok.

Am scris strict experienta mea in idea in care poate a mai patit cineva si, cred ca preventiv si Alina ar trebui sa-si faca niste investigatii.

• Like 1
Postat

De curand, m-am ales cu o iritatie pe penis la vre-o saptamana dupa ce am vizitat-o pe Alina, ea fiind singura cu care am facut sex in ultima perioada. Mentionez am facut doar oralul neprotejat cu ea. Intr-un final, vazand ca nu trece am ajuns la medic. Diagnostic: Balanopostita.

Eu nu spun ca este suta la suta de la ea, fiindca am inteles ca aceasta boala se poate lua si pe alte cai. Dar exista si posibilitatea sa fie de la ea. Nu vreau sa se inteleaga ca vreau sa-I fac rau acestei fete prin postarea asta. Ea ca servicii si comportament este chiar foarte ok.

Am scris strict experienta mea in idea in care poate a mai patit cineva si, cred ca preventiv si Alina ar trebui sa-si faca niste investigatii.

Buna . O sa merg sa fac investigatii sa vad daca am sau nu ceva , eu nu am niciun fel de simptom... te as ruga sa imi spui cand ai fost la mine ?
  • Like 1
Postat

Scuze ca ma bag aiurea dar una din cauze ar putea sa fie latexul(prezervativul) si iritarea cauzata frecarea repetata sau expunerea la substante chimice(lubrifiantul care vine cu prezervativul).

O spun pentru ca am patit-o odata.

• Like 2
  • Oras:Peste tot și nicăieri.
Postat

Scuze ca ma bag aiurea dar una din cauze ar putea sa fie latexul(prezervativul) si iritarea cauzata frecarea repetata sau expunerea la substante chimice(lubrifiantul care vine cu prezervativul).

O spun pentru ca am patit-o odata.

Băi Emiale păi daca lubrifiantul de la prezervative este substanță chimică.. păi ne cădea poolile la toți hahaaaha 🤣🤣 hai că a fost tare asta! m-am amuzat teribil ðŸ‘ðŸ¼ðŸ˜ðŸ˜

Postat

Și apropo..chiar te-ai băgat aiurea cu comentariul ăsta 🙂 știi vorba aia.. dacă tăceai...... ðŸ‘🼠Dar nu-i bai..toate trec 🙂

Postat

Si totusi e posibil sa aiba dreptate....

Eu ma irit de la anumite lubrifiante , de asta nici nu folosesc deci clar are dreptate
  • Like 1
Postat

Si totusi e posibil sa aiba dreptate....

Nu m-am referit ca nu poate avea dreptate la faza cu prezervativul (gen iritație,frecat si alte chestii) ci la faptul ca lubrifiantul poate fi substanță chimică.Voi știți ce înseamnă aia substanță chimică? Sincer...?
Postat

Nu m-am referit ca nu poate avea dreptate la faza cu prezervativul (gen iritație,frecat si alte chestii) ci la faptul ca lubrifiantul poate fi substanță chimică.Voi știți ce înseamnă aia substanță chimică? Sincer...?

Si apa e substanta chimică (H2O ) , poate contine urme de apa,bănuiesc eu ... Sau alta substanta
  • Like 2
Postat

Substanță chimică in adevăratul sens al cuvântului...nu apă ca daca te iriți de la apă.. înseamnă ca ai probleme grave.In fine.. închei dezbaterea acestei "probleme" aici.Poate pe undeva nici eu n-am dreptate.. și nici ceilalți.Adevarul e undeva la mijloc 😂😂ðŸ‘ðŸ¼

• Like 1
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

Si apa e substanta chimică (H2O ) , poate contine urme de apa,bănuiesc eu ... Sau alta substanta

Uite ca cineva nu a fost degeaba la orele de chimie :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce ne spui deslre colega ta? Ce o.recomanda? Vocea? Talentul? Ca ea nu e pre vorbareata...

Postat

Ce ne spui deslre colega ta? Ce o.recomanda? Vocea? Talentul? Ca ea nu e pre vorbareata...

Păi ce sa va spun ? Pozele sunt ale ei , cei care au fost la mine recunosc locația, are 21 de ani , 51 kg si 1,65 , e curata (altfel nu imi mai era colega ) . Ce o recomanda astept sa spuneti voi prin recenzii caci eu nu am testat-o :))))
Postat

Mai ai colega, caci nu mai vad nici o miscare pe.topicul.ei. zi-mi tu mai.activeaza? Daca da asteptem poze edificatoare incluziv cu gura. E botoxata? Multam

Postat

Mai ai colega, caci nu mai vad nici o miscare pe.topicul.ei. zi-mi tu mai.activeaza? Daca da asteptem poze edificatoare incluziv cu gura. E botoxata? Multam

Da , mai activează . Azi nu muncim

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...