Sari la conținut

Alina 0764497970

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Scuze ca ma bag aiurea dar una din cauze ar putea sa fie latexul(prezervativul) si iritarea cauzata frecarea repetata sau expunerea la substante chimice(lubrifiantul care vine cu prezervativul).

O spun pentru ca am patit-o odata.

Ai avut dureri la urinare? Reacție alergica la acel lubrifiant și/sau latex. Se întâmplă la prezervative low quality. Alina, ce marca de prezervative folosești?

Link spre comentariu

Am fost azi la Alina. Locație mișto, ușor accesibilă, curată, în regulă.

Fata este ok, sexy, arată ca in poze.

Programat ușor, confirmat la telefon și întâlnit. Respectat programarea.

Am avut parte de un oral foarte prelungit, doua viteze, bine executat, adanc, tentă de DT, lins coaie, nota 10, sărutări din partea mea pe corp, sani, 69, și puțin OP. Alina e ok, se implica, e stramta și acceptă ON, NP.

Nu face FK, (păcat pentru k are niște buze foarte hot și senzuale) nu săruta pe buze si nici pe corp și nu face nici anal, fundul fiind wow, rotund, ferm, tare. E o pierdere pentru noi că nu ni-l dă. Trebuie să revin la ea să fac mai mult NP, acceptă poziții, azi nu am prea reușit prea mult din motive obiective. Azi am avut chef de soft sex sau dragoste cum spunea Alina. :) A trecut o oră foarte repede.

Mi-a plăcut. Mulțumesc, Alina.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Decebal
  • Oras:Decebal

Am fost azi la Alina. Locație mișto, ușor accesibilă, curată, în regulă.

Fata este ok, sexy, arată ca in poze.

Programat ușor, confirmat la telefon și întâlnit. Respectat programarea.

Am avut parte de un oral foarte prelungit, doua viteze, bine executat, adanc, tentă de DT, lins coaie, nota 10, sărutări din partea mea pe corp, sani, 69, și puțin OP. Alina e ok, se implica, e stramta și acceptă ON, NP.

Nu face FK, (păcat pentru k are niște buze foarte hot și senzuale) nu săruta pe buze si nici pe corp și nu face nici anal, fundul fiind wow, rotund, ferm, tare. E o pierdere pentru noi că nu ni-l dă. Trebuie să revin la ea să fac mai mult NP, acceptă poziții, azi nu am prea reușit prea mult din motive obiective. Azi am avut chef de soft sex sau dragoste cum spunea Alina. :) A trecut o oră foarte repede.

Mi-a plăcut. Mulțumesc, Alina.

Multumesc
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Diverse
  • Oras:Diverse

Am ajuns la Alina sambata, recenzia am scris pe loc e fresh)

Locație centrală in spate la Ruby, cald, curat, prosop etc.

Fata drăguța foc, zvelta, gen slim, tatuci foarte drăguțe și un fund apetisant la pachet cu abdomenul in forma.

M-a așteptat așa cum i-am cerut.

Relaxata, am stat de vorba puțin despre mai multe e mai misterioasa puțin dar senzuala, si foarte jucăușa.

Dus și acțiune

Fără FK zice ca musca dar cu mine a fost gentilă;))

ON superb cu buzele ei mai măricele așa

am întors-o la 69 ca altfel nu se putea) îngrijit piersicuta frumoasa se umezește natural.

LOT lucrează bine cu contre cu lăsat peste mine și respira in ureche foarte sexy.

Schimbat pe doggy mișcă din fund ca pe ringul de dans, terminat in doggy vertical.

Tatucile ei au farmecul lor separat;)

Am mai vb puțin despre una alta pot sa zic ca a meritat fiecare moment.

Cadou 150 o fin.

Mersi Alina te pup dulce.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...