bfocsa Reputație: 5 Postat Noiembrie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 ne vedem disearaaa Link spre comentariu
bfocsa Reputație: 5 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 Ee daca ai raspunde la telefon sau la mesaje chiar mi-ar face placere sa te vizitez ... Link spre comentariu
marius937 Reputație: 1 Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Disponibila? Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Noiembrie 12, 2019 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2019 Ee daca ai raspunde la telefon sau la mesaje chiar mi-ar face placere sa te vizitez ...Lasă mi mesaj pe wp si scrie si ora pana la care iti pot raspunde Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Noiembrie 12, 2019 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2019 Disponibila?Azi ,da :))) 1 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Buna . Disponibila Link spre comentariu
sokrat Reputație: 40 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Niste poze recente se poate te rog? Link spre comentariu
lionking79 Reputație: 281 Postat Noiembrie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 Scuze ca ma bag aiurea dar una din cauze ar putea sa fie latexul(prezervativul) si iritarea cauzata frecarea repetata sau expunerea la substante chimice(lubrifiantul care vine cu prezervativul).O spun pentru ca am patit-o odata.Ai avut dureri la urinare? Reacție alergica la acel lubrifiant și/sau latex. Se întâmplă la prezervative low quality. Alina, ce marca de prezervative folosești? Link spre comentariu
hennesy Reputație: 326 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Un nr de telefon....m-am tot uitat, poate mi-a scapat ?! Link spre comentariu
trebuie Reputație: 209 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:Da Oras:Da Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Un nr de telefon....m-am tot uitat, poate mi-a scapat ?! 0764497970 1 Link spre comentariu
hennesy Reputație: 326 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 0764497970 Merci :hihat Link spre comentariu
trebuie Reputație: 209 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Da Oras:Da Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Merci :hihat :hihat Link spre comentariu
lionking79 Reputație: 281 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Am fost azi la Alina. Locație mișto, ușor accesibilă, curată, în regulă.Fata este ok, sexy, arată ca in poze.Programat ușor, confirmat la telefon și întâlnit. Respectat programarea.Am avut parte de un oral foarte prelungit, doua viteze, bine executat, adanc, tentă de DT, lins coaie, nota 10, sărutări din partea mea pe corp, sani, 69, și puțin OP. Alina e ok, se implica, e stramta și acceptă ON, NP. Nu face FK, (păcat pentru k are niște buze foarte hot și senzuale) nu săruta pe buze si nici pe corp și nu face nici anal, fundul fiind wow, rotund, ferm, tare. E o pierdere pentru noi că nu ni-l dă. Trebuie să revin la ea să fac mai mult NP, acceptă poziții, azi nu am prea reușit prea mult din motive obiective. Azi am avut chef de soft sex sau dragoste cum spunea Alina. :) A trecut o oră foarte repede.Mi-a plăcut. Mulțumesc, Alina. 3 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Noiembrie 22, 2019 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Buna . Fac doar out call deoarece nu am apa calda Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Noiembrie 22, 2019 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Am fost azi la Alina. Locație mișto, ușor accesibilă, curată, în regulă.Fata este ok, sexy, arată ca in poze.Programat ușor, confirmat la telefon și întâlnit. Respectat programarea.Am avut parte de un oral foarte prelungit, doua viteze, bine executat, adanc, tentă de DT, lins coaie, nota 10, sărutări din partea mea pe corp, sani, 69, și puțin OP. Alina e ok, se implica, e stramta și acceptă ON, NP. Nu face FK, (păcat pentru k are niște buze foarte hot și senzuale) nu săruta pe buze si nici pe corp și nu face nici anal, fundul fiind wow, rotund, ferm, tare. E o pierdere pentru noi că nu ni-l dă. Trebuie să revin la ea să fac mai mult NP, acceptă poziții, azi nu am prea reușit prea mult din motive obiective. Azi am avut chef de soft sex sau dragoste cum spunea Alina. :) A trecut o oră foarte repede.Mi-a plăcut. Mulțumesc, Alina.Multumesc 1 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Noiembrie 23, 2019 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2019 Disponibilă . Am apa calda :))) 3 1 Link spre comentariu
onebllueberry Reputație: 69 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:Diverse Oras:Diverse Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Am ajuns la Alina sambata, recenzia am scris pe loc e fresh)Locație centrală in spate la Ruby, cald, curat, prosop etc.Fata drăguța foc, zvelta, gen slim, tatuci foarte drăguțe și un fund apetisant la pachet cu abdomenul in forma.M-a așteptat așa cum i-am cerut.Relaxata, am stat de vorba puțin despre mai multe e mai misterioasa puțin dar senzuala, si foarte jucăușa.Dus și acțiuneFără FK zice ca musca dar cu mine a fost gentilă;)) ON superb cu buzele ei mai măricele așaam întors-o la 69 ca altfel nu se putea) îngrijit piersicuta frumoasa se umezește natural.LOT lucrează bine cu contre cu lăsat peste mine și respira in ureche foarte sexy.Schimbat pe doggy mișcă din fund ca pe ringul de dans, terminat in doggy vertical.Tatucile ei au farmecul lor separat;)Am mai vb puțin despre una alta pot sa zic ca a meritat fiecare moment.Cadou 150 o fin.Mersi Alina te pup dulce. 2 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Noiembrie 27, 2019 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Disponibilă Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Disponibila Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Disponibilă 1 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Decembrie 4, 2019 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2019 Hei . Ma găsiți astăzi pana la 22,23 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2019 Disponibila 1 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Disponibilă Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Ceva poze noi? 1 Link spre comentariu
unadoi Reputație: 295 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:jungla Oras:jungla Partajează Postat Decembrie 12, 2019 DisponibilăSambata sau duminica esti disponibila? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum