Sari la conținut

Gloryhole

Postări Recomandate

Postat

Salut, aveti idee daca putem gasi ceva gen "gloryhole" in Pitesti sau imprejurimi? Daca nu, aveti vreo idee unde am putea amenaja asa ceva?

• Oras:.
Postat

Salut, aveti idee daca putem gasi ceva gen "gloryhole" in Pitesti sau imprejurimi? Daca nu, aveti vreo idee unde am putea amenaja asa ceva?

Din cate am auzit, la Bucuresti snt astfel de locuri "amenajate" (cele mai multe in mall.uri, in unele parcuri mari, de ex). In Pitesti,, eu unul, nu cunosc.

Bafta!

• Oras:cu pula la botul lui Pipilica
  • Oras:cu pula la botul lui Pipilica
Postat

In 90% din cazuri, la gloryholes aproape de Bucuresti iti va suge pula @Duhu_Lu_Pipilica, deci nu faci nicio afacere...

Postat

La bucuresti stiu ca sunt in cateva locuri...dar ma gandeam ca poate atie cineva si pe la pitesti un astfel de loc

Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

Interesanta intrebarea colegului despre gloryhole..nici eu nu stiu si nu am auzit sa existe asa ceva in pitesti, si in bucuresti in ce mall uri stii ca exista asa ceva cataa80?

Postat

Interesanta intrebarea colegului despre gloryhole..nici eu nu stiu si nu am auzit sa existe asa ceva in pitesti, si in bucuresti in ce mall uri stii ca exista asa ceva cataa80?

Stiu de la un prieten ca exista in Mall Vitan si in parcul Cismigiu...repet,,din auzite stiu, eu personal nu am vazut.

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Pai nu inteleg.... si ce se face acolo? O dai sau o iei? :))))

• Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

depinde pe care parte a paravanului esti. asta e riscul, e posibil sa ti.o suga chiar un barbat

• Telefon: mishu69xxx
  • Oras:Pites.ti
  • Telefon: mishu69xxx
  • Oras:Pites.ti
Postat

mai avem mult de crescut pana va aparea in pitesti asa ceva

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.