Sari la conținut

Cum sa ii spun soarta sau ghinion?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

alipuite

sml :laugh2  :la

da 

asa?

http://keepinitrandom.com/wp-content/uploads/2013/10/3872495_l.gif

Vizitator
Postat

justitiarule, in perspectiva ta, daca forumul asta e dedicat curvelor asta inseamna ca trebuie sa vorbim numai si numai despre ele , ca orice altceva e in plus, nu are sens, ca e degeaba? pai atunci scuza-ma ca iti zic dar asta e perspectiva unui om incuiat , iar oamenii incuiati nu evolueaza.

Pentru evolutia personala trebuie sa privesti deschizi, sa mai asimilezi si altele nu doar pe "domeniul" tau, ca altfel o iei razna.

Omu asta doar a cerut o parere, atat, nu a dat in cap la nimeni cu asta, ce ai cu el? ce daca nu e in tema cu forumu,pe deasupra mai are contributie la el, de ce sa nu il ajutam?

fii bun cu oamenii , ca o sa fie si ei buni cu tine (daca nu , ei au o problema)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:sub pamanat srl
Postat

Da, dar atitudinea ta fata de justitiaru nu este scuzabila. Un zâmbet nu strică indiferent pe ce cai ti-o ia perceptia. Mai stii care au fost ultimile cuvinte ale mele spuse tie în privat. Chiar daca ma joc prea mult uneori, nu fac nimic degeaba.

atitudinea fata de justitiaru nu este scuzabila... cine este asta? un al brigadier care se vrea important? cica e un site de curvasareala si nu isi are locul topicul aici. vrei sa fac o selectie de cateva sute de mesaje postate de acest lache care privesc orice subiect mai putin curvele? pizdicon este ridiculizat de catre miskin, robredo a fost facut hartie igienica de catre tanchist, euglena de catre psihiatru...sa urmeze zoro?

• Like 1
  • Oras:fara
Postat

da 

asa?

http://keepinitrandom.com/wp-content/uploads/2013/10/3872495_l.gif

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/13514229_1186806668025660_146841858_n.png?oh=0cb90c8537b94e9a499579738315ecd5&oe=57730B70

da nu mai mare ca mine :rax2  :laugh2

• Like 3
Vizitator
Postat

Pe socrul meu nu il mai aduce nimeni inapoi,de copil ne vom bucura tot timpul,dar vedeti cum e viața asta?

Muncești sa mori ca un caine pe marginea șanțului,

Si totusi sa aniversezi ziua nepotului in ziua când străbunicul a murit,e cam ciudat

Ynell, nu te astepta sa gasesti usor raspuns la aceste chestiuni. Ele sunt prea complexe pentru intelegea umana si de multe ori, lipsite de logica. Fie ca esti credincios, fie nu, doar viitorul, viata sau fortele spirituale inalte iti vor oferi raspunsul... Oricum ar fi, cel mai important in viata este sa o traiesti. Ca avem una, ca avem mai multe, ca ce o sa fie dupa, sunt lucruri pe care nu le putem intelege, nu le putem decat intui (intr-o mai mica sau mai mare masura) si nu le putem controla. Si dupa ce nu mai suntem, nu mai tin de noi...

• Like 1
  • Oras:Bucuresti , Constanta
  • Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

atitudinea fata de justitiaru nu este scuzabila... cine este asta? un al brigadier care se vrea important? cica e un site de curvasareala si nu isi are locul topicul aici. vrei sa fac o selectie de cateva sute de mesaje postate de acest lache care privesc orice subiect mai putin curvele? pizdicon este ridiculizat de batre miskin, robredo a fost facut hartie igienica de catre tanchist, euglena de catre psihiatru...sa urmeze zoro?

Nu o sa-ti spun tie ce părere am eu despre acest forum, nici despre vreun membru. În ziua de azi conduita în societate acceptată cel mai des, este aceea de a se copia ideile celui mai cu experienta. Eu am atenționat strict despre cum a inceput discutia intre ei... pentru cine avea chef sa dea o pagina inapoi.
  • Like 5
  • Minus 13
Vizitator
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/13514229_1186806668025660_146841858_n.png?oh=0cb90c8537b94e9a499579738315ecd5&oe=57730B70

da nu mai mare ca mine :rax2  :laugh2

asa poti ? :))

http://stream1.gifsoup.com/view3/3019296/kramer-drinking-and-smoking-o.gif

Vizitator
Postat

Nu o sa-ti spun tie ce părere am eu despre acest forum, nici despre vreun membru. În ziua de azi conduita în societate acceptată cel mai des, este aceea de a se copia ideile celui mai cu experienta. Eu am atenționat strict despre cum a inceput discutia intre ei... pentru cine avea chef sa dea o pagina inapoi.

nu-ti bate capu` cu astia neintelesi , din cauza lor a ajuns forumul asta o mistocareala.

lasa-i sa fiarba`n zeama lor ca oricum nu vor pricepe niciodata ca nu e loc de poeme lacrimogene si topice cretinoide care au ca scop doar sa fie bagati in seama

Postat

mistocarela ieftina este atitudinea voastra fata de orice membru al forumului care nu linge "brigada" in cur.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

mistocarela ieftina este atitudinea voastra fata de orice membru al forumului care nu linge "brigada" in cur.

Ce spui? Lasa supararea, nu tu esti cel care trebuie consolat...
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

nu-ti bate capu` cu astia neintelesi , din cauza lor a ajuns forumul asta o mistocareala.

lasa-i sa fiarba`n zeama lor ca oricum nu vor pricepe niciodata ca nu e loc de poeme lacrimogene si topice cretinoide care au ca scop doar sa fie bagati in seama

Wow... chiar asa?! Sunt si ei oameni... Eu daca greșesc ce-mi faci?☺
  • Minus 1
Postat

pe bune amu alipuite, unde ii de loc de mistocarit o poti face da aci nu.i cazu NEINTELESULE :sado

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/13246083_1164817766891217_376791471_n.png?oh=ad0e92ad7d728c73c35132d1a4da04bb&oe=5772F2A0

• Like 5
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

pe bune amu alipuite, unde ii de loc de mistocarit o poti face da aci nu.i cazu NEINTELESULE :sado

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/13246083_1164817766891217_376791471_n.png?oh=ad0e92ad7d728c73c35132d1a4da04bb&oe=5772F2A0

:laugh2  :laugh2  :laugh2 intotdeauna ma faci sa zambesc :laugh2  :girly

Vizitator
Postat

n-ai inteles , vorbeam la modul cel mai serios dar las-o asa  :hug1

Vizitator
Postat

Wow... chiar asa?! Sunt si ei oameni... Eu daca greșesc ce-mi faci?☺

mi-e rusine sa-ti spun aici :)))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Best Place On Earth
  • Oras:Best Place On Earth
Postat

https://fiituinsutimaa.files.wordpress.com/2013/07/19885_594542357257700_531835950_n.jpg

Ma cuprinde un sentiment de revolta de fiecare data cand aud ca "totul se intampla cu un motiv" (care, apropo, pentru mine este doar echivalentul modern al lui "asta a fost voia lui Dumnezeu"). As avea o singura intrebare in legatura cu teoria pe care vad ca ai imbratisat-o: care crezi tu ca ar fi motivul (nu cauza!) pentru care 20 de copii cu varste intre 6 si 7 ani au murit impuscati in masacrul de la Sandy Hook?

https://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Hook_Elementary_School_shooting

(am dat doar un exemplu dintr-o lista nesfarsita)

• Like 6
  • Minus 4
Vizitator
Postat

n-ai inteles nimik , se numeste Brigada ca s-au adunat niste useri vechi si veseli , cu coloana vertebrala si demnitate care stiu sa se distreze , sa iasa la un sprit , sa mearga la fetite ......... si care nu lacrimeaza p`aici ca sa primeasca atentie aberand pana la stupid.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Ma cuprinde un sentiment de revolta de fiecare data cand aud ca "totul se intampla cu un motiv" (care, apropo, pentru mine este doar echivalentul modern al lui "asta a fost voia lui Dumnezeu"). As avea o singura intrebare in legatura cu teoria pe care vad ca ai imbratisat-o: care crezi tu ca ar fi motivul (nu cauza!) pentru care 20 de copii cu varste intre 6 si 7 ani au murit impuscati in masacrul de la Sandy Hook?

https://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Hook_Elementary_School_shooting

(am dat doar un exemplu dintr-o lista nesfarsita)

E complicat. Nu am sa mai adaug nimic la ceea ce am scris pentru ca se poate intepreta. Noi, oamenii tindem spre subiectivism, nu spre obiectivitate, atunci cand incercam sa disecam aceasta teorie. Se poate vorbi despre Toma din Aquino, despre Descartes, Kant, despre scolastica, spiritualism, Einstein, radiestezie, Aivanhov, Lazarev, etc. etc., putem scrie romane si pagini pe topic, nici la pagina 10 000 a topicului nu am reusi sa ajungem la un numitor comun. Asa ca fiecare este liber sa inteleaga ce si cat/cum putem cu referire la acest dicton... Eu nu am sa mai adaug nimic referitor la aceasta maxima/axioma/teorema :hihat

• Oras:pretutindeni
Postat

Acum vreo trei ani, i-am sugerat lui Pisicuts să deschidă un subforum comemorări/decese...avea succes :(

p.s vineri s-a íNplinit o săptămână de când mi-a decedat o nepoţică ín vârstă de 14 anişori...pur şi simplu, infarct...copil super/extra/mega controlat...sănătos tun :(

Am uitat să-i deschid toping, să-mi fie cu iertare :(

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Acum vreo trei ani, i-am sugerat lui Pisicuts să deschidă un subforum comemorări/decese...avea succes :(

p.s vineri s-a íNplinit o săptămână de când mi-a decedat o nepoţică ín vârstă de 14 anişori...pur şi simplu, infarct...copil super/extra/mega controlat...sănătos tun :(

Dumnezeu sa o odihneasca! :(

Condoleante!

• Like 4
Vizitator
Postat

Dumnezeu sa o ierte ! :(

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

E complicat. Nu am sa mai adaug nimic la ceea ce am scris pentru ca se poate intepreta. Noi, oamenii tindem spre subiectivism, nu spre obiectivitate, atunci cand incercam sa disecam aceasta teorie. Se poate vorbi despre Toma din Aquino, despre Descartes, Kant, despre scolastica, spiritualism, Einstein, radiestezie, Aivanhov, Lazarev, etc. etc., putem scrie romane si pagini pe topic, nici la pagina 10 000 a topicului nu am reusi sa ajungem la un numitor comun. Asa ca fiecare este liber sa inteleaga ce si cat/cum putem cu referire la acest dicton... Eu nu am sa mai adaug nimic referitor la aceasta maxima/axioma/teorema :hihat

The boy spunea strict... despre vinovati. Cei care se fac vinovați se folosesc de gândiri de geniu. Se fac vinovați doar pentru sa poata distrage atentia de la situ-uri care acorda cele 10.000 de pagini mentionate de tine sau de la cei care umbla prin lume sa duca vorba buna mai departe.
  • Minus 1
Postat

p.s

Soacră-mea e ín spital(mâine face o săptămână), am internat-o cu glicemie 500 şi ceva, GRAV...mâine sper să o externez.....ce să fac, să-i deschid toping sau nu???

p.p.s: pă socră-miu íl doare la pulă...ar merita un toping la de evitat, ce ziceţi???

• Like 3
  • Minus 2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

p.s

Soacră-mea e ín spital(mâine face o săptămână), am internat-o cu glicemie 500 şi ceva, GRAV...mâine sper să o externez.....ce să fac, să-i deschid toping sau nu???

p.p.s: pă socră-miu íl doare la pulă...ar merita un toping la de evitat, ce ziceţi???

Hei drăguț om! ☺
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...