Sari la conținut

E posibila... un strop de libertate?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sincer... azi nu pricep cum anumiți oameni isi strecoară subtilitățile. Poate ca de la ciudă li se trage incat sa nu ajuga sa se faca intelesi in fata unei femei care nu a mai facut sex de aproape doua saptamani. E si aceasta ceva... lipsa de sex, si nu as schimba-o pt intențiile unuia ca tine care nu stie ce vrea.

Vis Tantric, sa fiu sincer, am fost tentat de o intalnire cu tine, macar pentru un masaj si o vodca bauta impreuna dar ma tem sa nu dai dependenta....sincer nu stiu ce capacitati paranormale de a intra sub pielea barbatilor ai dar daca te dovedesti femeie fatala? Si asa cum spui, fara sa fi facut sex de doua saptamani, cine stie ce energie nebanuita se va declansa. Nu-i mai bine sa fiu prudent? Las sa riste aia carora nu le pasa si sunt imuni... :laugh2  :laugh2

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vis Tantric, sa fiu sincer, am fost tentat de o intalnire cu tine, macar pentru un masaj si o vodca bauta impreuna dar ma tem sa nu dai dependenta....sincer nu stiu ce capacitati paranormale de a intra sub pielea barbatilor ai dar daca te dovedesti femeie fatala? Si asa cum spui, fara sa fi facut sex de doua saptamani, cine stie ce energie nebanuita se va declansa. Nu-i mai bine sa fiu prudent? Las sa riste aia carora nu le pasa si sunt imuni... :laugh2  :laugh2

Are cine sa se riste... cam câteva zeci care se grăbesc sa ma surprindă de fiecare data când ma întorc din vreo vacanta. Ii întâlnesc de ceva ani deja, si nici unul nu mi s-a plâns de efecte nepotrivite asupra vieții lor. Asa ca păstrează fascinația, ca pare sa o scoți intr-un ales mod în cuvintele tale.
  • Like 6
  • Minus 3
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

las-o ca traieste in lumea ei . Acum o saptamana a vrut sa-i futa p'aia la Calimanesti si i-a scapat printre degete ca se ascunsesera in tufele de alun . Si uite-asa zace nefututa de 2 saptamani  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 24
  • Minus 19
  • Oras:nutzi spaima putzi
Postat

Sa spuna cineva...

Tantrico, un strop de libertate nu 'ie posibila, cu tot cu E mare. De ce insisti sa dovedesti cat de penibila 'iesti?
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

las-o ca traieste in lumea ei . Acum o saptamana a vrut sa-i futa p'aia la Calimanesti si i-a scapat printre degete ca se ascunsesera in tufele de alun . Si uite-asa zace nefututa de 2 saptamani :laugh2 :laugh2 :laugh2

Ai inteles gresit, cineva din Bucuresti care a vazut interesul meu pentru Pitesti, mi-a propus altceva... si mi-am retras orice probabilitate de a mai întâlni pe cineva din Vâlcea si Pitesti. Acum că ti-am raspuns la prima intrebare a ta... si vezi, sa gândesti mai constructiv. A, si sa nu-ti lasi intenția pe acest topic, sa o bagi la loc... ca se vede.
Postat

Nu ma preface nimic... eu prefac ca în alchimizare.

Ia tradu dai toanto, cum sta cu alchimizarea ca îmi da cu virgule ga-mi-as pula in educatia ta imbarligata si in drogurile pe care le folosesti. Esti sora sau nevasta dece-ului?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ia tradu dai toanto, cum sta cu alchimizarea ca îmi da cu virgule ga-mi-as pula in educatia ta imbarligata si in drogurile pe care le folosesti. Esti sora sau nevasta dece-ului?

Era o gluma... stai linistit si nu te speria. Cauta pe google, dar sa nu rămâi la aur... ca te ruginesti.
Postat

Era o gluma... stai linistit si nu te speria. Cauta pe google, dar sa nu rămâi la aur... ca te ruginesti.

Sincer, tu esti o ... gluma!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sincer, tu esti o ... gluma!

Ai vrea tu... Ce aiurea, sa-ti vad saliva cum iti aluneca din gura când râzi la ea.
Postat

Ai vrea tu... Ce aiurea, sa-ti vad saliva cum iti aluneca din gura când râzi la ea.

Acum chiar pot spune ca esti o gluma proasta! Fay, spala-ti chilotii ca ai branza intre dinti!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Acum chiar pot spune ca esti o gluma proasta! Fay, spala-ti chilotii ca ai branza intre dinti!

Ah, scuze ca nu ti-am luat în seamă dorinta de a vedea ceva de proasta calitate... Sa-ti fie zilele bune cu ceea ce ti-ai pus în minte de atâta timp si nu ai reusit încă sa realizezi... ca fiecare gand isi are finalitatea exact în acelasi loc în care si-a făcut cuib si aripi ca sa dea din ele. Te poți mira de mine pana ti-o sta mintea în loc, ca atunci e clar ca se stie ce e de facut...
Postat

M

Ah, scuze ca nu ti-am luat în seamă dorinta de a vedea ceva de proasta calitate... Sa-ti fie zilele bune cu ceea ce ti-ai pus în minte de atâta timp si nu ai reusit încă sa realizezi... ca fiecare gand isi are finalitatea exact în acelasi loc în care si-a făcut cuib si aripi ca sa dea din ele. Te poți mira de mine pana ti-o sta mintea în loc, ca atunci e clar ca se stie ce e de facut...

Macar de erai buna de pula! Hai lasa vrajeala ca tot proasta si ieftina esti. Daca erai de calitate, nu se întreba lumea daca te ejecteaza pe tine sau pr rozkendra. Aia maca si-a dat out singura, tu insisti in prostie! Marsh fey ca esti varza!

Peseu: Cand ai invatat sa zbori, aici ai luat-o in bot la greu?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

M

Macar de erai buna de pula! Hai lasa vrajeala ca tot proasta si ieftina esti. Daca erai de calitate, nu se întreba lumea daca te ejecteaza pe tine sau pr rozkendra. Aia maca si-a dat out singura, tu insisti in prostie! Marsh fey ca esti varza!

Peseu: Cand ai invatat sa zbori, aici ai luat-o in bot la greu?

Ti-am zis ca iti pui ideile cap in cap sa se bată... si nu ai exactitate în aprecierile făcute. Ai extras trei idei care se inlantuiesc aiurea agățate în mintea ta pentru a scrie repetitiv un singur cuvant: varza. De la oameni nehotărîți ca tine am nevoie sa-mi tina în evidență doar un sigur cuvant din mintea mea, ca la fazan... ca uneori îmi place si varza facuta cu pasăre. Preferata mea e cu marar...
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ti-am zis ca iti pui ideile cap in cap sa se bată... si nu ai exactitate în aprecierile făcute. Ai extras trei idei care se inlantuiesc aiurea agățate în mintea ta pentru a scrie repetitiv un singur cuvant: varza. De la oameni nehotărîți ca tine am nevoie sa-mi tina în evidență doar un sigur cuvant din mintea mea, ca la fazan... ca uneori îmi place si varza facuta cu pasăre. Preferata mea e cu marar...

Mie nu prea-mi place mărarul...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mie nu prea-mi place mărarul...

Îmi place doar cel cules de la tara din grădina, celalat doar putin... de aspect.
Postat

Am extras o singura idee idioato, esti proasta cu crengi pe matale, sa te futa toti jegosii ca esti terminata rauuuu de tot!

Postat

Un strop de libertate

Ce ai ma, te-ai saturat de laba si vrei sa furi moca o proasta?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am extras o singura idee idioato, esti proasta cu crengi pe matale, sa te futa toti jegosii ca esti terminata rauuuu de tot!

Ce-mi doresti tu mie dulce Românie

Tara mea uitată

În care nu am facut sex

Cât si cum as vrea

Ca se crede unu

Varf la toți

Intr-o amiaza

... când a rămas

Fara... minte.

Sau cuvinte...

pe varfu' limbii?

Postat

Ce-mi doresti tu mie dulce Românie

Tara mea uitată

În care nu am facut sex

Cât si cum as vrea

Ca se crede unu

Varf la toți

Intr-o amiaza

... când a rămas

Fara... minte.

Sau cuvinte...

pe varfu' limbii?

Vezi fey ca iti mai linge si orochi branza de la pizda nespalata. Marsh fay si plimba-ti "inteligenta" la cacati!
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vezi fey ca iti mai linge si orochi branza de la pizda nespalata. Marsh fay si plimba-ti "inteligenta" la cacati!

Adaugi in propozitiile tale varza, brânză si gunoaie... Mai multa exactitate, ca nu ma strădui eu pentru sărăcia din... mintea ta.

Postat

N

Adaugi in propozitiile tale varza, brânză si gunoaie... Mai multa exactitate, ca nu ma strădui eu pentru sărăcia din... mintea ta.

Da-te dracu, iar te-ai inbatat!
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da-te dracu, iar te-ai invatat!

La cuvinte nu ma-nvăț, ti-am zis ca te invarti fara nici un rost.
Postat

La cuvinte nu ma-nvăț, ti-am zis ca te invarti fara nici un rost.

Date mă in pula calului de muist, te-ai invatat la pula zdreanta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...