alt_fel_de_vis Reputație: -2 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Mothership Oras:Mothership Postat Iulie 5, 2016 Date mă in pula calului de muist, te-ai invatat la pula zdreanta Ce faci tu aici?Ti-am pus o intrebare
baselu Reputație: 9 Postat Iulie 5, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iulie 5, 2016 Ce faci tu aici?Stai linostit, nu-ti fut visul tantric, pardon, moartea pasiunii!
alt_fel_de_vis Reputație: -2 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Mothership Oras:Mothership Postat Iulie 5, 2016 Stai linostit, nu-ti fut visul tantric, pardon, moartea pasiunii!Ce-ai zice sa o lasam putin mai moale cu amenintarile si cu injuraturile?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2016 Postat Iulie 5, 2016 Vezi fey ca iti mai linge si orochi branza de la pizda nespalata. Marsh fay si plimba-ti "inteligenta" la cacati! https://67.media.tumblr.com/e663327db70cb6fbe58e0ebf077c7609/tumblr_inline_o93ah9VsZ91rhdgb2_500.gif
baselu Reputație: 9 Postat Iulie 5, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iulie 5, 2016 Ce-ai zice sa o lasam putin mai moale cu amenintarile si cu injuraturile?Cine a amenintat si cine a înjurat? Ia pune mana si citeste TOTUL, dupa aceea vorbim
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 5, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iulie 5, 2016 Ti-am pus o intrebare Încearcă sa vezi daca prin întrebarea ta, vei afla raspuns si la ce mi-ai adresat mie. Se zice ca intr-o minte săracă poți face ce jucării doresti...
baselu Reputație: 9 Postat Iulie 5, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iulie 5, 2016 https://67.media.tumblr.com/e663327db70cb6fbe58e0ebf077c7609/tumblr_inline_o93ah9VsZ91rhdgb2_500.gifIar te-ai pisat pe tine?
alt_fel_de_vis Reputație: -2 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Mothership Oras:Mothership Postat Iulie 5, 2016 Cine a amenintat si cine a înjurat? Ia pune mana si citeste TOTUL, dupa aceea vorbimTe-as ruga sa nu imi dai ordine si sa imi vorbesti civilizat.Si, cel mai important, sa te calmezi si sa-ti controlezi limbajul. Nimeni nu are interesul ca disputa asta sa se prelungeasca dincolo de forum. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2016 Postat Iulie 5, 2016 Iar te-ai pisat pe tine? m-am pisat pe tine,da tu esti Chior,nu vezihttp://pa1.narvii.com/5835/191cdd064916e2861ef17f59ca5579c9e375908a_hq.gif
baselu Reputație: 9 Postat Iulie 5, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iulie 5, 2016 Te-as ruga sa nu imi dai ordine si sa imi vorbesti civilizat.Si, cel mai important, sa te calmezi si sa-ti controlezi limbajul. Nimeni nu are interesul ca disputa asta sa se prelungeasca dincolo de forum.Am rugămintea sa nu imi dai ti ordine. Disputa ai reusit sa o prelungesti tu prin cele câteva postări. Iti multumesc, mi-ai oferit ce am vrut, noua ta localizare!
baselu Reputație: 9 Postat Iulie 5, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iulie 5, 2016 m-am pisat pe tine,da tu esti Chior,nu vezihttp://pa1.narvii.com/5835/191cdd064916e2861ef17f59ca5579c9e375908a_hq.gifVezi ca se ia alt vis urat de tine cacaciosule
alt_fel_de_vis Reputație: -2 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Mothership Oras:Mothership Postat Iulie 5, 2016 Am rugămintea sa nu imi dai ti ordine. Disputa ai reusit sa o prelungesti tu prin cele câteva postări. Iti multumesc, mi-ai oferit ce am vrut, noua ta localizare!Nicio problema, nu ai nevoie.Vrei sa ne vedem?
baselu Reputație: 9 Postat Iulie 5, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iulie 5, 2016 Nicio problema, nu ai nevoie.Vrei sa ne vedem?Adica alt smardoi? Da ma hai sa ne vedem
alt_fel_de_vis Reputație: -2 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Mothership Oras:Mothership Postat Iulie 5, 2016 Adica alt smardoi? Da ma hai sa ne vedemUnde si cand?O singura conditie: sa fie o sala de sport.
baselu Reputație: 9 Postat Iulie 5, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iulie 5, 2016 Unde si cand?O singura conditie: sa fie o sala de sport.Tu ai propus smardoiule. Hai te ascult. Mare bou esti!
alt_fel_de_vis Reputație: -2 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Mothership Oras:Mothership Postat Iulie 5, 2016 Tu ai propus smardoiule. Hai te ascult. Mare bou esti!Lasand la o parte faptul ca tu m-ai amenintat cand mi-ai spus de localizare (apropo, ai auzi de tor, maestre?), vad ca incepi sa ma jignesti si pe mine.Da-mi un email si stabilim ceva pentru maine.
baselu Reputație: 9 Postat Iulie 5, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iulie 5, 2016 Lasand la o parte faptul ca tu m-ai amenintat cand mi-ai spus de localizare (apropo, ai auzi de tor, maestre?), vad ca incepi sa ma jignesti si pe mine.Da-mi un email si stabilim ceva pentru maine.Amenintarea ta este deja la politie. Ei mi-au cerut sa te fac sa mai iesi la "suprafata". Merci!
alt_fel_de_vis Reputație: -2 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Mothership Oras:Mothership Postat Iulie 5, 2016 Amenintarea ta este deja la politie. Ei mi-au cerut sa te fac sa mai iesi la "suprafata". Merci!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2016 Postat Iulie 5, 2016 Ce-ai facut mah, te-ai trezit? https://samanddeanbrothersinarms.files.wordpress.com/2016/01/lucifer-dancing-by-mooseleys.gif?w=768
alt_fel_de_vis Reputație: -2 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Mothership Oras:Mothership Postat Iulie 5, 2016 Ce-ai facut mah, te-ai trezit?Si totusi, nu ai vrea sa te potolesti?
baselu Reputație: 9 Postat Iulie 5, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iulie 5, 2016 Si totusi, nu ai vrea sa te potolesti?In ce sens, totusi? Poate gresesc ca răspuns jignirilor care mi se aduc, nu esti tu însă in masura sa mă judeci, cu atât mai mult sa mă ameninti si santajezi. Ia vizioneaza postările celor care ma jignesc, asta asa ca tot faci pe "justitiarul". Întotdeauna am răspuns cuvintelor urate care mi s-au adresat, asa ca .... Totusi, nu ai vrea sa te lasi de "sportul" asta?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2016 Postat Iulie 5, 2016 http://pa1.narvii.com/5984/3d4a774117574060af05641abeeb7e5ebc2a4cdd_hq.gif
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 5, 2016 In ce sens, totusi? Poate gresesc ca răspuns jignirilor care mi se aduc, nu esti tu însă in masura sa mă judeci, cu atât mai mult sa mă ameninti si santajezi. Ia vizioneaza postările celor care ma jignesc, asta asa ca tot faci pe "justitiarul". Întotdeauna am răspuns cuvintelor urate care mi s-au adresat, asa ca .... Totusi, nu ai vrea sa te lasi de "sportul" asta?omu e banat, gata, victorie
ceaica Reputație: 875 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iulie 5, 2016 Nu e victorie, e doar normalitate 2
alt_fel_de_vis Reputație: -2 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Mothership Oras:Mothership Postat Iulie 5, 2016 In ce sens, totusi? Poate gresesc ca răspuns jignirilor care mi se aduc, nu esti tu însă in masura sa mă judeci, cu atât mai mult sa mă ameninti si santajezi. Ia vizioneaza postările celor care ma jignesc, asta asa ca tot faci pe "justitiarul". Întotdeauna am răspuns cuvintelor urate care mi s-au adresat, asa ca .... Totusi, nu ai vrea sa te lasi de "sportul" asta?Art. 206Ameninţarea(1) Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării.(2) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.Art. 207Şantajul(1) Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată ori pentru un membru de familie al acesteia, în scopul prevăzut în alin. (1).(3) Dacă faptele prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) au fost comise în scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial, pentru sine sau pentru altul, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.Ti-ai demonstrat pe deplin vitejia, esti un ninja cand vine vorba sa jignesti o femeie, dar un biet papa-lapte in realitate.Potoleste-te!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum