Sari la conținut

Silvy din Timisoara

Postări Recomandate

• Telefon: 0730430819
  • Oras:Timisoara
Postat

se inghesuie la tine cu ce comportament ai..

SA STII CA DA,CHIAR DA,AI MAI JOS O DEDICATIE

• Minus 1
  • Oras:fara
Postat

latra singura ti-am mai zis odata ca suferi de psihoze nu m-ai crezut. la prima foame te iei de femei ca lor le merg vizitele mai bine. LE.A MERS VREODATA? HUH 

te-am si bagat pe lista de ignore sa nu iti mai vad moaca aia, cuibu de cuci, lexicul emancipat si gatu ala scurt,inexistent de la tine un throatfuck se face si de unu cu pl mica. sa mor ca la astea ca tine nu as stii daca tb muite ori sutate ca mingile de fotbal. sa stii ca degeaba ma citezi ca nu vad ce zici si nu ma intereseaza.contrar ce crezi tu cearta nu tine de foame....deci:

DU.TE TU DIVO,NEBUNATICO,ESTI CAM STRESATA,VREI SA.TI TRIMIT O MUIE LA PACHET?

vorbeste singuricas pe topicul tau ca nebunii  :laugh2  fetele ti-au dat prea multa atentie, specimene ca tine care ne face sa ne simtim pe toate rusinate ca suntem si noi femei nu ar tb macar ascultate. hai latra singura pe aicea,EU PE "AICEA" SUNT INVIDIATA SI DACA BABA AR PUTEA M.AR OMORI :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2   

gresit ,ti.as da niste bani sa nu mai smiorcaiesti.  :laugh2  :rax2

• Like 4
  • Minus 17
Postat

Tarfe proaste puteti sa.mi lustruiti si fundul pana termin cu domnul :baby2 dau maruntis ca nu am schimbat

post-116360-0-62085300-1478942855_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 1
Postat

latra singura ti-am mai zis odata ca suferi de psihoze nu m-ai crezut. la prima foame te iei de femei ca lor le merg vizitele mai bine. LE.A MERS VREODATA? HUH 

te-am si bagat pe lista de ignore sa nu iti mai vad moaca aia, cuibu de cuci, lexicul emancipat si gatu ala scurt,inexistent de la tine un throatfuck se face si de unu cu pl mica. sa mor ca la astea ca tine nu as stii daca tb muite ori sutate ca mingile de fotbal. sa stii ca degeaba ma citezi ca nu vad ce zici si nu ma intereseaza.contrar ce crezi tu cearta nu tine de foame....deci:

DU.TE TU DIVO,NEBUNATICO,ESTI CAM STRESATA,VREI SA.TI TRIMIT O MUIE LA PACHET?

vorbeste singuricas pe topicul tau ca nebunii  :laugh2  fetele ti-au dat prea multa atentie, specimene ca tine care ne face sa ne simtim pe toate rusinate ca suntem si noi femei nu ar tb macar ascultate. hai latra singura pe aicea,EU PE "AICEA" SUNT INVIDIATA SI DACA BABA AR PUTEA M.AR OMORI :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2   

gresit ,ti.as da niste bani = NU stii tu tarfa latratoare ce inseamna acel cuvant sa nu mai smiorcaiesti.  :laugh2  :rax2

• Minus 1
Postat

hai noroc divelor si la multi bani mie si multe pule moca voua,va trimit si eu cateva muite de la ardelenii din Cluj? Sau aveti destule de la bihoreni? AIPLM :slap2 PS: PANA termin cu domnul,IMI VREAU PANTOFII "DE PITIPOANCA SILICONATA" LUSTRUITI cu limba,ofer RECOMPENSA  :doggystyle (Cu dildo de 50 cm grosime si 80 cm lungime)...

post-116360-0-56900600-1478947025_thumb.jpg

post-116360-0-44506500-1478947166_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Baieti cartierul oncea,soarelui este buna zona ptr job.ul meu? URGENT pareri,il iau sau ma mai uit? 

• Minus 1
  • Oras:Oradea
Postat

Baieti cartierul oncea,soarelui este buna zona ptr job.ul meu? URGENT pareri,il iau sau ma mai uit? 

cum naiba sterg postarea asta? am incercat cu editare...sunt praf...

Postat

este ok desi cam peste mana si prea deschis ...este practic un bloc in camp.Iei garsoniera de la Ioana? Ea pleaca luni. Tare ma mananca-n cur sa vin dar tare nu-mi vine sa dau 200 pe ceva normal....Mai ramai totusi sunt oradeni cu dare de mana...

Postat

este ok

este ok desi cam peste mana si prea deschis ...este practic un bloc in camp.Iei garsoniera de la Ioana? Ea pleaca luni. Tare ma mananca-n cur sa vin dar tare nu-mi vine sa dau 200 pe ceva normal....Mai ramai totusi sunt oradeni cu dare de mana...

ALTE PARERI? CA ORICUM TU NU VII PE LA MINE(ASA AI ZIS)...

• Minus 1
Postat

Baieti sa inteleg ca daca nu ma ajutati cu parerei despre locatie,NU ma mai vreti pe la voi?  :thinking  :thinking

• Minus 1
Postat

Baieti sa inteleg ca daca nu ma ajutati cu parerei despre locatie,NU ma mai vreti pe la voi?  :thinking  :thinking

hai deschide telul ala...eu ti-am zis parerea mea despre zona respectiva...

Postat

Is la Cluj momentan,daca nu ma mai primiti ce rost mai are sa mai vin? Adio baieti si mi.a facut maxima placere sa va intalnesc. Va pup cu drag.

• Minus 1
Postat

adio atunci  :bye

:bye  :bye good bye  :movingthem1 :laugh2 adio,adio dar ma.ntorc curand,nu de alta,dar i.am promis divei ciudoase ca o fac putin creata si o fardez natural :sweeping ,trebuie sa fiu serioasa daca tot am promis. Week fain

• Minus 1
Postat

:bye  :bye good bye  :movingthem1 :laugh2 adio,adio dar ma.ntorc curand,nu de alta,dar i.am promis divei ciudoase ca o fac putin creata si o fardez natural :sweeping ,trebuie sa fiu serioasa daca tot am promis. Week fain

hai fata ca iti dau io locatie( imi fac pomana cu tine) DACA TE ȚINE :laugh2

• Like 6
  • Minus 17
Postat

Cartierul oncea,soarelui este OK. ........ poti sa vii linistita

Multumesc fain,ne vedem luni va sarut cu placere

• Minus 1
Postat

hai fata ca iti dau io locatie( imi fac pomana cu tine) DACA TE ȚINE :laugh2

GATA IUBITO,HAI SA INCETAM CU,COPILARIILE,MIE IMI PARE RAU SINCER CA TE.AM JIGNIT,DAR TU AI INCEPUT. SPER SA NE INTELEGEM,POATE FACEM UN DUO DACA VREI. NU GLUMESC SI NU FAC BIZA CAND ITI SCRIU ACESTE RANDURI. O ZI BUNA

• Like 4
  • Minus 1
Postat

maine joc la loto! Ureaza-mi noroc! BY BY!

IOOOI toti banii de.i castigi mi dai mie :blushing2 ca o aparut new collectione de paltoane :rockettes-1  :movingthem1  :2qm40hg  :2qm40hg  :maninlove  :gifs_ojos  :ellao  :* dau si io o bere :2808.gif

• Minus 1
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

vezi sa nu uiti si de mine ...............ca vreau neaparat sa marchez si eu ............ ca data trecura cand ai fost ai cam incurcat programarile ..........

:(((

• Like 2

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Asa e mult mai bine Silvi draga. 

Ai schimbat limbajul  :clapp

Daca esti doamna in comportament si curva in pat eu garantat iti voi fi client.

Vorba dulce mult aduce!

• Like 4
  • Minus 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...