Sari la conținut

Silvy din Timisoara

Postări Recomandate

• Telefon: 0730430819
  • Oras:Timisoara

Bag pula, numa citesc meniu si balesc ca si pruncii in vitrina la cofetarie, cu cinci lei in mana.

Silvy, m-ai bagat la idei

:hmmm de ce balesti dragul meu,cand poti venii la mine?  :gifs_ojos

Link spre comentariu

Doamne , buna esti de pula ...

Daca ar fi si restul ok (mansarda ) ar iesi ceva magnific ...

tare rau imi pare ca nu ma pot mula pe psihicul tau

Daca ar fi si restul ok (mansarda ) ar iesi ceva magnific ...? :thinking ps: nu te mulezi dupa mine deoarece esti incapatanat si nu vrei sa pui in practica vorba aceea mare: da draga mea cum zici tu asa e bine, ;) si faci tot ca tine,asta in momentul cand vi la mine :D sau fa-te frate cu dracu pana treci lacu  :ras  ;)  singurii domni nemultumiti de mine : tu, asta ptr ca esti incapatanat ca un taur, si pok pok care vrea sa futa mai mult decat plateste.  :( te pup si gandeste-te la ce te-am sfatuit daca vrei sa ne intelegem bine ;)  :P 

• Like 2
Link spre comentariu

Domnilor, ma bucur ca ne-am revazut din nou,sunt fericita ca v-am putut face fericiti pe unii dintre dumneavoastra atat cat timpul mi-a permis si ca de fiecare data timpul meu scurt petrecut in orasul vostru a fost foarte fain alaturi de oameni extraordinari si cu mult bun simt. Va multumesc pentru tot, va doresc ca Sărbatorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate. Sa ne revedem la anul cu bine! Va imbratisez cu drag,va pup, si va doresc o noapte linistita!  Cu respect,a voastra Silvy! :kiss3  :hug1  :hihat  :gifs_ojos  :2qm40hg 

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Buna dragii mei. Azi voi ajunge in oras. va voi comunica zona cand ajung dupa amiaza. va pup 

Buna Silvy.  O sa fii si la Oradea ca si la Timisoara?  :wink2

eu nu-s cuminte nici cand dorm  :laugh2 si atunci as vrea s-o sug  :innocent  :crazylove    :inlovee

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...