Sari la conținut

Silvy din Timisoara

Postări Recomandate

• Telefon: 0730430819
  • Oras:Timisoara

NR TELEFON. 0739063833. Preturile,serviciile si programul au ramas neschimbate si anume :

1. 20 minute 150 lei 1  fin : op,limbi,69,normal protejat ,sex intre sani ,finalizare corporala ( cele 20 minute reprezinta strict timpul alocat serviciilor ). socializarea , dusul, o bautura ,tigara etc este din partea casei .
  2. 30 min op,limbi,69,normal protejat ,sex intre sani ,finalizare corporala 200 lei! (cele 30 minute reprezinta strict timpul alocat serviciilor ). socializarea , dusul, o bautura ,tigara etc este din partea casei .
  3. EXTRA: oral neprotejat,fin orala ,saruturi etc...
  4. 30 40 min 1 fin cu on,sarutari,limbi,69,limbi in fund activa,finalizare in gurita,masaj,costumatii,fetish.uri,fantezii 300 lei!  (cele 40 minute reprezinta strict timpul alocat serviciilor ). socializarea , dusul, o bautura ,tigara etc este din partea casei .
  5. 1 ora cu 2 fin op,limbi,69,normal protejat ,sex intre sani, finalizare corporala si masaj erotic 300 lei.   
  6. Sex total 30,40 min o fin este 450 lei. (cele 40 minute reprezinta strict timpul alocat serviciilor ). socializarea , dusul, o bautura ,tigara etc este din partea casei .
  7. Sex total 1 ora 700 lei.
  8.  500 lei/ ora : 2 finalizari ,oral neprotejat(daca igiena permite), sarutari peste tot inclusiv     :kiss3 ,jocuri de rol,cunnillingus,annilingus(si pasiva si activa,fetish.uri( al imbracamintei,picioarelor,ciorapilor,chiloteilor, corpului,venerare,adorare,al incaltamintei etc ), foot fetish, sarutari cu sperma, 69,finalizare in gura,corporala,face fuck, voma pe penis,streaptese, lapp dance, masaj prostatic(cu detegelul,sau jucarii mici,medii,sau mari), feminizare, masaj erotic si de relaxare,costumatii,uro activa, fac si pasiva(de la gat in jos) +200 lei extra, skato doar activa, bdsm doar activa, gfe, masturbari,facesitting,scuipat,dus impreuna ,convorbiri fierbinti etc. 
  9. Sunt disponibila doar pe baza de programari,acestea  fiind confirmate inainte de a pleca spre mine cu 20 minute. 
  10. Daca la telefon nu raspund, sunt ocupata iar telefonul sta pe silentios ,te rog insista si revino in 30 de min sau 1 ora.
  11. Daca nu mai poti ajunge la programarea facuta,te rog frumos sa iti anulezi programarea.
  12. Mini barul : apa,suc natural,cafea,bauturi alcoolice, este din partea casei.  
  13. Programul in care sunt de gasit este de la 09, 09.30 dimineata pana pe la 11,12 seara. 
  14. Va astept cu placere. Va sarut si  sa aveti o seara frumoasa.   :* . 
  • Like 1
Link spre comentariu

Dacă ar fi așa ar fi ok .eu am fost PINA in fata locatiei și apoi nu a mai la telefon .

Dacă o apuca Fițele e aiurea rău .

Buna dragul meu. spune.mi te rog pana in fata carei locatii ai venit tu si eu nu am mai raspuns la telefon si cand s-a intamplat asta? cat despre faza cu "fitele",recenziile domnilor care m-au vizitat "vorbesc" de la sine daca-s fitoasa sau nu. astept raspuns.

• Like 1
Link spre comentariu

Înainte de a pleca ultima data de la Oradea mai tot Aminat ...hai in 30 min ...după aminare nu ai mai răspuns .

Sper ca acum sa te ții de programările care le faci .

Bafta !!!

si tot nu mi-ai raspuns la intrebarea pana in fata carei locatii ai venit tu si eu nu am mai raspuns la telefon ? astept raspuns. 

Link spre comentariu

si tot nu mi-ai raspuns la intrebarea pana in fata carei locatii ai venit tu si eu nu am mai raspuns la telefon ? astept raspuns. 

ps: sa imi arati si mie o recenzie unde scrie ca am dat teapa sau ca nu am mai raspuns la telef cand domnul o ajuns in zona. nu incerca sa ma denigrezi ca nu iti iese. recenziile spun totul despre mine. :D eu tot timpul m-am tinut de programari si domnii care au fost la mine au scris ca-s punctuala,serioasa, sociabila,amabila,ofer calitate etc. amanare nu inseamna teapa  :) 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Înainte de a pleca ultima data de la Oradea mai tot Aminat ...hai in 30 min ...după aminare nu ai mai răspuns .

Sper ca acum sa te ții de programările care le faci .

Bafta !!!

Kipri da-o-n puii mei de treaba. Trebuia sa scrii ce ai patit atunci nu acum dupa 3 luni si chiar cand fata s-a reintors in Oradea.
  • Minus 1
Link spre comentariu

2 in 1. :D

unghiile nu zgarie....te sfasie  :laugh2 asa  :69  :rax2 domnilor stati linistiti,le folosesc fara urme,nu vreau sa creez probleme nimanui. noapte buna  :gifs_ojos

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...