irinucaa Reputație: 63 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 20, 2016 Chiar nu mai e nimeni care sa ma critice? )) Ma surprinde ))Oricum, voiam sa va anunt ca undeva la sfarsitul lunii voi pleca in concediu pentru o perioada! Sa aveti o seara frumoasa ❤❤❤❤ 4
nicholasvanorton Reputație: 302 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 21, 2016 Poate nu te-a mai vizitat nimeni de pe forum, si din cauza asta nu mai sunt recenzii. Nu strica sa te mai antrenezi in concediu si sa revii cu un nivel mai ridicat de implicare. Succese 2
bestofscorpyon Reputație: 78 Postat Septembrie 22, 2016 Postat Septembrie 22, 2016 lasa irina ca poate te revizitez eu in curand , singurul lucru care ma retine este oralul in punga dar inteleg si respect alegerea pe care ai facut-o
raulfesteuu Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Septembrie 28, 2016 faci masaj? tarif?
petres Reputație: 27 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Septembrie 28, 2016 Chiar nu mai e nimeni care sa ma critice? )) Ma surprinde ))Oricum, voiam sa va anunt ca undeva la sfarsitul lunii voi pleca in concediu pentru o perioada! Sa aveti o seara frumoasa ❤❤❤❤Draga Irinuca, Te asteptam din nou la munca deoarece esti o muncitoare care ii face pe plac clientului, in cel mai scurt timp.Si pentru noi o sa fie o perioada mai putin aglomerata, neavand atatia clienti de urmarit din 10 in 10 minute. Daca ii acorzi concediului atata atentie cata ii acorzi clientului, o sa fie un fast-concediu si o sa se "termine' repede. Iti dorim un concediu pe cat se poate de opus fata de 'satisfactia' pe care o au clientii dupa ce au iesit de la tine! Cu drag,Ai tai pestisori. 1
irinucaa Reputație: 63 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 28, 2016 " pestișori" , " iubiți", " protectori" , au numai femeile fara caracter si fara o oarecare mandrie de sine. Eu nu am nevoie de nimeni care sa imi " coordoneze actiunile". Eu imi fac singura programul, imi pun singura preturile! Prestez anumite servicii, oferindu-mi compania, dar asta mu ma impiedica sa am mandrie de sine. Ar fi de preferat sa gandesti de 10 ori si sa scri o data. Nu invers. Pentru mine este cu siguranta o jignire mai mare decat orice altceva sa susti ca as avea asa ceva. O zi buna!
potentiometru Reputație: 62 Postat Septembrie 28, 2016 Postat Septembrie 28, 2016 Exact ...diva care esti😉😉😉
polaru Reputație: 9 Postat Septembrie 28, 2016 Postat Septembrie 28, 2016 Exact ...diva care estiEa nu are iubit e amanta unuia sau e lesbianaAsa incearca sa ne prosteasca 1
irinucaa Reputație: 63 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 28, 2016 Nu voi fi niciodata amanta. Nici macar " iubita" vreunuia. Leabiana nu, poate bisexuala. Asta deja nu mai e nimic ingrozitor. Dar te-as ruga tare mult sa nu iti mai dai cu presupusul in necunostinta de cauza. Imi pare rau sincer ca dau curs acestor discutii. Nu au nici relevanta nici coerenta. I'm out! 😘
polaru Reputație: 9 Postat Septembrie 28, 2016 Postat Septembrie 28, 2016 Nu voi fi niciodata amanta. Nici macar " iubita" vreunuia. Leabiana nu, poate bisexuala. Asta deja nu mai e nimic ingrozitor. Dar te-as ruga tare mult sa nu iti mai dai cu presupusul in necunostinta de cauza. Imi pare rau sincer ca dau curs acestor discutii. Nu au nici relevanta nici coerenta. I'm out! Como se dice la voi in moldova prieten?(ala care da pusi pusi la fata).Nici de asta nu ai ?Mam apropiat foarte mult de adevar si doare.Mai spune nene povesti asa imi place sa te ascult 1
petres Reputație: 27 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Septembrie 29, 2016 " pestișori" , " iubiți", " protectori" , au numai femeile fara caracter si fara o oarecare mandrie de sine. Eu nu am nevoie de nimeni care sa imi " coordoneze actiunile". Eu imi fac singura programul, imi pun singura preturile! Prestez anumite servicii, oferindu-mi compania, dar asta mu ma impiedica sa am mandrie de sine. Ar fi de preferat sa gandesti de 10 ori si sa scri o data. Nu invers. Pentru mine este cu siguranta o jignire mai mare decat orice altceva sa susti ca as avea asa ceva. O zi buna!Asa este. Lucrurile adevarate ne dor cel mai tare. 1
mark2000 Reputație: 3125 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Octombrie 1, 2016 Irina e fata care are cel mai bun marketing in acest moment.....poze reale , anunturi diferite si multe , multe fotografii , texte diferite....din punctual meu de vedere serviciile oferite sunt bune....pot fi si mai bune....dar e fata active, frumoasa si desteapta....o sa ii urmarim evolutia....
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2016 Postat Octombrie 1, 2016 Irina e fata care are cel mai bun marketing in acest moment.....poze reale , anunturi diferite si multe , multe fotografii , texte diferite....din punctual meu de vedere serviciile oferite sunt bune....pot fi si mai bune....dar e fata active, frumoasa si desteapta....o sa ii urmarim evolutia.... Ca si marketing, de acord.Cu poze reale mai sunt si altele.Anunturi diferite, texte diferite, hmmm, depinde de interpretare, mie imi suna a "foame".Ca si servicii, hmmm, aici am mare semn de intrebare.La ea, la Irinuca, da, exista o linie constanta, ce-i drept, dar acea linie este: NU, nU, Nu, nu, ...Daca vreti detalii despre acele variatii de nu, nu aveti decat a o vizita.
stelianmagnificul Reputație: 5 Postat Octombrie 1, 2016 Postat Octombrie 1, 2016 Auzi și la ăsta. Că are cel mai bun marketing .asta i o fomistă de prin Vaslui cu 10 profile.în foamea ei de bani cre că și o făcut 6 profiluri .o moldoveancă cum îs tăte sclifosite servicii de rahat nu nu nu nu nu și vai de mama lor ce cred că dacă au o troscâ devin milionare .asta i una ce abia așteaptă să ia banu și să pleci ca o rachetă de acolo 1
stelianmagnificul Reputație: 5 Postat Octombrie 1, 2016 Postat Octombrie 1, 2016 Păcat că mai sunt fraieri de câre își bat specimenele astea joc. Să meargă proștii și mama proștilor la ele!!! 1
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Octombrie 2, 2016 " pestișori" , " iubiți", " protectori" , au numai femeile fara caracter si fara o oarecare mandrie de sine. Eu nu am nevoie de nimeni care sa imi " coordoneze actiunile". Eu imi fac singura programul, imi pun singura preturile! Prestez anumite servicii, oferindu-mi compania, dar asta mu ma impiedica sa am mandrie de sine. Ar fi de preferat sa gandesti de 10 ori si sa scri o data. Nu invers. Pentru mine este cu siguranta o jignire mai mare decat orice altceva sa susti ca as avea asa ceva. O zi buna!Jura-te pa bleu
mark2000 Reputație: 3125 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Octombrie 2, 2016 <altu2>promit ca o mai vizitez o data, numai asa sa moara si alalalt de propria prostie....foame...poate...mai ales ca sunt atatea fete...nu ii fac loby deloc, doar nu am putut sa nu observ ca din primele 3-4 lagini de pe publi24 ea ii cu vrei 3-5 anunturi cel putin...
mark2000 Reputație: 3125 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Octombrie 2, 2016 si apropos.... pe banii mei fut pe cine vreau si cum vreau....daca chiar vreau pot sa-I fut si pe papagalii de pe aici care se magnifica de fiecare data.... 2
irinucaa Reputație: 63 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 2, 2016 Ador acest tip de caracter ! Bravo tie pentru taria de caracter si spor la futut ! Sa ai o zi minunata ! 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
irinucaa Reputație: 63 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 2, 2016 Si prin caracter m-am referit la " pe banii mei fut ce vreu " !
irinucaa Reputație: 63 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 2, 2016 A da, si " stelianmagnificul" tin sa te corectez ), nu sunt din Vaslui. Ca sa lamuresc si acest aspect, sunt nascuta in Basarabia. Si de la aprox. 7 ani am crescut in Roman. 1
irinucaa Reputație: 63 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 2, 2016 Va pupacesc dulce dulce pe toti chiar daca nu ma prea suportati si imi adresati insulte care nu isi au rostul sau care nu se bazeaza pe nimic real... spor la futut frumosii mei :* 1
stelianmagnificul Reputație: 5 Postat Octombrie 2, 2016 Postat Octombrie 2, 2016 Irinico,ptine tăți moldovenii îs de Coco.sunteți o gloată de căcănari ce trăiți pe spatele ardealului.vai de mama voastră!chiar dacă nu ești de la Vaslui tăt tută și primitivă ca la vaslui esti.v aș zbura pe tăți moldovenii de P aci că tare vă mai place la noi.și faptul că ai 5 anunțuri arată cât ești de flămândă😀😀😗dacă ai avea clienți ai avea 1 anunț șj 10 progrări pe zi așa ai 5 anunțuri de la fiecărui o programare.păi la nu nu nu evident că nu mai pică mulți fraieri
stelianmagnificul Reputație: 5 Postat Octombrie 2, 2016 Postat Octombrie 2, 2016 Irinuco spor la fraierit clujeni în continuare!!!păcat de clujeni că îs prea faini!!se lasă prostiți de niște moldovence de coco
stelianmagnificul Reputație: 5 Postat Octombrie 2, 2016 Postat Octombrie 2, 2016 Vai mămica ta că tută mică ești !ești un parazit cu prună.prostuțo.cre câ Peștele tău trăiești bine pe spatele tău.ar fii prost să nu trăiască bine😂😂😂😂dacă are ceve grăunțe în creier!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum