Sari la conținut

modelul nordic vs modelul romanesc

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti , Constanta
  • Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

Te rog politicos sa iesi afara.Vreau sa-l ironizez pe TheCat.

Tu nu prezinti interes.Te rog sa ma scuzi.

te iert :))) , cat despre iesit afara nu pot sa ies, e noapte scz.

spor la ironism :))

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Hmm. M-am uitat, in linii mari, peste link-urile date de tine si de Lopix (va multumesc amandurora, am fost turbat de ocupat in ultima vreme si n-am avut timp de stiri). La prima vedere, evident ca suna nasol, va trebui sa studiez mai in detaliu daca-i sa zic o opinie obiectiva...

De curiozitate, avand in vedere toate umilele mele postari de pe-aci, am antecedente care ma recomanda c-as fi nesimtit...? Intreb ca sa stiu sa iau masuri, daca e cazul...

• Like 4
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

:no2 :no2 Of, si tu generalizezi. Unele femei facute pentru a fi curve iti gatesc de-ai manca toata cratita, daca ar putea intra in burta si alte femei care stau la cratita te fut de-ti sar capacele.. :)

Nu te contrazic...

Singurele curve care mi-au gatit si inca imi gatesc sunt mama si nevasta...

APP de ce zicea nenea Napoleon.

Postat

Hmm. M-am uitat, in linii mari, peste link-urile date de tine si de Lopix (va multumesc amandurora, am fost turbat de ocupat in ultima vreme si n-am avut timp de stiri). La prima vedere, evident ca suna nasol, va trebui sa studiez mai in detaliu daca-i sa zic o opinie obiectiva...

De curiozitate, avand in vedere toate umilele mele postari de pe-aci, am antecedente care ma recomanda c-as fi nesimtit...? Intreb ca sa stiu sa iau masuri, daca e cazul...

Ce nesimtit esti si ce raspuns parsiv.De nimic nu ma pot agata.

• Like 1
  • Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

Situatia este atat de grotesca, incat e neverosimila.

Da.Sistemul romanesc este de rahat.

Draga miskine te anunt din capu' locului ca esti produsul sistemului romanesc, drept pentru care esti de rahat. Ai ajutat pe cineva vreodata, ai sadit un pom, ai crescut un om, ai construit o casa, ai salvat pe cineva de la moarte, ai luat un copil orfan sa-l salvezi de medicamentele pentru nebuni ? Raul are mai multe fete, binele de asemeni, e de mai multe feluri. Rau e sa bati un copil, rau e si sa-l iei de langa parinti. De care din aceste rele ai avut parte in copilarie si cu mintea de acum ce ai fi preferat?

• Like 4
Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

Postez aici, dar observ aceeasi tendinta pe mai tot forumul in ultimele 2-3 saptamani.

Interese si forte obscure cauta sa schimbe tonul acestui forum. Apar, chipurile, dezbateri pe teme politice, sociale, morale. Au aparut si o puzderie de useri care intretin si incita la astfel de discutii.

Nu va lasati dusi de nas! Este o scurta si agresiva campanie de marketing, similara cu cele electorale.

Daca postati mai mult de un rand, ati cazut sigur in capcana.

• Like 4
Vizitator
Postat

singura masura justa e sa-l futi in bot pana vomita toate ghearele si lesina pe paleti :))) , si ptr asta ar trebui sa-ti multumeasca ca i-ai dat sa manance.

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

ceo face miskin ?

http://cdn2.sofuckingreal.com/fatsitting/lucrecia02/09.jpg

Încearcă sa se facă băiat cuminte pentru sa aibă ocazia... sa cunoasca mai in detaliu femeia.
  • Minus 1
  • Oras:Locatie
  • Oras:Locatie
Postat

Postez aici, dar observ aceeasi tendinta pe mai tot forumul in ultimele 2-3 saptamani.

Interese si forte obscure cauta sa schimbe tonul acestui forum. Apar, chipurile, dezbateri pe teme politice, sociale, morale. Au aparut si o puzderie de useri care intretin si incita la astfel de discutii.

Nu va lasati dusi de nas! Este o scurta si agresiva campanie de marketing, similara cu cele electorale.

Daca postati mai mult de un rand, ati cazut sigur in capcana.

Sper sa ma incadrez intr-un rand

https://www.washingtonpost.com/blogs/wonkblog/files/2014/07/Tinfoil-Hat.jpg.jpg

• Minus 1
Vizitator beraru
Postat

Sper sa ma incadrez intr-un rand

Ala nu-i un rand. As zice chiar ca te-ntinzi. :)

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Ala nu-i un rand. As zice chiar ca te-ntinzi. :)

d

a

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

:no2 :no2 Mai, nu prea poti sti asta. Oare cate prostituate nu provin din familii "bune" (vezi fiica lui Trump, am uitat cum o cheama, mare CEO la o firma care se ocupa cu Business Consulting si "printre picaturi" mai rupe barbati si femei in productii pentru studiourile Brazzers...

Chiar si Lorena autohtona  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...