chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 27, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 27, 2016 Te rog politicos sa iesi afara.Vreau sa-l ironizez pe TheCat. Tu nu prezinti interes.Te rog sa ma scuzi.te iert )) , cat despre iesit afara nu pot sa ies, e noapte scz. spor la ironism ) 1
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 27, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 27, 2016 http://www.tolo.ro/2016/06/22/revolta-copiilor-de-la-o-casa-din-brasov-scoate-la-iveala-o-cifra-necunoscuta-pana-astazi-in-romania-30-dintre-copiii-plasati-la-stat-primesc-medicatie-psihiatrica/ Te sfatuiesc sa nu fii nesimtit. Hmm. M-am uitat, in linii mari, peste link-urile date de tine si de Lopix (va multumesc amandurora, am fost turbat de ocupat in ultima vreme si n-am avut timp de stiri). La prima vedere, evident ca suna nasol, va trebui sa studiez mai in detaliu daca-i sa zic o opinie obiectiva... De curiozitate, avand in vedere toate umilele mele postari de pe-aci, am antecedente care ma recomanda c-as fi nesimtit...? Intreb ca sa stiu sa iau masuri, daca e cazul... 4
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 27, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 27, 2016 :no2 Of, si tu generalizezi. Unele femei facute pentru a fi curve iti gatesc de-ai manca toata cratita, daca ar putea intra in burta si alte femei care stau la cratita te fut de-ti sar capacele.. Nu te contrazic...Singurele curve care mi-au gatit si inca imi gatesc sunt mama si nevasta...APP de ce zicea nenea Napoleon.
fear the walking miskin Reputație: 5 Postat Iunie 27, 2016 Autor Postat Iunie 27, 2016 Hmm. M-am uitat, in linii mari, peste link-urile date de tine si de Lopix (va multumesc amandurora, am fost turbat de ocupat in ultima vreme si n-am avut timp de stiri). La prima vedere, evident ca suna nasol, va trebui sa studiez mai in detaliu daca-i sa zic o opinie obiectiva... De curiozitate, avand in vedere toate umilele mele postari de pe-aci, am antecedente care ma recomanda c-as fi nesimtit...? Intreb ca sa stiu sa iau masuri, daca e cazul... Ce nesimtit esti si ce raspuns parsiv.De nimic nu ma pot agata. 1
fear the walking miskin Reputație: 5 Postat Iunie 27, 2016 Autor Postat Iunie 27, 2016 Romanii, mandrii si falnicii cetateni ai statului cu cea mai ridicata rata a mortalitatii infantile.Mai este ceva de zis?
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iunie 27, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iunie 27, 2016 M-a facut sa dau click, am crezut ca se discuta despre legile privind prostitutia
gogoloi Reputație: 207 Postat Iunie 28, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Iunie 28, 2016 Situatia este atat de grotesca, incat e neverosimila. Da.Sistemul romanesc este de rahat. Draga miskine te anunt din capu' locului ca esti produsul sistemului romanesc, drept pentru care esti de rahat. Ai ajutat pe cineva vreodata, ai sadit un pom, ai crescut un om, ai construit o casa, ai salvat pe cineva de la moarte, ai luat un copil orfan sa-l salvezi de medicamentele pentru nebuni ? Raul are mai multe fete, binele de asemeni, e de mai multe feluri. Rau e sa bati un copil, rau e si sa-l iei de langa parinti. De care din aceste rele ai avut parte in copilarie si cu mintea de acum ce ai fi preferat? 4
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 Postez aici, dar observ aceeasi tendinta pe mai tot forumul in ultimele 2-3 saptamani. Interese si forte obscure cauta sa schimbe tonul acestui forum. Apar, chipurile, dezbateri pe teme politice, sociale, morale. Au aparut si o puzderie de useri care intretin si incita la astfel de discutii. Nu va lasati dusi de nas! Este o scurta si agresiva campanie de marketing, similara cu cele electorale. Daca postati mai mult de un rand, ati cazut sigur in capcana. 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 Hmm. M-am uitat, in linii mari, peste link-urile date de tine si de Lopix (va multumesc amandurora, am fost turbat de ocupat in ultima vreme si n-am avut timp de stiri). La prima vedere, evident ca suna nasol, va trebui sa studiez mai in detaliu daca-i sa zic o opinie obiectiva... De curiozitate, avand in vedere toate umilele mele postari de pe-aci, am antecedente care ma recomanda c-as fi nesimtit...? Intreb ca sa stiu sa iau masuri, daca e cazul... singura masura justa e sa-l futi in bot pana vomita toate ghearele si lesina pe paleti )) , si ptr asta ar trebui sa-ti multumeasca ca i-ai dat sa manance. 2 1
gogoloi Reputație: 207 Postat Iunie 28, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Iunie 28, 2016 ceo face miskin ? http://cdn2.sofuckingreal.com/fatsitting/lucrecia02/09.jpg
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 28, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 28, 2016 ceo face miskin ? http://cdn2.sofuckingreal.com/fatsitting/lucrecia02/09.jpg Încearcă sa se facă băiat cuminte pentru sa aibă ocazia... sa cunoasca mai in detaliu femeia. 1
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iunie 28, 2016 Postez aici, dar observ aceeasi tendinta pe mai tot forumul in ultimele 2-3 saptamani. Interese si forte obscure cauta sa schimbe tonul acestui forum. Apar, chipurile, dezbateri pe teme politice, sociale, morale. Au aparut si o puzderie de useri care intretin si incita la astfel de discutii. Nu va lasati dusi de nas! Este o scurta si agresiva campanie de marketing, similara cu cele electorale.Daca postati mai mult de un rand, ati cazut sigur in capcana. Sper sa ma incadrez intr-un rand https://www.washingtonpost.com/blogs/wonkblog/files/2014/07/Tinfoil-Hat.jpg.jpg 1
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 Sper sa ma incadrez intr-un rand Ala nu-i un rand. As zice chiar ca te-ntinzi.
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 28, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 28, 2016 Ala nu-i un rand. As zice chiar ca te-ntinzi. da
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 28, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 28, 2016 :no2 Mai, nu prea poti sti asta. Oare cate prostituate nu provin din familii "bune" (vezi fiica lui Trump, am uitat cum o cheama, mare CEO la o firma care se ocupa cu Business Consulting si "printre picaturi" mai rupe barbati si femei in productii pentru studiourile Brazzers...Chiar si Lorena autohtona :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum