Sari la conținut

Utilizator_copou vs Picon

20 membri au votat

1. 1. Cine va invinge?

• Nu se prezinta Picon, pentru ca e un ciumpalache
    • Mircea Badea il va reprezenta pe Picon, se termina nedecis
    • Pierde moldoveanul trenul de la Moldova
    • Moare Picon intre timp
    • Se vor imprieteni si vor deveni pupincuristii de serviciu
      0
    • Ma doare-n cantaloupe

Postări Recomandate

• Oras:Valhalla
Postat

@beraru, @lopix, @nobel & comp - desi cu totii pretindeti ca ati intervenit pe acest topic dezinteresat, partizanatul vostru e destul de straveziu. Si e normal sa avem simpatii, opinii, doar ca argumentele si luarile noastre de pozitie sunt mai credibile cand suntem sinceri si nu ne ascundem sub umbrela obiectivitatii sau a altor principii nobile (nobele -de fapt asa era corect :laugh2  )

Am incercat sa scriu voalat ,exprimandu-mi o opinie intr-un mod cat mai ....frumos posibil.Vad ca nu ai inteles.Bine ....inerc si asa....

Baaaaaa io am zis sa nu-l mai cheme sa se bata baaaa ca e stupid!!!!

No amu s-o inteles? =))

• Like 3
Postat

Recunosc ca furam cartuse cand eram mic si le bubuiam in fata geamului de la parter al unui pensionar mizantrop.

Apoi, am crescut mare si am inceput sa ajut babele sa treaca strada (spre deosebire de Lynx care le violeaza).

Pentru urma am ajuns in societatea scandinava, unde am vazut ce inseamna batranii satisfacuti cu ce au realizat in viata.

Nu a durat mult si am aterizat in Asia, unde respectul pentru batrani este enorm si aici am invatat ca nu era frumos sa-l stresez pe batranelul de la parter.

Am un respect nemarginit pentru persoanele in varsta, i-am si amintit lui picon acest fapt si ca nu intentionez sa intru in conflicte cu el, insa ce sa faci cand dai de un mosneag fara rost in viata, fariseu si care face pe cocoșul virtual?

Il pui la respect.

:)

Foarte frumos ca respecti batranii.....da de ce crezi ca picon e negru restu-s albi?

• Like 2
Postat

Foarte frumos ca respecti batranii.....da de ce crezi ca picon e negru restu-s albi?

Faci din echipa lingailor, asa cum a remarcat baiatu' cu cioara, deci argumentatia mea este redundanta si, sincer sa fiu, nu mai gasesc nici un amuzament in astfel de discutii.

Si nici nu te suspectez de prea multa inteligenta.

Nu mai bine ramanem amici?

• Like 1
Postat

Faci din echipa lingailor, asa cum a remarcat baiatu' cu cioara, deci argumentatia mea este redundanta si, sincer sa fiu, nu mai gasesc nici un amuzament in astfel de discutii.

Si nici nu te suspectez de prea multa inteligenta.

Nu mai bine ramanem amici?

Flacau

Nu vreau sa ma leg de lacunele tale in materie de cultura generala,dar mai ai tu mult de recuperat...

Doar zambesc asa si-ti fac cu degetul .

Mai bine ramanem amici :)

• Like 1
Postat

Flacau

Nu vreau sa ma leg de lacunele tale in materie de cultura generala,dar mai ai tu mult de recuperat...

Doar zambesc asa si-ti fac cu degetul .

Mai bine ramanem amici :)

Am glumit, maestre!

Am vrut doar sa-ti zgandaresc putin orgoliul.

Ce lacune de cultura generala am, amice?

Postat

Am glumit, maestre!

Am vrut doar sa-ti zgandaresc putin orgoliul.

Ce lacune de cultura generala am, amice?

O maestre !A vorbit doar orgoliul zgandarit ! :)

Nu iremediabile,amice 

• Like 1
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Se dau cartofi prajiti la Starbucks?

N-au, bă, cartofi prăjiti la Starbucks. Așa-i că ai păpa o porție de cartofi prăjiți cu muștar și ketchup + o chiflă mare?

Vino cu biletul de autobuz si cu explicații referitoare la semnătura fostului tău user, aia cu "sug pula".

;)

• Like 3
Vizitator beraru
Postat

....fara pretentia ca am inteles totul sau ca as fi detinatorul Adevarului

@beraru ..... partizanatul vostru e destul de straveziu

Ai ceva din umilinta lu' Iisus. De altfel, la cata compasiune ai pt. umanitate nu m-ar mira sa-i fii descendent direct.

Da' sa punem punct criticilor aici si acum, ca astea nu sunt constructive pentru oameni care sufera de boli terminale, copii care se sting de foame si sete, copii orfani torturati si umiliti (apropo de cazul recent), razboaie, atentate, indundatii, criza Brexit si Cassy.

Consiliul (care stii foarte bine - spre straveziu - din cine este alcatuit, chiar daca nu ai pretentia ca esti detinatorul adevarului cu "A" mare) a stabilit: esti un tip cel putin inteligent. Suficient cat sa ne aplecam cu totii urechea, la unison, asupra observatiilor si dojanelor impartiale pe care le faci.

Fara caterinca, ai creat ceva rumoare in cercul nostru. Am batut un pariu amical cu Picon, pe-o lada de bere vs. oala de fasole, ca donezi sume uriase pentru copiii amarati de pe Continentul Negru. Picon spune ca esti voluntar la Crucea Rosie. Poti sa transezi tu, te rugam, aceasta disputa prieteneasca si sa ne spui ce simte sufletul tau atunci cand ajuti amaratii? Sunt multi care vor sa afle daca esti cu adevarat un om atat de bland si bun precum lasi, straveziu, sa se inteleaga.

PS: ai 1-0 la capitolul "marinimie": din lista ta, pe mine ma doare in pula de copiii care se sting de foame si sete.

Vizitator beraru
Postat

Hai, omule, chiar asa?

Iti dau dreptate.Beraru e un lingau.

Snobian, am o confesiune de facut:

Te urmaresc din 25 mai, ora 14:13, la o zi dupa ce ai facut bascalie de ciroza mea. Ca sa intelegi, asta inseamna ca pe 24 mai, ora 17:33, m-ai atins in orgoliu. Initial am lasat impresia ca nu ma afecteaza, da' mi-a sangerat sufletul, daca imi e permisa expresia.

Poti sa-ti bagi pula in copil, nevasta, parinti... da' ficatul meu e mai sfant decat un patrafir cu polutie. Picon, whine_fellow, utilizator_copopu, au fost simple victime colaterale. In realitate, tie am vrut sa-ti rup ficatii.

PS: ai nevoie de perioada de acomodare? Sunt aproape la fel de bun la suflet precum omu' cu cioara si ti-o acord, la cerere.

Vizitator beraru
Postat

...Si colacul peste pupaza a fost spoiler-ul tau de la Game of Thrones.

Incalificabila greseala!

• Oras:Emerald City
Postat

Ai ceva din umilinta lu' Iisus. De altfel, la cata compasiune ai pt. umanitate nu m-ar mira sa-i fii descendent direct.

Da' sa punem punct criticilor aici si acum, ca astea nu sunt constructive pentru oameni care sufera de boli terminale, copii care se sting de foame si sete, copii orfani torturati si umiliti (apropo de cazul recent), razboaie, atentate, indundatii, criza Brexit si Cassy.

Consiliul (care stii foarte bine - spre straveziu - din cine este alcatuit, chiar daca nu ai pretentia ca esti detinatorul adevarului cu "A" mare) a stabilit: esti un tip cel putin inteligent. Suficient cat sa ne aplecam cu totii urechea, la unison, asupra observatiilor si dojanelor impartiale pe care le faci.

Fara caterinca, ai creat ceva rumoare in cercul nostru. Am batut un pariu amical cu Picon, pe-o lada de bere vs. oala de fasole, ca donezi sume uriase pentru copiii amarati de pe Continentul Negru. Picon spune ca esti voluntar la Crucea Rosie. Poti sa transezi tu, te rugam, aceasta disputa prieteneasca si sa ne spui ce simte sufletul tau atunci cand ajuti amaratii? Sunt multi care vor sa afle daca esti cu adevarat un om atat de bland si bun precum lasi, straveziu, sa se inteleaga.

PS: ai 1-0 la capitolul "marinimie": din lista ta, pe mine ma doare in pula de copiii care se sting de foame si sete.

Snobian, am o confesiune de facut:

Te urmaresc din 25 mai, ora 14:13, la o zi dupa ce ai facut bascalie de ciroza mea. Ca sa intelegi, asta inseamna ca pe 24 mai, ora 17:33, m-ai atins in orgoliu. Initial am lasat impresia ca nu ma afecteaza, da' mi-a sangerat sufletul, daca imi e permisa expresia.

Poti sa-ti bagi pula in copil, nevasta, parinti... da' ficatul meu e mai sfant decat un patrafir cu polutie. Picon, whine_fellow, utilizator_copopu, au fost simple victime colaterale. In realitate, tie am vrut sa-ti rup ficatii.

PS: ai nevoie de perioada de acomodare? Sunt aproape la fel de bun la suflet precum omu' cu cioara si ti-o acord, la cerere.

Nervozitatea si limbajul agresiv sunt dovezi ca frica si panica au pus stapanire pe Lacheul numarul 1, care se agita, explica, se explica, ameninta, face spume ...

Berarule, las-o, bre, mai moale cu supararile astea ca o sa-ti crape naibii ficatul bolnav si noi de cine ne mai batem pula pe aici?

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hmm, ce treaba... încă mi-e somn. ÃŽmi fac o cafea la ora asta, ca nu mai pricep nimic...ðŸ˜

• Oras:București
Postat

Nervozitatea si limbajul agresiv sunt dovezi ca frica si panica au pus stapanire pe Lacheul numarul 1, care se agita, explica, se explica, ameninta, face spume ...

Berarule, las-o, bre, mai moale cu supararile astea ca o sa-ti crape naibii ficatul bolnav si noi de cine ne mai batem pula pe aici?

Iti taie pofta de bere,este?:)
Postat

Hmm, ce treaba... încă mi-e somn. Îmi fac o cafea la ora asta, ca nu mai pricep nimic...

As bea si eu o cafea ...

Postat

Hmm, ce treaba... încă mi-e somn. Îmi fac o cafea la ora asta, ca nu mai pricep nimic...

Clienti ceva n ai si tu la ora asta?:(
Vizitator beraru
Postat

Vreau da vad ce se intampla daca fac caterinca fara smileyes.

Intr-o nota ceva mai serioasa, sper ca nu te deranjeaza faptul ca nu prezinti minimul interes cat sa-ti tin minte nick-ul complet. Umil iti spun ca te visam si noaptea daca aveai maxim 3 litere in denumire.

Pari inteligent, la limita autismului as spune. Da' plm... viata m-a invatat sa fiu arogant, in special aici.

• Like 3
Vizitator
Postat

Intr-o nota ceva mai serioasa, sper ca nu te deranjeaza faptul ca nu prezinti minimul interes cat sa-ti tin minte nick-ul complet. Umil iti spun ca te visam si noaptea daca aveai maxim 3 litere in denumire.

Pari inteligent, la limita autismului as spune. Da' plm... viata m-a invatat sa fiu arogant, in special aici.

plm , creca n-ai baut nimik de iesti asa suparat :)))))

Postat

Vad ca ma plagiezi cu "pari inteligent". Si recurgerea asta la caterinca e tot un mecanism de auto-aparare, ca sa-ti maschezi lipsa de argumente si micimea intelectuala.

Permisiune acordata: poti sa nu ma visezi noaptea!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Clienti ceva n ai si tu la ora asta?:(

Nu-mi place sa numesc bărbații cu care îmi satisfac plăcerile... clienți. Mi-am luat vacanta...
Postat

Nu-mi place sa numesc bărbații cu care îmi satisfac plăcerile... clienți. Mi-am luat vacanta...

Chiar si asa.
Vizitator beraru
Postat

Vad ca ma plagiezi cu "pari inteligent". Si recurgerea asta la caterinca e tot un mecanism de auto-aparare, ca sa-ti maschezi lipsa de argumente si micimea intelectuala.

Permisiune acordata: poti sa nu ma visezi noaptea!

Fara caterinca: aveam un prieten, cu frica lu' Dumnezeu, care sustinea ca a inventat expresia: "sa-mi bag piciorul!"

Castgi mult din royalty-ul: "pepeni de Dabuleni"?

• Like 1
Postat

Clari, ce se mai aude de cafeaua aia?:)

Postat

Fara caterinca: aveam un prieten, cu frica lu' Dumnezeu, care sustinea ca a inventat expresia: "sa-mi bag piciorul!"

Castgi mult din royalty-ul: "pepeni de Dabuleni"?

E vreunul dintre colegii tai lachei de pe-aici?

Observ ca ai inceput sa mananci litere ... nervozitate sau frica?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Chiar si asa.

Chiar si-asa... nu. A trecut săptămâna si nu am mai facut sex... păcat.

Vizitator
Postat

si io mai beau o bere :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...