Sari la conținut

Utilizator_copou vs Picon

20 membri au votat

1. 1. Cine va invinge?

• Nu se prezinta Picon, pentru ca e un ciumpalache
    • Mircea Badea il va reprezenta pe Picon, se termina nedecis
    • Pierde moldoveanul trenul de la Moldova
    • Moare Picon intre timp
    • Se vor imprieteni si vor deveni pupincuristii de serviciu
      0
    • Ma doare-n cantaloupe

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

E vreunul dintre colegii tai lachei de pe-aici?

Observ ca ai inceput sa mananci litere ... nervozitate sau frica?

coane , stai prost cu intutitia , beraru e un stil unic , nu e in nici o coalitie implicat.

seamana cu mitza la katerinca si cu amiralul , asta pentru cunoscatori

• Like 3
  • Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Clari, ce se mai aude de cafeaua aia?:)

Ma mai gândesc încă... am fost în bucătărie mi-am luat niste zarzane si o gogoașă, am stat putin locului si am renuntat pentru moment.
  • Oras:Emerald City
Postat

coane , stai prost cu intutitia , beraru e un stil unic , nu e in nici o coalitie implicat.

seamana cu mitza la katerinca si cu amiralul , asta pentru cunoscatori

Salutare, Justitiarule!

Multumesc pentru explicatii, dar ma poti lamuri in ce calitate intervii tu si de unde stii in ce coalitii este sau nu este implicat Beraru?

Mersi anticipat! :hihat 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

si io mai beau o bere :)))

Îmi place, esti vesel☺
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

In cazul asta, renunt la cafea si beau o bere!

Ai înțeles...
Vizitator
Postat

Ma mai gândesc încă... am fost în bucătărie mi-am luat niste zarzane si o gogoașă, am stat putin locului si am renuntat pentru moment.

:) Aaa, gata, zarzane se spune la corcoduse in Valcea, ma tot strofocam sa-mi aduc aminte unde mai auzisem cuvantul. Pentru ca tot ma "zgaria" pe ochi, zic, mai e zarzare, nu zarzane, dar dupa aia mi-a picat fisa... ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

:) Aaa, gata, zarzane se spune la corcoduse in Valcea, ma tot strofocam sa-mi aduc aminte unde mai auzisem cuvantul. Pentru ca tot ma "zgaria" pe ochi, zic, mai e zarzare, nu zarzane, dar dupa aia mi-a picat fisa... ;)

La mine a fost si mai si când am gasit pentru prima oară intr-un poem... zarzare.
  • Like 5
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Îmi place, esti vesel☺

cu tine mereu

Salutare, Justitiarule!

Multumesc pentru explicatii, dar ma poti lamuri in ce calitate intervii tu si de unde stii in ce coalitii este sau nu este implicat Beraru?

Mersi anticipat! :hihat

las-o moarta ca n-ai haz

• Like 2
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

cu tine mereu

M-ai prins💋
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

cu tine mereu

...
Vizitator
Postat

M-ai prins

esti viata mea :)))

• Minus 1
Vizitator beraru
Postat

E vreunul dintre colegii tai lachei de pe-aici?

Observ ca ai inceput sa mananci litere ... nervozitate sau frica?

:))) Prea mult Downton Abbey strica.

Apreciez ca, in ciuda desconsiderarii mele in ceea ce te priveste, imi atribui functii manageriale. Sigur ai fost om bun la suflet intr-o viata anterioara.

Anumite litere merg bine cu bere. ... Ma pui aiurea sa aleg, ca m-ai ginit: si nervozitate, si frica ...de ce sa mint. Tu de ce ai ezitat sa ma acuzi de ambele in acelasi timp?

Frica sau teama?

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

esti viata mea :)))

Chiar ne cunoastem??? Si eu care credeam ca cine ma cunoaste e om cuminte...
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Ok, cu scuzele de rigoare pentru indrazneala de a interveni pe un topic care nu ma priveste in mod direct si fara pretentia ca am inteles totul sau ca as fi detinatorul Adevarului, as vrea sa exprim si eu cateva impresii despre conflictele astea care se intind tot mai rapid pe forum. Si o voi face referindu-ma la actorii principali ai disputelor:

@utilizator_copou - un personaj al contrastelor, se exprima inteligent, articulat, chiar sofisticat pe alocuri, are principii pentru care nu ezita sa-i apostrofeze pe membrii cu vechime ai forumului. In acelasi timp, ma surprind neplacut orgoliul excesiv si o anumita ingustime a gandirii atunci cand vede in confruntarea fizica singura rezolvare a conflictului cu @picon, dar si incapatanarea cu care-l alearga pe acesta pe tot forumul in incercarea de a-l umili. As spune "branza buna in burduf de caine", dar mi-e teama sa nu ma cheme si pe mine in ring. :) O observatie mai altfel: am avut impresia ca dra @vistantric chiar il simpatiza pe @utilizator_copou, dar omul a preferat sa-si consume energiile intr-un conflict ridicol si fara finalitate, in loc sa aleaga compania (chiar daca numai virtuala la inceput) a unei femei frumoase. :slap2

@picon - din nou, un om al extremelor. Intai ne incanta cu analizele si comentariile sale pertinente si rafinate, pentru ca la scurt timp sa ne socheze printr-un limbaj incalificabil si o violenta verbala ingrijoratoare fata de cei care nu-i impartasesc conceptiile. Chiar e un pacat, pentru ca orice comunitate (inclusiv virtuala) are nevoie de exemple, de modele, iar @picon, cu atuurile inteligentei, competentei si experientei de viata chiar ar putea fi un model (si) pe acest forum. O mica remarca: e ok, dle @picon sa admitem cand ne-am inselat sau cand am gresit, e o dovada de intelepciune si nicidecum o slabiciune. Si sunt sigur ca sunteti familiar cu ideea ca "noi insine ne suntem cei mai mari dusmani".

@miskinexit & @ winehouse_fellow -  cea mai mare dezamagire, sunt putine lucruri mai triste decat sa vezi inteligenta si educatia/cultura puse in slujba trivialitatii si a meschinatatii. Cand aveti putin timp liber, va rog sa calculati cat timp si efort irositi aici si sa raportati "problema @picon" la cateva alte probleme din lume: oameni care sufera de boli terminale, copii care se sting de foame si sete, copii orfani torturati si umiliti (apropo de cazul recent), razboaie, atentate, indundatii, criza Brexit etc etc. Mi se pare ironic, insa, ca voi doi v-ati aliat impotriva lui @picon pe acest topic, in acelasi timp in care ii ironizati pe altii ca ar fi lacheiii lui. Iar apogeul josniciei l-ati atins cand ati implicat-o pe @cassy in conflict, ar fi trebuit sa stiti ca un om care lupta sa se faca bine are nevoie de fiecare picatura de energie si de incurajari, nu de rautati si negativitate.

@beraru, @lopix, @nobel & comp - desi cu totii pretindeti ca ati intervenit pe acest topic dezinteresat, partizanatul vostru e destul de straveziu. Si e normal sa avem simpatii, opinii, doar ca argumentele si luarile noastre de pozitie sunt mai credibile cand suntem sinceri si nu ne ascundem sub umbrela obiectivitatii sau a altor principii nobile.

@administratorilor si moderatorilor acestui forum - stim cu totii ca fiecare comunitate are nevoie de legi si reguli care sa fie si aplicate. Pot accepta ideea ca poporul isi doreste "paine si circ", la fel cum inteleg ca acesta este un business in primul rand, dar parca ar fi placut daca s-ar putea gasi un echilibru, pentru ca mi se pare putin prea mult cand se ajunge la postarea de informatii si poze personale, la injurii adresate familiilor sau chiar la amenintari fizice.

Cam atat am avut de spus. Nu ma asteptam sa gasesc aici o comunitate de maicute si nici nu ma astept sa schimb felul de a fi al oamenilor, sunt doar cateva simple observatii si aprecieri. M-am intins cam mult, recunosc (sunt in concediu acum si am timp :)) si apreciez orice comentariu sau critica pertinenta. Aceasta va fi singura mea interventie pe acest topic, asa ca cei care vor sa ma injure o pot face fara grija, nu le voi raspunde. :)

O zi buna in continuare! :hihat

Bine ca n-ai pus paie pe foc !

• Like 2
Postat

:))) Prea mult Downton Abbey strica.

Apreciez ca, in ciuda desconsiderarii mele in ceea ce te priveste, imi atribui functii manageriale. Sigur ai fost om bun la suflet intr-o viata anterioara.

Anumite litere merg bine cu bere. ... Ma pui aiurea sa aleg, ca m-ai ginit: si nervozitate, si frica ...de ce sa mint. Tu de ce ai ezitat sa ma acuzi de ambele in acelasi timp?

Frica sau teama?

Bre, dar tie chiar ti-e frica SI esti nervos de iti tremura mana si gandirea si tot trebuie sa editezi.

Ai inteles din nou gresit, nici vorba de functii manageriale; lacheul - chiar daca-i numarul 1 dintre lachei, tot un biet pupincurist ramane.

Vizitator beraru
Postat

Whinehouse, am baza in tine! La ora asta Miskin era plin de viata. Daca inca ii masezi gambele si-i frectionezi umerii, te rog fa-o profesionist si zi-i ca il astept.

• Like 3
Vizitator
Postat

Chiar ne cunoastem??? Si eu care credeam ca cine ma cunoaste e om cuminte...

iar mi-a dat buzata cu minus , zici s-o fut ? =))))

• Like 2
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

iar mi-a dat buzata cu minus , zici s-o fut ? =))))

Bineînțeles ca da, însăsi prin natura firii sale demonstrează ca i se cuvine...
Postat

Whinehouse, am baza in tine! La ora asta Miskin era plin de viata. Daca inca ii masezi gambele si-i frectionezi umerii, te rog fa-o profesionist si zi-i ca il astept.

M-ai plictisit copios oricum.

Dar te inteleg, datoria te cheama:

http://www.onmoneymaking.com/wp-content/uploads/2007/11/kissing-ass.jpg

Seara buna!

Vizitator
Postat

Bineînțeles ca da, însăsi prin natura firii sale demonstrează ca i se cuvine...

cat sa-i cer ? =))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

cat sa-i cer ? =))

Am zis deja... cât îi permite firea jucăușă.
Vizitator beraru
Postat

Bre, dar tie chiar ti-e frica SI esti nervos de iti tremura mana si gandirea si tot trebuie sa editezi.

Ai inteles din nou gresit, nici vorba de functii manageriale; lacheul - chiar daca-i numarul 1 dintre lachei, tot un biet pupincurist ramane.

Si tu ai slabiciunea lu' Miskin sau e un caz de: "Mentorul are inttodeauna dreptate"? :))) Incepand din clipa asta va scriu doar cu editare. Un punct, o virgula, plm... gasesc eu motiv. Important este sa va repetati glumele si sa faceti lurker-ii sa lesine impresionati, ca la concertele Michael Jackson;

• Like 3

Postat

Corinuta le da cu minus la toti care-i acorda atentie visului

De asta nici n-am curaj sa-i adresez mai mult de 2-3 intrebari pe zi :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...