Sari la conținut

Utilizator_copou vs Picon

20 membri au votat

1. 1. Cine va invinge?

• Nu se prezinta Picon, pentru ca e un ciumpalache
    • Mircea Badea il va reprezenta pe Picon, se termina nedecis
    • Pierde moldoveanul trenul de la Moldova
    • Moare Picon intre timp
    • Se vor imprieteni si vor deveni pupincuristii de serviciu
      0
    • Ma doare-n cantaloupe

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Negre...am relaţii acoloşa =))

crrrrrrrrrr :)))

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Multumesc ca mi-ai dedicat si mie cateva randuri din postarea-ti fluviu. Ironia e, de fapt, ca un individ ca tine ne vorbeste despre credibilitate si principii, in acelasi timp in care ii cearta pe cei care care au indraznit sa-l contrazica pe papusarul/prietenul sau, "uitand" in mod suspect, insa, sa sufle un cuvintel chiar despre cel care este la originea disputei (unii ar numi asta eroare nevinovata, altii servilism dezgustator, cred ca depinde de perspectiva si de caracterul fiecaruia).

Citindu-ti postarile de aici, gandul mi-a zburat instantaneu la cuvintele lui George Orwell:

He wears a mask, and his face grows to fit it.

Sanatate si numai bine! :bye

Hai sa fim seriosi ca nu ne hranim in viata doar din  "manuale"

Apropo masca ta care e ?

PS: Si eu am avut conflicte cu unul sau cu altul si poate ca o sa mai am pe viitor , dar ca un sfat man - nu toti au capacitatea de a se limita la  un razboi al cuvintelor fara sa-l transforme intr-unul de strada al pumnilor , sabiilor si topoarelor. Iti mai trebuie si ceva in plus ptr. a fi mai presus decat celalalt, inclusiv ceva CARACTER (cum bine spui).Altfel nu-l vei depasi niciodata pe cel grobian :hihat

• Like 27
  • Minus 17
  • Oras:Emerald City
Postat

Ai 100% dreptate!

Las' ca-ti trece, simt eu. Ma faci cu urmatoarea ocazie. Intru des baut si scriu tampenii. E o chestiune de timp pana cand o s-o comit si ai sa-mi poti deschide thread, sa vada toata lumea cat de parsiv si lingau sunt.

Nu trebuie decat sa fii nitel pe faza; sa-mi urmaresti fiecare postare pe care o voi face de acum incolo. Pfff, mananc cacat! Poti sa te uiti chiar acum in istoricul meu. Sunt convins ca am avut atitudini reprobabile sau inconsistențe principiale. Le pui pe tapet si castigi. Simplu!

Scuza-mi aroganta, da' am baut un shpritz si mi-am pierdut luciditatea. Ramai prin preajma ca sigur o sa-mi dai rusine.

Vezi ce se intampla cand treci brusc de la bere la sprituri? :laugh2

Imi permit sa-ti reamintesc insa, ca auto-ironia este atat de eficienta si bine receptionata de 'audienta' tocmai pentru ca INTOTDEAUNA contine si o doza mai mica sau mai mare de adevar.

O sa admit, mi-ar fi placut ca in raspunsul tau sa-mi fi demonstrat ca ma insel si sa-mi fi expus, succint, care crezi tu ca au fost rolul si contributia lui @picon in aceste conflicte (evident, in masura in care tu apreciezi ca are si el vreo responsabilitate). Am avut asteptari prea mari oare?

Zi buna in continuare! :hihat

• Minus 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Ai 100% dreptate!

Las' ca-ti trece, simt eu. Ma faci cu urmatoarea ocazie. Intru des baut si scriu tampenii. E o chestiune de timp pana cand o s-o comit si ai sa-mi poti deschide thread, sa vada toata lumea cat de parsiv si lingau sunt.

Nu trebuie decat sa fii nitel pe faza; sa-mi urmaresti fiecare postare pe care o voi face de acum incolo. Pfff, mananc cacat! Poti sa te uiti chiar acum in istoricul meu. Sunt convins ca am avut atitudini reprobabile sau inconsistențe principiale. Le pui pe tapet si castigi. Simplu!

Scuza-mi aroganta, da' am baut un shpritz si mi-am pierdut luciditatea. Ramai prin preajma ca sigur o sa-mi dai rusine.

Nu mai amesteca bautura! Ramai la bere!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator stau de sase
Postat

Picon e un nenorocit. Deh, pacatele tineretii. N-o fi platit pensia alimentara unor anumiti useri, de aici si razboiul kinuitilor & clonatilor, alt motiv nu vad sa existe.

Tipii astia chiar se agata cu disperare( cu gheare dă gaini) de toate postarile "taticului", am vazut ca recent i-au deschis un thread pentru o greseala gramaticala, comisa prin ianuarie...

@Picoane, ii recunosti ori ba? Stai linistit, nu sunt asa multi. S-au clonat electronic sa para mai multi.

• Like 5
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Un agramat si un cocalar confuz in exprimare si gandire ca tine, care foloseste 100 emoticoane intr-o postare de 20 randuri nu merita timpul si efortul unui raspuns elaborat din partea mea. Doar atat: prostia si ignoranta nu le vei putea scoate niciodata din tine, indiferent unde iti vei duce viata simpla si amarata.

Un agramat şâ un cocalar confuz in exprimari şâ gândiri ca şâ tini,cari folosăşti o sutâ di imoticoani intr-o postari di douzăşi di randuri nu meritâ timpu şâ efortu unui raspuns ielaborat din partea me.

Doar atat:prostia şâ ignoranta nu li vei pute scoati nişiodata din tini,indiferent undi iţ vei duşi viața simplâ şâ amărâtâ.

Cum ar fi sunat daca eram face to face... :)

Ok,am inteles,toti 4 bunicii s-au nascut in Iasi,iar tu tragi la sala unde trag si cordunenii...si lucrezi ca brocăr sau agent imobiliar.ok!

Esti la fel ca si picon,cu rostul in viata,si cu altele de altfel,unde mai pui ca tu stii si bataie. :)

Posibil ca la un moment dat sa beti vreo 7 sticle de cotnari, impreuna,cand mai vii pe la BdVB,ori asociatia agentilor imobiliari din bucuresti...in delegație. :)

• Minus 4
Postat

Pentru a raspunde, nu vad alta cale decat sa fac ceva ce nu agreez, din moment ce nu am nimic de pierdut sau castigat, adica sa vin cu explicatii si justificari.

Trebuie spus din capul locului ca violenta nu ar trebuie sa fie continuarea discutiilor virtuale.La fel, nici amenintarea sau instigarea la violents nu este ceva de dorit.

Te bati cu cineva care te-a suparat pe un forum?Mai ales cand acea persoana este de o anumita varsta?Cand te apostrofeaza un pensionar pe strada si se da cocos, ce faci? Ii dai doua scatoalce sau razi de el si-ti vezi de drum?

Acum.

Sunt acuzat ca eu as avea nu stiu ce clone sau ca eu as fi in spatele acestei propuneri.Adica, picon ma acuza pe mine(ori pe alti useri) ca nu as avea verticalitate, cand eu mereu mi-am asumat fiecare cont nou. Iar el injura cu cratima in scop de win-win si se mai injura pe sine de pe conturi clona?

In fine.

Apoi se pare ca eu l-as urmari pe picon?

Daca ar fi sa facem un bilant al atacurilor, mai ales cand eu nu eram prezent pe forum, insa nici chiar asa...:)

Spunea cineva ce picon l-a suparat din vorbe pe utilizator_copou.Cum a fost cand picon m-a amenintat si asta de vreo 3 ori, pentru ca pur si simplu nu avea replici?

Dar hai sa nu ne mai victimizam atât. Altora le sta foarte bine in aceasta postura.

Este o adevarata tragicomedie.

Comic este faptul ca astfel de discutii nu fac decat sa-i mai hraneascs orgoliul lui picon, tragicul constand in faptul ca picon chiar exista, nu e trol.

:)

• Like 1
Postat

Pentru a raspunde, nu vad alta cale decat sa fac ceva ce nu agreez, din moment ce nu am nimic de pierdut sau castigat, adica sa vin cu explicatii si justificari.

Trebuie spus din capul locului ca violenta nu ar trebuie sa fie continuarea discutiilor virtuale.La fel, nici amenintarea sau instigarea la violents nu este ceva de dorit.

Te bati cu cineva care te-a suparat pe un forum?Mai ales cand acea persoana este de o anumita varsta?Cand te apostrofeaza un pensionar pe strada si se da cocos, ce faci? Ii dai doua scatoalce sau razi de el si-ti vezi de drum?

Acum.

Sunt acuzat ca eu as avea nu stiu ce clone sau ca eu as fi in spatele acestei propuneri.Adica, picon ma acuza pe mine(ori pe alti useri) ca nu as avea verticalitate, cand eu mereu mi-am asumat fiecare cont nou. Iar el injura cu cratima in scop de win-win si se mai injura pe sine de pe conturi clona?

In fine.

Apoi se pare ca eu l-as urmari pe picon?

Daca ar fi sa facem un bilant al atacurilor, mai ales cand eu nu eram prezent pe forum, insa nici chiar asa... :)

Spunea cineva ce picon l-a suparat din vorbe pe utilizator_copou.Cum a fost cand picon m-a amenintat si asta de vreo 3 ori, pentru ca pur si simplu nu avea replici?

Dar hai sa nu ne mai victimizam atât. Altora le sta foarte bine in aceasta postura.

Este o adevarata tragicomedie.

Comic este faptul ca astfel de discutii nu fac decat sa-i mai hraneascs orgoliul lui picon, tragicul constand in faptul ca picon chiar exista, nu e trol.

Iar te-ai dedublat , bre :laugh2  Nici nu mai stii care e MISKIN si care e ....Tu esti MISKIN? :no2

• Like 26
  • Minus 17
Vizitator
Postat

Cum ar fi sunat daca eram face to face... :)

Ok,am inteles,toti 4 bunicii s-au nascut in Iasi,iar tu tragi la sala unde trag si cordunenii...si lucrezi ca brocăr sau agent imobiliar.ok!

Esti la fel ca si picon,cu rostul in viata,si cu altele de altfel,unde mai pui ca tu stii si bataie. :)

Posibil ca la un moment dat sa beti vreo 7 sticle de cotnari, impreuna,cand mai vii pe la BdVB,ori asociatia agentilor imobiliari din bucuresti...in delegație. :)

În rest.... toate bune ? :)
Vizitator beraru
Postat

Vezi ce se intampla cand treci brusc de la bere la sprituri? :laugh2

Imi permit sa-ti reamintesc insa, ca auto-ironia este atat de eficienta si bine receptionata de 'audienta' tocmai pentru ca INTOTDEAUNA contine si o doza mai mica sau mai mare de adevar.

O sa admit, mi-ar fi placut ca in raspunsul tau sa-mi fi demonstrat ca ma insel si sa-mi fi expus, succint, care crezi tu ca au fost rolul si contributia lui @picon in aceste conflicte (evident, in masura in care tu apreciezi ca are si el vreo responsabilitate). Am avut asteptari prea mari oare?

Zi buna in continuare! :hihat

Apreciez tonul si faptul ca n-ai intrat in hora. Aveam o pofta nebuna de joc :).

Trecerea n-a fost brusca, ci pregatita de aseara. Acu' am revenit la bere.

Sa le luam pe rand:

Autoironia

E foarte adevarat ceea ce spui, cu mentiunea ca nu vad unde e problema. Simt aceeasi jena cu care te-ai confrunta si tu daca ai fi acuzat ca ai facut laba cel putin o data in viata :).

Dezbaterea

Ai parut mult prea sigur pe tine si nu mi-ai dat nici o secunda de inteles ca te-ar interesa o dezbatere pe aceasta tema.

Din ceea ce scrii tind sa cred ca nu ai inteles tema dezbaterii. In cazul tau, mi-am permis luxul de a pleca de la premisa ca ai 100% dreptate: mai precis, Picon vorbeste urat si nu stie sa poarte o discutie civilizata. Las la o parte faptul ca, din punct de vedere logic, generalizarea ta cade la primul contra-exemplu; astea sunt detalii.

Consideri ca aceste motive sunt suficiente pentru a baga un user la ignore list.

Astfel trag urmatoarele concluzii:

- tu nu vorbesti urat niciodata si stii sa porti intotdeauna discutii civilizate; in caz contrar esti ipocrit (ceea ce n-ar fi o problema; toti suntem, da' vreau sa admiti, daca e cazul);

- ai sute de useri in ignore list (putin probabil);

- e ceva mai mult decat atat dar n-ai avut inspiratia sa ne spui, motiv pentru care observatia mea cu privire la exagerare este justificata, cel putin pana cand aduci explicatii suplimentare.

Ma intrebi ce rol ii atribui lui Picon in acest conflict. ...Ti-am raspuns: rolul principal, de dragul argumentarii.

Poate omu' e **spam editat** si-si bate copiii cu cureaua, nu am de unde sa stiu. Problema este ca argumentele voastre sunt subtiri, in schimb "pedepsele" sunt grele.

Uite, am raspuns serios si am si eu o rugaminte la tine:

Spui ca un user se face vinovat se faptul ca nu este civilizat pe acest forum. OK! Pe o scara a gravitatii de la 1 la 10, ce nota i-ai acorda lui Picon? Sincer! Nu tre' sa fie ceas, da' macar cu o marja de +/- 2 puncte.

Numa' bine!

• Like 4
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Apreciez tonul si faptul ca n-ai intrat in hora. Aveam o pofta nebuna de joc :).

Sa le luam pe rand:

Autoironia

E foarte adevarat ceea ce spui, cu mentiunea ca nu vad unde e problema. Simt aceeasi jena cu care te-ai confrunta si tu daca ai fi acuzat ca ai facut laba cel putin o data in viata :).

Dezbaterea

Ai parut mult prea sigur pe tine si nu mi-ai dat nici o secunda de inteles ca te-ar interesa o dezbatere pe aceasta tema.

Din ceea ce scrii tind sa cred ca nu ai inteles tema dezbaterii. In cazul tau, mi-am permis luxul de a pleca de la premisa ca ai 100% dreptate: mai precis, Picon vorbeste urat si nu stie sa poarte o discutie civilizata. Las la o parte faptul ca, din punct de vedere logic, generalizarea ta cade la primul contra-exemplu; astea sunt detalii.

Consideri ca aceste motive sunt suficiente pentru a baga un user la ignore list.

- tu nu vorbesti urat niciodata si stii sa porti intotdeauna discutii civilizate; in caz contrar esti ipocrit (ceea ce n-ar fi o problema; toti suntem, da' vreau sa admiti, daca e cazul);

- e ceva mai mult decat atat dar n-ai avut inspiratia sa ne spui, motiv pentru care observatia mea cu privire la exagerare este justificata, cel putin pana cand aduci explicatii suplimentare.

Ma intrebi ce rol ii atribui lui Picon in acest conflict. ...Ti-am raspuns: rolul principal, de dragul argumentarii.

Poate omu' e **spam editat** si-si bate copiii cu cureaua, nu am de unde sa stiu. Problema este ca argumentele voastre sunt subtiri, in schimb "pedepsele" sunt grele.

Spui ca un user se face vinovat se faptul ca nu este civilizat pe acest forum. OK! Pe o scara a gravitatii de la 1 la 10, ce nota i-ai acorda lui Picon? Sincer! Nu tre' sa fie ceas, da' macar cu o marja de +/- 2 puncte.

Numa' bine!

ce fel de bere bei de ramai asa lucid?

• Like 4
  • Oras:amanta
  • Oras:amanta
Postat

Sa le luam pe rand:Autoironia

E foarte adevarat ceea ce spui, cu mentiunea ca nu vad unde e problema. Simt aceeasi jena cu care te-ai confrunta si tu daca ai fi acuzat ca ai facut laba cel putin o data in viata :).Dezbaterea

Numa' bine!

Nu mai bea berare ca nu te vad bine:)))) te ia ăștia la academie si se-închide forumul :))))

• Minus 1
Postat

!

Ai un fel nesimțit&superior de a deturna subiectul intr-o directie care te avantajeaza.

Singura ta sansa este sa-mi refuze sarmalagiul, pentru a cata oara, posibilitarea de a posta.

• Like 2
Vizitator beraru
Postat

Ai un fel nesimțit&superior de a deturna subiectul intr-o directie care te avantajeaza.

Singura ta sansa este sa-mi refuze sarmalagiul, pentru a cata oara, posibilitarea de a posta.

:))))

Initial am zis ca nu esti tu. Inconfundabilule!

• Like 1
Postat

:))))

Initial am zis ca nu esti tu. Inconfundabilule!

Tu chiar crezi ca sunt picon sa ma ascund in spatele unui user sau unei cratime?

Ai de grija, ca nu te vad bine, daca continui in acest fel.

Vizitator beraru
Postat

ce fel de bere bei de ramai asa lucid?

Am baut decent: 3 cutii Timisoreana si 1L vin imputit, gasit in camara aseara cand faceam curat :).

Vizitator beraru
Postat

Tu chiar crezi ca sunt picon sa ma ascund in spatele unui user sau unei cratime?

Ai de grija, ca nu te vad bine, daca continui in acest fel.

Poate s-ascund altii, de unde sa stim?! Singura ta sansa sa te recunoastem este sa ramai cu aceeasu atitudine si sa-ti folosesti expresiile marca inregistrata.

Uite, la mesajul de pe pagina anterioara - mai sa nu te recunosc.

Postat

Poate s-ascund altii, de unde sa stim?! Singura ta sansa sa te recunoastem este sa ramai cu aceeasu atitudine si sa-ti folosesti expresiile marca inregistrata.

Uite, la mesajul de pe pagina anterioara - mai sa nu te recunosc.

Esti ironic si vrei sa ma provoci.

Inseamna ca ti-e frica de mine.

Postat

Din ceea ce scrii tind sa cred ca nu ai inteles tema dezbaterii. 

E absolut evident ca unul dintre noi nu a inteles tema dezbaterii.

Ti-am pus o intrebare simpla: care e parerea ta personala in legatura cu rolul si contributia lui @picon in toate disputele astea? Nu vreau o aprobare "de dragul argumentarii" si nici sa-mi invoci o premisa.

Pari ceva mai inteligent decat majoritatea vietuitoarelor de pe nimfomane, sunt absolut convins ca ai o opinie a ta in legatura cu subiectul.

Daca esti de acord sa ne-o impartasesti, promit sa-ti raspund punctual la toate intrebarile de mai sus.

Salutari!

Mersi, Miskin, dar poti fi sigur ca nu as fi muscat momeala ;)

Postat

Am baut decent: 3 cutii Timisoreana si 1L vin imputit, gasit in camara aseara cand faceam curat :).

dupa pasti n-o tin in camara decat pe nevasta-mea cand face scandal, o pun sa numere sticlele goale

Postat

E absolut evident ca unul dintre noi nu a inteles tema dezbaterii.

Ti-am pus o intrebare simpla: care e parerea ta personala in legatura cu rolul si contributia lui @picon in toate disputele astea?

Iti spun eu.

Partial un orgoliu pueril.

Iar, referitor la acest conflict cu utilizator_copou, teama ca s-ar putea ca cineva sa nu mai lase de la el, de aceea injura si vocifereaza progresiv, el crezand ca astfel impune respect, insa pentru cineva avizat, e doar o metoda de a masca frica.

Problema este ca sarmalagiul, in urma acestor dispute, se crede un fel de Jerry Springer.

• Like 2
Postat

Iti spun eu.

Iar, referitor la acest conflict cu utilizator_copou, teama ca s-ar putea ca cineva sa nu mai lase de la el, de aceea injura si vocifereaza progresiv, el crezand ca astfel impune respect, insa pentru cineva avizat, e doar o metoda de a masca frica.

Problema este ca sarmalagiul, in urma acestor dispute, se crede un fel de Jerry Springer.

tu esti dan diaconescu in direct

Postat

Iti spun eu.

Frica e categoric o explicatie. Recunosc ca am citit emailurile de pe prima pagina :blushing2 , preferatul meu e primul, in care, cu un scris tremurand,  face pe impaciuitorul si nevinovatul. :slap2

• Like 1
  • Minus 2

Vizitator beraru
Postat

Mii de scuze, pe bune! Ma bag la ultimul episod din Game Of Thrones si promit ca revin.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...