Sari la conținut

Utilizator_copou vs Picon

20 membri au votat

1. 1. Cine va invinge?

• Nu se prezinta Picon, pentru ca e un ciumpalache
    • Mircea Badea il va reprezenta pe Picon, se termina nedecis
    • Pierde moldoveanul trenul de la Moldova
    • Moare Picon intre timp
    • Se vor imprieteni si vor deveni pupincuristii de serviciu
      0
    • Ma doare-n cantaloupe

Postări Recomandate

• Oras:Emerald City
Postat

Urmatoarea postare al lui picon va fi ceva de genul: "ia uitati cum s-au adunat etc etc", de fapt nimic altceva decât smiorcaieli.

Status quo.

:)

Sunt grozav de curios cu ce strategie vin si cum vor incerca sa ascunda iarasi mizeria sub pres :)

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Si-asa stau oamenii la povesti....

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Sunt grozav de curios cu ce strategie vin si cum vor incerca sa ascunda iarasi mizeria sub pres :)

Nu este vorba despre nicio strategie, ci doar repetarea ad nauseam a acelorasi scuze si mistificari.

S-ar baga si altii-n hora, asteapta si ei sa le dau play.

• Like 1
Postat

Nu ma afecteaza, am contract permanent si acte in regula ^_^

Daca se modifica legislatia, desi improbabil, multi cetateni din UE nu vor primi ILR, pentru ca vor fi tratati drept non EU, iar britanicii vor ridica plafonul venitului minim acceptat.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pula meeeeaaaaaaaa, sa stai pă malu' lacului , ospatarița ar fi la Top (pă forum) , Recaș sec (kinuitule nu au Borsec aici)....... kinuială mare =)) =))

• Like 2
  • Minus 12
  • Oras:amanta
Postat

tu esti dan diaconescu in direct

Si in reluare ca aici e Trazniti in Nato:)))

Ăsta e singurul cont pe care îl am de când sunt înscris pe forum. Mâșkin nu face decât să încerce să acrediteze ideea că mi-am făcut conturi-clonă din seria cu "mâșkin" în care m-am auto-înjurat, pentru a-și spăla imaginea.

Jalnic!

Cât despre confșictul cu @utilizator_copou: pe un topic ( nu mai știu care și nici nu am chef să caut acum), un topic pe care Rozeta se certa cu Vistantric, domnul s-a băgat între ele ( lucru deloc potrivit pentru un bărbat), ținând fățiș partea Visului și dând cu sentențiozitate diagnostic referitor la bolile mentale ale Rozetei. Mi-am permis să-i atrag atenția că nu e ok și au urmat câteva schimburi de replici destul de cuminți. Marean a întrebat în stilul caracteristic de caterincă, dacă domnul din Copou vrea muie, iar eu am dat quote și am zis că vrea gang-bang. Și omul a luat foc, urmând ceea-ce știți.

Comentariile sunt de prisos!

S

Ptiu ca mi-a scăpat asta,e cumva in reluare? :))))

Vizitator
Postat

Nu vreau să știu ceo fi pă capu' lu' Troleibuz =)) =))

Ne-a dat pula peste cap cu Brexitu' ăsta =))

Postat

Nu vreau să știu ceo fi pă capu' lu' Troleibuz =)) =))

Ne-a dat pula peste cap cu Brexitu' ăsta =))

Vezi ca te cauta @vistantric mai devreme. Isi bagase putin nasul si aici pe topic :)

Postat

Ce inseamna cand scrie "MEMBRU RETRAS" la un user? :hmmm

A fost banat?

Asteapta pensia :))))

• Oras:UK
  • Oras:UK
Postat

Daca se modifica legislatia, desi improbabil, multi cetateni din UE nu vor primi ILR, pentru ca vor fi tratati drept non EU, iar britanicii vor ridica plafonul venitului minim acceptat.

Tocmai de aia eu depun Vineri actele. As fi depus de Vinerea trecuta, cand s`a anuntat rezultatul, dar imi lipsea o scrisoare de la angajator, care`o primesc maine :P

Postat

Vezi ca te cauta @vistantric mai devreme. Isi bagase putin nasul si aici pe topic :)

Nu te lega de Marean0,1.

El este popandau' de serviciu.El este cel care mentine coeziunea grupului.E peste tot.

Si iese in oras, pe nimfomane.com.

Postat

Nu te lega de Marean0,1.

El este popandau' de serviciu.El este cel care mentine coeziunea grupului.E peste tot.

Si iese in oras, pe nimfomane.com.

L-or fi trimis ceilalti ca iscoada?

Vizitator
Postat

E interesant, totusi, ca e suficient sa vezi cine da vot pozitiv ca sa-ti dai seama de gasti, slugarnicii si cine stie ce interese ii mai leaga pe unii de aici.

Sa ne uitam la tovarasul @lopix si la tanti @cassy (scuze celorlalti ca nu am timp sa-i mentionez), care il umplu de plusuri pe @picon, dar se fac ca ploua cand le postez dovada concreta a minciunii acestuia (nu-mi pasa de puncte, e doar o trista constatare).

O mica remarca, ca sa aiba de unde spune Miskin ca uite dom'le limbistu de serviciu :) unde este: punctez pe toata lumea, unde cred eu de cuviinta ca este normal sa o fac (inclusiv pe Miskin, chiar pe tine daca nu ma insel, si pe multi altii). NU il cunosc pe picon personal, asa ca nu stiu de unde asocierea asta pupincurist and stuff (what stuff I wonder.. :) )

Da, nu am comentat nimic nici pro, nici contra, la momentul postarii respectivei dovezi. Ideea este ca ma abtin a mai comenta ceva. Daca nu ma insel, am inteles ca oarecum conflictul picon-miskin ar fi ceva mai vechi, eu fiind pe forum din 2015, am inteles (probabil posibil sa ma insel AGAIN, dar ce sa fac m-am inselat si gata), de pe timpul cand Miskin avea alt user. Din punctul (meu) de vedere, consider ca nu sunt nici pupincurist, nici hater, incerc (poate unii (Miskin) vor spune ca nu incerc destul, dar atata reusesc eu) sa fiu impartial. Initial i-am luat apararea, recunosc, lui Picon, din motive ce tin de bun simt si colegialitate.

Dupa ce m-am trezit "trecut prin faina, amestecat cu ou si cu otet in blender-ul nimfomane.com, pisat cu pisalogul impreuna cu nucile si alunile :) de pe forum" am zis ca nu mai are rost sa ma bag aiurea in bors, pentru ca pur si simplu nu are rost. Asa ca am decis sa nu ma mai intereseze anumite aspecte.

Brigada - nu o cunosc, nu fac parte din ea, si cu tot respectul pentru colegi din - daca exista - brigada, nu cred ca m-ar accepta, si nu cred ca as avea prea multe in comun cu celebra "brigada" (no offence :blushing2 :blushing2 :hihat)

Iar cu Cassy, cu tot respectul, dar aici chiar nu ai nimerit-o. Daca ai sti contributia adusa de Cassy aici, pe site, cat si toate greutatile pe care le-a indurat (cel putin in ultimul an), nu cred ca ai mai face greseala sa o amesteci in toata cearta asta aiuristica.

Aici, pe site am incercat in cateva randuri sa fiu pacifist. Nu prea se poate. Probabil de aici asociarea cu pupincurist (Miskin All Rights Reserved :) ) and "stuff". Nu-mi plac conflictele, nu-mi sta in caracter sa arunc cu gunoi virtual sau sa ma bag caravana circului ambulant :) pe care unii il tot poarta pe aici la reprezentatii ambulante, asa ca va rog sa ma scuzati, dar puteti continua fara mine.

• Like 1
Vizitator
Postat

Saru mana :)

Postat

Tocmai de aia eu depun Vineri actele. As fi depus de Vinerea trecuta, cand s`a anuntat rezultatul, dar imi lipsea o scrisoare de la angajator, care`o primesc maine :P

ILR primesti doar dupa 5 ani de rezidenta legala in UK ( de altfel, aceasta prerogativa se aplica in toate tarile membre UE)

Vizitator
Postat

Cât o fi dă greu pântre străini? =))

• Like 1
  • Minus 12
Postat

Si in câți ani primesti PIN-ul acum?

Postat

Ca orice lacheu, o face din proprie initiativa.

Care dintre Abel si Cain era @lopix? Aia a fost o postare memorabila, cred ca pe acelasi topic cu minciuna lui @picon

Vizitator
Postat

Ca orice lacheu, o face din proprie initiativa.

Paharu' e dă vină alb? .... sau.... :)

post-132363-0-99047600-1467229827_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 12
Postat

O mica remarca, ca sa aiba de unde spune Miskin ca uite dom'le limbistu de serviciu :) unde este: punctez pe toata lumea, unde cred eu de cuviinta ca este normal sa o fac (inclusiv pe Miskin, chiar pe tine daca nu ma insel, si pe multi altii). NU il cunosc pe picon personal, asa ca nu stiu de unde asocierea asta pupincurist and stuff (what stuff I wonder.. :) )

Da, nu am comentat nimic nici pro, nici contra, la momentul postarii respectivei dovezi. Ideea este ca ma abtin a mai comenta ceva. Daca nu ma insel, am inteles ca oarecum conflictul picon-miskin ar fi ceva mai vechi, eu fiind pe forum din 2015, am inteles (probabil posibil sa ma insel AGAIN, dar ce sa fac m-am inselat si gata), de pe timpul cand Miskin avea alt user. Din punctul (meu) de vedere, consider ca nu sunt nici pupincurist, nici hater, incerc (poate unii (Miskin) vor spune ca nu incerc destul, dar atata reusesc eu) sa fiu impartial. Initial i-am luat apararea, recunosc, lui Picon, din motive ce tin de bun simt si colegialitate.

Dupa ce m-am trezit "trecut prin faina, amestecat cu ou si cu otet in blender-ul nimfomane.com, pisat cu pisalogul impreuna cu nucile si alunile :) de pe forum" am zis ca nu mai are rost sa ma bag aiurea in bors, pentru ca pur si simplu nu are rost. Asa ca am decis sa nu ma mai intereseze anumite aspecte.

Brigada - nu o cunosc, nu fac parte din ea, si cu tot respectul pentru colegi din - daca exista - brigada, nu cred ca m-ar accepta, si nu cred ca as avea prea multe in comun cu celebra "brigada" (no offence :blushing2 :blushing2 :hihat)

Iar cu Cassy, cu tot respectul, dar aici chiar nu ai nimerit-o. Daca ai sti contributia adusa de Cassy aici, pe site, cat si toate greutatile pe care le-a indurat (cel putin in ultimul an), nu cred ca ai mai face greseala sa o amesteci in toata cearta asta aiuristica.

Aici, pe site am incercat in cateva randuri sa fiu pacifist. Nu prea se poate. Probabil de aici asociarea cu pupincurist (Miskin All Rights Reserved :) ) and "stuff". Nu-mi plac conflictele, nu-mi sta in caracter sa arunc cu gunoi virtual sau sa ma bag caravana circului ambulant :) pe care unii il tot poarta pe aici la reprezentatii ambulante, asa ca va rog sa ma scuzati, dar puteti continua fara mine.

Pupincurist de pupincurist de traseiste, s-avem pardon.

Lichelismul nu poate exista fara lacheism.

Continuam fara tine.

PS.Aceasta replica este o capcana.

Postat

ILR primesti doar dupa 5 ani de rezidenta legala in UK ( de altfel, aceasta prerogativa se aplica in toate tarile membre UE)

Se mai primește lulica de acush :))))

Postat

Care dintre Abel si Cain era @lopix? Aia a fost o postare memorabila, cred ca pe acelasi topic cu minciuna lui @picon

Fara indoiala, Abel.

Poate se trezeste si @machucambo, acest Cain si nemilos Ciutac.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...