Sari la conținut

Utilizator_copou vs Picon

20 membri au votat

1. 1. Cine va invinge?

• Nu se prezinta Picon, pentru ca e un ciumpalache
    • Mircea Badea il va reprezenta pe Picon, se termina nedecis
    • Pierde moldoveanul trenul de la Moldova
    • Moare Picon intre timp
    • Se vor imprieteni si vor deveni pupincuristii de serviciu
      0
    • Ma doare-n cantaloupe

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pupincurist de pupincurist de traseiste, s-avem pardon.

Lichelismul nu poate exista fara lacheism.

:)

Continuam fara tine.

PS.Aceasta replica este o capcana.

Hmm.. capcana este.. incerc sa-mi dau seama unde, dar nu vad... :habarnam

Pai... spor la treaba atunci, ce sa zic :hihat :) :habarnam

• Oras:Emerald City
Postat

Ideea este ca ma abtin a mai comenta ceva.      . Din punctul (meu) de vedere, consider ca nu sunt nici pupincurist, nici hater, incerc (poate unii (Miskin) vor spune ca nu incerc destul, dar atata reusesc eu) sa fiu impartial. Initial i-am luat apararea, recunosc, lui Picon, din motive ce tin de bun simt si colegialitate.

Dupa ce m-am trezit "trecut prin faina, amestecat cu ou si cu otet in blender-ul nimfomane.com, pisat cu pisalogul impreuna cu nucile si alunile :) de pe forum" am zis ca nu mai are rost sa ma bag aiurea in bors, pentru ca pur si simplu nu are rost. Asa ca am decis sa nu ma mai intereseze anumite aspecte.

Mai, astia toti au minciuna in sange! :slap2 Uite la cumatrul @lopix ce cuvinte mari ne insira aici, si, cu cateva zile in urma il apostrofa DOAR pe individul din Iasi, fara sa-l deranjeze cu nimic pe @picon, desi ambii se faultasera si jignisera reciproc.

Asta da obiectivitate si ne-pupincurism, tovarase @lopix!

http://nimfomane.com/forum/topic/71276-rom%C3%A2nia-elve%C8%9Bia/page-25

• Minus 2
  • Oras:amanta
Postat

Paharu' e dă vină alb? .... sau.... :)

Asa o fi si pe lumea ailaltă :)))) unii.......iar alții.....:))))

Io nu poci ca sunt in doliu :)))

• Minus 1
Vizitator
Postat

Asa o fi si pe lumea ailaltă :)))) unii.......iar alții.....:))))

Io nu poci ca sunt in doliu :)))

A murit kinuitu?!? =))
Postat

A murit kinuitu?!? =))

Nu socra-miu,nu ne prea inghiteam noi da na trebuie sa păstrez armonia in casă :)))

Ma da pe coji de copac apoi :)))

Iar tocesc biblia jurand :)))

• Minus 1
Vizitator
Postat

Mai, astia toti au minciuna in sange! :slap2 Uite la cumatrul @lopix ce cuvinte mari ne insira aici, si, cu cateva zile in urma il apostrofa DOAR pe individul din Iasi, fara sa-l deranjeze cu nimic pe @picon, desi ambii se faultasera si jignisera reciproc.

Asta da obiectivitate si ne-pupincurism, tovarase @lopix!

http://nimfomane.com/forum/topic/71276-rom%C3%A2nia-elve%C8%9Bia/page-25

Da, chiar ma bucur ca ai amintit. Link-ul corect este: http://nimfomane.com/forum/topic/71276-românia-elveția/?p=2016659

Postarea era facuta pe 18 iunie. E drept, mai tarziu decat pe 15 iunie, cand ar fi trebuit, pentru ca a se vedea ca la putin timp dupa ce am postat acolo, am postat si pe topic-ul de poezii, si daca ai sa fii atent am accentuat cu majuscule COPOU pentru ca efectiv mi-a adus aminte de Eminescu (Eminescu - Iasi - Copou - 15 iunie). Eu am crezut ca postul va fi luat ca atare si nu va interpretat si desfacut in 'spe mii de ite, ce reprezeinta, de ce/pe cine jigneste in detrimentul cui, etc. samd.

Da, a fost greseala mea (ar spune Miskin) ca nu sunt patriot, dar atunci mi-am adus aminte, si da, am incercat oarecum sa fiu pacifist (din nou am incercat prost, ca de obicei) si sa fiu impartial. S-a interepretat ca am luat partea lui Picon. Poate ca am luat partea lui Utilizator_Copou, poate ca nu am luat partea nimanui...

M-am gandit strict la Eminescu.... Am crezut ca si ceilalti se vor gandi (poate) tot la Eminescu.

Bineinteles, ce a iesit, a fost... ceea ce a iesit. Evident ca nu (sau poate ca nu in prima instanta).

(Am priceput acum capcana ta Miskine, dar trebuie sa spun you are not playing fair, amice ! :no2 )

Postat

Iar cu Cassy, cu tot respectul, dar aici chiar nu ai nimerit-o. Daca ai sti contributia adusa de Cassy aici, pe site, cat si toate greutatile pe care le-a indurat (cel putin in ultimul an), nu cred ca ai mai face greseala sa o amesteci in toata cearta asta aiuristica.

Nu cunosc in detaliu situatia ei, doar ce am prins din zbor pe forum, ii doresc, sincer, sa aiba putere sa treaca peste problemele de sanatate si sa se faca bine cat mai repede posibil, dar nu sunt intodeauna de acord cu luarile ei de pozitie pe forumul asta. Si poate-ai face bine sa o intrebi daca intr-adevar isi doreste un "wild card" si tratament preferential aici. E tot ce am de spus pe subiectul asta. :hihat

• Minus 2
Vizitator
Postat

Nu socra-miu,nu ne prea inghiteam noi da na trebuie sa păstrez armonia in casă :)))

Ma da pe coji de copac apoi :)))

Iar tocesc biblia jurand :)))

Să-i fie țărâna ușoară......
  • Like 1
  • Minus 12
  • Oras:UK
  • Oras:UK
Postat

ILR primesti doar dupa 5 ani de rezidenta legala in UK ( de altfel, aceasta prerogativa se aplica in toate tarile membre UE)

Insa certificatul il primesti imediat(as a QP), momentan. Si este recomandat de scepticii asigurarilor celor doua tabere, conform carora cei deja aici nu ar avea de suferit. 

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Nu cunosc in detaliu situatia ei, doar ce am prins din zbor pe forum, ii doresc, sincer, sa aiba putere sa treaca peste problemele de sanatate si sa se faca bine cat mai repede posibil, dar nu sunt intodeauna de acord cu luarile ei de pozitie pe forumul asta. Si poate-ai face bine sa o intrebi daca intr-adevar isi doreste un "wild card" si tratament preferential aici. E tot ce am de spus pe subiectul asta. :hihat

Cassy e un membru atat de special si deosebit incat si cand n-are dreptate lucrurile se intampla in asa fel incat are dreptate...
Postat

Da, chiar ma bucur ca ai amintit. Link-ul corect este: http://nimfomane.com/forum/topic/71276-românia-elveția/?p=2016659

Postarea era facuta pe 18 iunie. E drept, mai tarziu decat pe 15 iunie, cand ar fi trebuit, pentru ca a se vedea ca la putin timp dupa ce am postat acolo, am postat si pe topic-ul de poezii, si daca ai sa fii atent am accentuat cu majuscule COPOU pentru ca efectiv mi-a adus aminte de Eminescu (Eminescu - Iasi - Copou - 15 iunie). Eu am crezut ca postul va fi luat ca atare si nu va interpretat si desfacut in 'spe mii de ite, ce reprezeinta, de ce/pe cine jigneste in detrimentul cui, etc. samd.

Da, a fost greseala mea (ar spune Miskin) ca nu sunt patriot, dar atunci mi-am adus aminte, si da, am incercat oarecum sa fiu pacifist (din nou am incercat prost, ca de obicei) si sa fiu impartial. S-a interepretat ca am luat partea lui Picon. Poate ca am luat partea lui Utilizator_Copou, poate ca nu am luat partea nimanui...

M-am gandit strict la Eminescu.... Am crezut ca si ceilalti se vor gandi (poate) tot la Eminescu.

Bineinteles, ce a iesit, a fost... ceea ce a iesit. Evident ca nu (sau poate ca nu in prima instanta).

(Am priceput acum capcana ta Miskine, dar trebuie sa spun you are not playing fair, amice ! :no2 )

@LOPIX nene aici nu e loc de pacifism,ori stai in banca ta ori......

Ps-un sfat prieteneșc nu te mai scuza atat

E un forum fiecare crede ce vrea

Vizitator
Postat

@LOPIX nene aici nu e loc de pacifism,ori stai in banca ta ori......

Ps-un sfat prieteneșc nu te mai scuza atat

E un forum fiecare crede ce vrea

Ai dreptate...

Postat

Să-i fie țărâna ușoară......

Da aseara nu m-am aptinut ca-s si bunic ce pusca mea :)))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Felicitări

Morții cu morții... vii cu vii =))

• Like 1
  • Minus 12
Postat

La 11 a venit bebe,la 19 a "plecat" socra-miu,ce ti-e si cu viata asta

• Minus 1
Postat

Cassy e un membru atat de special si deosebit incat si cand n-are dreptate lucrurile se intampla in asa fel incat are dreptate...

Curios ca imi amintesc de postarea unei panarame despre un user care a pierdut lucrul cel mai de pret, acesta fiind motivul pentru care nu era "atacat" pe forum, a conchis respectiva.

Si facem paralela cu userul @Cassy

Postat

Felicitări

Morții cu morții... vii cu vii =))

Am eu o vorbă

Cine moare se împute cine traieste se fute :)))

Vizitator
Postat

Tu poți sa faci paralelă cu jegu de suPt unghii =))

Edit : era pt fraieru de de mai sus

• Like 2
  • Minus 12
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Fara indoiala, Abel.

Poate se trezeste si @machucambo, acest Cain si nemilos Ciutac.

Beși mă-n pula mea! Io-s un fin și-un delicat. Nu știu despre ce vorbești...

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

La 11 a venit bebe,la 19 a "plecat" socra-miu,ce ti-e si cu viata asta

Nu te mai gandi la "de ce", "pentru ce", vei afla mai tarziu, peste ani, daca chiar reprezinta ceva toate astea si este sau nu este intamplator. Deocamdata, conteaza ca o noua viata a rasarit pe Terra, pentru cei ce au plecat, respect, pietate si aducere aminte. :hihat Importanta este insa viata... ;)

• Like 1

Vizitator beraru
Postat

Am facut fix o pula din ceea ce mi-am propus.

Miskine, ti-am citit doar primul rand din spoiler. Da-te-n spanac, ca un singur serial am si eu! ...Si-asa era sa-l pierd pe drum dupa scena demna de Harry Potter, din S06E01.720p.HDTV.x264-AVS.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...