boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 28, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 28, 2016 Am vizitat-o astăzi pe colega Alinei din Vitan vav Mall, nouă apariție din locație, la recomandarea lui Liviu.Pot spune că am rămas o impresie plăcută.Este o fata de 23 ani, slăbuță la corp, ușor bronzata.Nu e fotomodel, nu e frumoasa, însă e o companie placuta.Nu pot spune că excelează în privința prestației, așa încât nu va așteptați să faca deep sau alte lucruri de acest gen.Nu fae nici finalizare orala, nici anal, însă încearcă sa compenseze cu zâmbetul omniprezent.Are câteva tatuaje, nu vulgare, desi nu sunt genul ii sta binișor așa.O să da si câteva note: Locație 9 o garsoniera cocheta lângă Mall Vitan, chit-chat în bucătăria Alinei, atmosfera intima, as depuncta pentru lipsa de lumină în camera de acțiune Aspect fata 7,50 nu e vreo frumusețe însă e o fata decenta si arata de vreo 18 ani desi are 23 Aspect corp 8 sani frumoși, sfârcuri rozalii, corpul are un pic de lipsa de tonifiere, însă nu deranjant oral 7 neprotejat fără atenție la zonele adiacente,nu poate face deep însă caută să fie ok Normal 8 pasarica strâmtă, ro, a terminat relativ repede Anal nu face Gfe nu punctez pentru că nu e genul Halatul 50 lei finalizarea bani investiți corect. 4
burlacul31 Reputație: 43 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2016 Un numar de telefon, poze?
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iunie 28, 2016 100 LANDREEA satena noua in zona 22 de ani 1.70-50 kg ofer masaj de relaxare si body la locatia mea Vitan 28 Jun 10:46 Foto (4) Selecteaza http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/6/28/169550501.jpg http://stor2.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/6/28/169550501.jpg http://stor0.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/6/28/169550511.jpg http://stor1.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/6/28/169550521.jpg http://stor2.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/6/28/169550531.jpg 3 4
del rey Reputație: 3954 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Iunie 28, 2016 Liviu, ai uitat de numarul de telefon ?PS: Ai vizitat-o, e ceva de ea? 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iunie 28, 2016 100 LANDREEA satena noua in zona 22 de ani 1.70-50 kg ofer masaj de relaxare si body la locatia mea Vitan 28 Jun 10:46 0732238998 telefonul Andreeihttp://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/6/28/169550501.jpghttp://stor2.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/6/28/169550501.jpg http://stor0.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/6/28/169550511.jpg http://stor1.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/6/28/169550521.jpg http://stor2.anuntul.ro/media/foto/thumb/2016/6/28/169550531.jpg Dupa cum stiti am fost primul client al Andreei cand a inceput treaba in locatia Alinei.La 7.30 eram prezent la Andreea, cu care am socializat intai la o cafea apoi ea a mers la dus si eu in dormitor . Am asteptat-o dezbracat in pat si gata de actiune. Boy4yoy are perfecta dreptate cand spune ca nu este o frumusete dar te atrage prin candoare,se vede ca este incepatoare in ale meseriei,in scimb compenseaza prin '' lipici '' este foarte lipicioasa, cu o atitudine indreptata catre client,a supt vreo 30 de secunde si nu am mai lasat-o ca facea oral degeaba la asa oral nu mi se scoala cu una cu doua,dar sper sa o invete Alina cum se face oralul fara maini si cum se monteaza prezervativul cu gura.Normalul bun ,la sugestia mea s-a miscat si ea pana am terminat, stramta fatuca mi-a placut ca-si da silinta sa invete.Locatie 8Oral slabut 7Normal ? stramta si curata ,se misca usor 8Gfe cu mine 9Telefonul este afisat deasupra pozelor iar programul pana la 17/18 cel tarziu cred ,intrebati si voiMultumesc Andreea si am sa te mai vizitezO recomand celor care isi doresc o incepatoare mai ales ca merita banii ceruti 9 4
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iunie 28, 2016 Liviu, ai uitat de numarul de telefon ?PS: Ai vizitat-o, e ceva de ea?vezi ca am pus numarul 3 4
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 29, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iunie 29, 2016 Un numar de telefon, poze?am postat numarul de telefon 3 4
gabitu1 Reputație: 38 Postat Iunie 29, 2016 Oras:ghici Oras:ghici Postat Iunie 29, 2016 am postat numarul de telefonunde? 1
gabitu1 Reputație: 38 Postat Iunie 29, 2016 Oras:ghici Oras:ghici Postat Iunie 29, 2016 unde? scuze acum l-am vazut
lwx Reputație: -422 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2016 Am trecut si eu prin aceasta locatie din Vitan, insa nicio fata tanara ci doua dameze creole nativ de minim 30 de ani as spune(una mai slim si alta mai corpolenta).Tariful practicat cel de 50/100 de RON, serviciile O neprotejat si N protejat.Am ramas la un oral cu cea slim si cam atat, grabita sa ma termine si cam mecanic. Nu voi mai reveni si nici nu recomand. O: 4Locatia: Garsoniera clasica, baie in regula 1 16
gabitu1 Reputație: 38 Postat Iulie 6, 2016 Oras:ghici Oras:ghici Postat Iulie 6, 2016 De curand am trecut pe la Andreea,m-a intampinat cu zambetul pe buze,imbracata si incaltata pe tocuri inalte,slabuta,vorbareata.Am socializat vreo 10 minute la o tigare si o apa plata,dupa care i-am inmanat cadoul si am mers la baie pentru igienizare usoara,dupa mine a mers si ea la baie pentru acelasi motiv si ne-am intalnit in pat in costumele lui Adam si Eva.Sarutari pe piept, pe gat,din partea ei pana a ajuns la ala micu unde a inceput sa-l dezmierde cu pupaturi,atenta si la imprejurimi l-a trezit repede,normalul a fost cu schimbari de ritm si de pozitii ,mai da si ea din cand in cand cate o contra se cunoaste ca este incepatoare dar una peste alta mi-a placut si am terminat cam in zece minute in prezervativ .M-a sters grijulie cu sevetel umed si m-a invitat din nou la baie,dupa care am mai stat la o tigare,m-am imbracat ne-am pupat de ''la revedere''locatie 8 cu locuri de parcareGfe 9 pacat ca nu face FK si nu m-am simutit grabit de locoral 8 mai are de invatat normal 8 stramta,misca putin din cur se straduiestecadoul 100O recomand celor care vor incepatoare, eu voi revenii cu placere 2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 6, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 6, 2016 De curand am trecut pe la Andreea,m-a intampinat cu zambetul pe buze,imbracata si incaltata pe tocuri inalte,slabuta,vorbareata.Am socializat vreo 10 minute la o tigare ...... si am terminat cam in zece minute in prezervativ .M-a sters grijulie cu sevetel umed si m-a invitat din nou la baie,dupa care am mai stat la o tigare,m-am imbracat ne-am pupat de ''la revedere''cadoul 100O recomand celor care vor incepatoare, eu voi revenii cu placereAdica desi pretul era 50 de lei pt 20 de min de sex din care 10 conversatie tu ai lasat 100. Pai nu era mai bine sa ramai tu la Constanta si sa faci acolo pe marinimosul? De unde apareti mai nene?Ca sa nu mai zic ca fix dupa o recenzie devastatoare despre cuib pac apare una superlativa. 5 1
mathis27 Reputație: 1227 Postat Iulie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 6, 2016 Adica desi pretul era 50 de lei pt 20 de min de sex din care 10 conversatie tu ai lasat 100. Pai nu era mai bine sa ramai tu la Constanta si sa faci acolo pe marinimosul? De unde apareti mai nene?Ca sa nu mai zic ca fix dupa o recenzie devastatoare despre cuib pac apare una superlativa.Sunt o gramada de terminati care nu au vazut pizda in viata lor si cum da de una ...dau si pe ma-sa si pe tac-su pt ea si uite asa se strica si piata...de la niste dobitoci ca asta! 3
gabitu1 Reputație: 38 Postat Iulie 6, 2016 Oras:ghici Oras:ghici Postat Iulie 6, 2016 Bai baieti voi mergeti sa futeti sau sa vedeti cat este ceasul ? 10 minute poate mai mult ca nu ma uit la ceas. am stat la prima tigare,10 minute supt pula,10 minute sau mai mult futut,10 minute sua mai mult tigare dupa ,spalat ,imbracat, ia faceti socoteala ? Acesta este un forum unde povestim pe scurt adica facem recenzii fetelor pentru a ajuta ceilalti futaciosi ,nu mergem sa ne uitam la ceas ca am stat 40 de minute in loc de 60
gabitu1 Reputație: 38 Postat Iulie 6, 2016 Oras:ghici Oras:ghici Postat Iulie 6, 2016 Sunt o gramada de terminati care nu au vazut pizda in viata lor si cum da de una ...dau si pe ma-sa si pe tac-su pt ea si uite asa se strica si piata...de la niste dobitoci ca asta!esti varza frate si mai si semnalizezi ca sa te vada toata lumea
mathis27 Reputație: 1227 Postat Iulie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 6, 2016 esti varza frate si mai si semnalizezi ca sa te vada toata lumeaDute-n plm de terminat ca nu meriti osteneala de a sta de vb cu tine!
azazel 13 Reputație: 765 Postat Iulie 6, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iulie 6, 2016 Adica desi pretul era 50 de lei pt 20 de min de sex din care 10 conversatie tu ai lasat 100. Pai nu era mai bine sa ramai tu la Constanta si sa faci acolo pe marinimosul? De unde apareti mai nene?Ca sa nu mai zic ca fix dupa o recenzie devastatoare despre cuib pac apare una superlativa.Nu a avut mai multi bani,ca ii lasa pe toti. 2
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iulie 6, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iulie 6, 2016 Bai baieti voi mergeti sa futeti sau sa vedeti cat este ceasul ? 10 minute poate mai mult ca nu ma uit la ceas. am stat la prima tigare,10 minute supt pula,10 minute sau mai mult futut,10 minute sua mai mult tigare dupa ,spalat ,imbracat, ia faceti socoteala ? Acesta este un forum unde povestim pe scurt adica facem recenzii fetelor pentru a ajuta ceilalti futaciosi ,nu mergem sa ne uitam la ceas ca am stat 40 de minute in loc de 60 si mie mi-a placut fata, sper sa revin zilele astea la ea, insa hai sa fim serioși e treaba ta ca ai dat 100 lei pe o finalizare, nici nu trebuia sa scrii asta aici. Faptul ca ai vrut sa ii lași in plus e problema ta si a ei.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 7, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iulie 7, 2016 si mie mi-a placut fata, sper sa revin zilele astea la ea, insa hai sa fim serioși e treaba ta ca ai dat 100 lei pe o finalizare, nici nu trebuia sa scrii asta aici. Faptul ca ai vrut sa ii lași in plus e problema ta si a eiCand platesti de la inceput o ora si stai mai putin de o ora ce faci? imparti 100 de lei la 40 /45 de minute si-i ceri 30 de lei inapoi ? 2 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 7, 2016 De unde apareti mai nene?Ca sa nu mai zic ca fix dupa o recenzie devastatoare despre cuib pac apare una superlativa. Exact ce-ţi spuneam pe alt topic, una rece, două-trei calde
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iulie 7, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iulie 7, 2016 Am trecut si eu prin aceasta locatie din Vitan, insa nicio fata tanara ci doua dameze creole nativ de minim 30 de ani as spune(una mai slim si alta mai corpolenta).Tariful practicat cel de 50/100 de RON, serviciile O neprotejat si N protejat.Am ramas la un oral cu cea slim si cam atat, grabita sa ma termine si cam mecanic.Nu voi mai reveni si nici nu recomand.O: 4Locatia: Garsoniera clasica, baie in regula sincer nu cred ca ai vazut doua creole de 30 ani. Trebuie sa iti faci un control oftalmologie. Este intr-adevăr o doamna de vreo 30 ani, o cheamă Alina, nicidecum nu e creolă, ci chiar alb imaculat. De asemenea mai sunt trei puștoaice in locație, e vorba de o Lily, o Pustoaica de 18-19 ani, fata de mai sus plus încă o colega Karla de vreo 20 ani, rebranduită Laura.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iulie 7, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iulie 7, 2016 Cand platesti de la inceput o ora si stai mai putin de o ora ce faci? imparti 100 de lei la 40 /45 de minute si-i ceri 30 de lei inapoi ? corect, insa omul s-a laudat pe aici si a atras invidii...sunt convins insa ca spune adevarul.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 30, 2016 Unde te-ai mutat si nr de tel. dă-mi este dor de tine 2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 30, 2016 Tu intrebi sconsul sau fata? Si de fata cum sa iti fie doar ca nu ai trecut pe la ea, cel putin nu e nici o recenzie cu orgazm.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 30, 2016 Tu intrebi sconsul sau fata? Si de fata cum sa iti fie doar ca nu ai trecut pe la ea, cel putin nu e nici o recenzie cu orgazm.Sa o crezi tu fraiere am fost primul client când s-a apucat de meserie si am fost de cel puțin trei ori.Sunt multe cărora nu le-am făcut recenzie stai în bancă ta 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum