baselu Reputație: 9 Postat Iulie 4, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iulie 4, 2016 Adevãraaaat!!!Frumos răspuns! La tine toate astea se combina cu "hai sa ii fraieresc pe prosti, sa insel, sa mint, mie sa îmi fie bine"! Sictir ma zdreanta, tu ai futut forumul asta jigodie. Muitza, tu esti prostul cu behhhentleyul schimbat cu o combina. Asta esti tarane, nici combina nu ai zdreanta si nici prieteni adevarati. Esti no mame! Continua cu tampeniile si ai sa vezi ca in curaj te vor fute in gura toti aici, asa cum au facut si in viata reala.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 4, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 4, 2016 Frumos răspuns! La tine toate astea se combina cu "hai sa ii fraieresc pe prosti, sa insel, sa mint, mie sa îmi fie bine"! Sictir ma zdreanta, tu ai futut forumul asta jigodie. Muitza, tu esti prostul cu behhhentleyul schimbat cu o combina. Asta esti tarane, nici combina nu ai zdreanta si nici prieteni adevarati. Esti no mame! Continua cu tampeniile si ai sa vezi ca in curaj te vor fute in gura toti aici, asa cum au facut si in viata reala. Du-te, mã, sã te batã altu', prostu' forumului...iar cauți atenție cu japca? 2 2
baselu Reputație: 9 Postat Iulie 4, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iulie 4, 2016 Du-te, mã, sã te batã altu', prostu' forumului...iar cauți atenție cu japca?Hai sictir ma spurcatule, te-a bătut viata la greu tigane! Eu nu cau atentia ta mah gunoiule, ai stricat forumul asta si spurci tot ceea ce atingi. Taci dracu di gura ca ti-o da al de sus in bot de nu te vezi. Nu te mai caca pe tine ca esti basit, depasit, tigan dator, etc.! Marh in satra cu mistoul tau de cocalar manelist
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 4, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 4, 2016 Hai sictir ma spurcatule, te-a bătut viata la greu tigane! Eu nu cau atentia ta mah gunoiule, ai stricat forumul asta si spurci tot ceea ce atingi. Taci dracu di gura ca ti-o da al de sus in bot de nu te vezi. Nu te mai caca pe tine ca esti basit, depasit, tigan dator, etc.! Marh in satra cu mistoul tau de cocalar manelist Retardel, marş în pula mea...eşti mult prea insignifiant, nici să mă piş pe tine nu meriţi...ratatule 2 2
baselu Reputație: 9 Postat Iulie 4, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iulie 4, 2016 Retardel, marş în pula mea...eşti mult prea insignifiant, nici să mă piş pe tine nu meriţi...ratatule Tigan te-ai născut, asa te-am cunoscut si tot asa o sa mori! Marsh ma zdreanta basita ca ma pis pe tine cand vrei si cand nu vrei. Basina, mai baga o manea sa mă cac pe tine neterminatule. Marsh la sapa putoare!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 4, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 4, 2016 Tigan te-ai născut, asa te-am cunoscut si tot asa o sa mori! Marsh ma zdreanta basita ca ma pis pe tine cand vrei si cand nu vrei. Basina, mai baga o manea sa mă cac pe tine neterminatule. Marsh la sapa putoare! Sunt patron, de-te-n poola mea dă fraier coclit...pt sapă şi combinE, am oameni Mă doare-n faţa pulii... 1 2
baselu Reputație: 9 Postat Iulie 4, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iulie 4, 2016 Sunt patron, de-te-n poola mea dă fraier coclit...pt sapă şi combinE, am oameni Mă doare-n faţa pulii...Da "patroane, toate ciorile spuneti asa, Marsh la sapa cum spuneam cocalara
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 4, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 4, 2016 Da "patroane, toate ciorile spuneti asa, Marsh la sapa cum spuneam cocalara Cioară şcolită, românule agramat ) Zâââât şi schimbă-ţi tastatura, râsu' forumului 1 2
baselu Reputație: 9 Postat Iulie 4, 2016 Oras:nutzi spaima putzi Oras:nutzi spaima putzi Postat Iulie 4, 2016 Cioară şcolită, românule agramat )Zâââât şi schimbă-ţi tastatura, râsu' forumului Cioara scolita la smangleala? Mars mă boratura, nu te mai caca pe tine ca iti pute gura cocalarule! Cacaciosule, mars si aduna parul din frizerie
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 4, 2016 V-ati pus vreodata aceasta intrebare?CE ESTE VIATA?Eu am ajuns si la un raspuns:il parafrazez pe...dracustie pe cine, am auzit si eu prin lume, "VIATA E CA PARUL DIN CUR, SCURTA SI PLINA DE CACAT"! Probabil printr-un film marca Pintilie sau Daneliuc!A mea?Dupa definitie, inconjurat de niste tembeli din frageda copilarie,"mananca,ca esti sĺab si mori"!Fa-te gras si frumos!Ce handicapati tembeli!De ce dracu i-or lasa astia pe toti prostii sa se inmultesca necontrolat?Abia pe la treij da ani am auzit si eu de colesterol.Prea tarziu!Infarctul era pe gratar! Gras si frumos!Auzi, la mijlocul vietii sa ajungi din om neom!M-am saturat!Asta nu e viata!Sa stai tot timpul cu teama ca urmeaza ultima bataie, sa vizitezi spitale regulat si de peste tot, sa auzi pareri, toate la fel, "nu e bine"!Macar de era unu usor, ca a lu bunicu ce are 90 si!Si nici cu bani n-ai ce face,tot aia!Ba, futeti,beti, distrati-va, iubiti-va, educati-va copii daca tot faceti!Profitati de fiecare moment ca e belita rau!Ce spun eu aici?Nu stiu!E mai bine decat la psihi-ho!Imi plang de miĺa!Amada, ai gasit metoda perfecta de a incheia socotelile?N-am nevoie de sfàturi,vorbe dulci, batai pe umar!Un "du-te dracu" e mai potrivit!Eu doar urlu la soarta, poate macar unul singur invata sa pretuiasca clipa!PS COANE MASKINE, SAMBATA AM FOST LA CARDIOLOGIE FUNDENI, M-A DUS AMBULANTA, MACAR NU ERA RENAULT, ERA UN CACAT GERMAN!MI-AU ZIS AIA CA VEI MURI IN ACELAS AN CU MINE Deci:CE DRACULUI E VIATA ASTA?Nene, nu vreau sa te bat pe umar, insa stiind ca ai mai trecut prin asemenea incercari sper sa te tii tare in continuare. Citatul mentionat de tine l-am gasit prima data la Margineanu si ..recunosc faptul ca mi s-a parut extrem de real. Viata e un castron plin de cacat din care luam zilnic cate o lingurita. Depinde de noi cum o interpretam, ori ..cum stim sa transformam rahatul in miere.Sanatate neica! 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 4, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 4, 2016 Cioara scolita la smangleala? Mars mă boratura, nu te mai caca pe tine ca iti pute gura cocalarule! Cacaciosule, mars si aduna parul din frizerie 1 2
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 4, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 4, 2016 Ai cumva par din ala des pe picioare,gen mărar? Ai raspuns din vanitate sau pur umanism, precum Iisus? Am numa' parsley si dill pe picioare.M-a facut mama cu ursu'. 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 5, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Iulie 5, 2016 Ai raspuns din vanitate sau pur umanism, precum Iisus?Am numa' parsley si dill pe picioare.M-a facut mama cu ursu'. De asta ai impresii de ursar citit. Nu ba Xiahou Dun al intelectului uman,nici nici,mi-am amintit poza aia cu şoşonii si voiam sa vad daca te afecteza in caz ca zic ceva de cârlionțat,ca-i des ,sau daca doar zambesti,cu emoticon... Vezi ca abuzezi deja de cuvantul ala,si nu o zic din vanitate. Degaji prea multa tristete si negativitate,chiar si prin intelectul asta al tau stralucit,esti doxa de citit carti si monitoare de televizoare (bbc world),se vede,vrei sa fim toti la fel?Ai prefera ca femeile sa aprecieze mai mult intelectul decat parul de pe picioare,aspectul fizic cum ar veni? ...plateste in continuare,ca doar ai bani,ce?Asta tre sa te faca un deprimat care vrea sa scoata cacatul din oameni,in timp ce el(deprimatul) e constipat? 6 4
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 5, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 5, 2016 De asta ai impresii de ursar citit. Nu ba Xiahou Dun al intelectului uman,nici nici,mi-am amintit poza aia cu şoşonii si voiam sa vad daca te afecteza in caz ca zic ceva de cârlionțat,ca-i des ,sau daca doar zambesti,cu emoticon... Vezi ca abuzezi deja de cuvantul ala,si nu o zic din vanitate. Degaji prea multa tristete si negativitate,chiar si prin intelectul asta al tau stralucit,esti doxa de citit carti si monitoare de televizoare (bbc world),se vede,vrei sa fim toti la fel?Ai prefera ca femeile sa aprecieze mai mult intelectul decat parul de pe picioare,aspectul fizic cum ar veni? ...plateste in continuare,ca doar ai bani,ce?Asta tre sa te faca un deprimat care vrea sa scoata cacatul din oameni,in timp ce el(deprimatul) e constipat? Get your shit together si spune-mi, te rog, la care intrebare vrei sa-ti raspund?
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 5, 2016 Get your shit together si spune-mi, te rog, la care intrebare vrei sa-ti raspund? https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13521920_897542980356785_3723364330596808170_n.jpg?oh=f0f0ea1e351cd4b532d0f98d41073842&oe=57FC4F4D 2 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 5, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Iulie 5, 2016 Get your shit together si spune-mi, te rog, la care intrebare vrei sa-ti raspund? Nu mai spun nimic,ca vad c-ai inceput sa editezi.
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 5, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 5, 2016 Nu mai spun nimic,ca vad c-ai inceput sa editezi. De ce?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum