Sari la conținut

DOAMNA 41 sofisticata 0754469738 - evitati !

Postări Recomandate

Postat

DOAMNA 41 sofisticata, cu personalitate, stiu ce-i trebuie unui barbat pentru ca el sa se simta deosebit si important (masajul delicat al prostatei, annalingus) vei gasi caldura si liniste, locuiesc singura.

http://www.anuntul.r...ca_5256627.html

Dragi confrati si dupa o perioada de absenta,

Desi pozele, la prima vedere sunt falseturi, si oarecum incitat de anunt, zic sa ii fac o vizita doamnei. Sun in jurul orei 12:30, pentru mai multe detalii si aflu ca ofera: finalizare orala, anilingus, uro contra cost 100 ron fin/200 ora. Ma gandeam "ma pozele false sunt, dar mi-a placut cum mi-a vorbit la telefon, hai sa incerc". Pe la ora 15 mai dau un telefon sa intreb ceva si mi-a raspuns iarasi din prima, totodata spunandu-mi "dar m-ai mai sunat mai devreme"."Ma ce naiba p-asta nu o suna nimeni?" In fine, sun pentru programare la ora 17, raspunde iarasi din prima ceea mi s-a parut suspect, de cate ori am sunat a raspuns din prima. Ajung in jurul orei 18 la zepter, ma ghideaza printr-un gang de unde a zis sa ii dau telefon si brusc imi inchide, desi ma ghida pe unde sa ajung.Sun din nou crezand ca s-a intrerupt aiurea nu mai raspunde. Fumez o tigara si sun din nou si imi raspunde "stii, pari cam inchis la culoare si eu nu accept de etnie" - am ramas blocat efectiv. Ii zic ca sunt roman, ca nu am nici o treaba si nici macar bronzat nu sunt, ea "nu nu, lasa ca te-am vazut mai bine esti cam "bronzat". Uluit de ceea ce mi se intampla si cu ea in telefon, explicandu-i ca vede foarte prost, dau sa fac cale intoarsa,si incerc sa ii mai zic inca odata ca nu vede bine. Pana la urma accepta sa ma vada fatza in fatza, probabil manata de curiozitate si oarecum la insistentele mele dornic la randu meu sa vad cine este "doamna" cea fitzoasa. Urc la etajul 6 din blocul din spatele BRD-ului de la zepter si imi deschide usa o "doamna" , pe la 1.60 cm,imbracata intr-o fusta inflorata de piatza,care semana flagrant cu menajera roscata din serialul American History Horror, in varianta bruneta,nitzel cocoshata, bucuroasa ca sunt roman si scuzandu-se ca de la etajul 7 "batea soarele cam aiurea si nu te-am vazut prea bine". Socat a doua oara de ceea ce vad, ii spun ca nu raman si ca am venit sa ne cunoastem. Din ce am apucat sa traga cu coada ochiului apartamentul era unul modest, marca mijlocul anilor '90.

Recapitulare:

- in primul rand poze false

- locatia in spate la BRD-ul de la Zepter

- pret 200 RON - la pretul asta gasesti super femei

- aspect 2

Per total evitati !

post-4236-0-90594900-1342197747_thumb.jpg

post-4236-0-32492700-1342197756_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...