caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 ce teorie, mah? ce fantasma? s-a terminat brusc metadona?! imi strici frumusete de silogism.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 3, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 3, 2016 ce teorie, mah? ce fantasma? s-a terminat brusc metadona?! imi strici frumusete de silogism. Nimic prea grav... doar mici istorisiri despre mame si copii. Bine ca tu esti barbat si poti sa aduci cuvantul in favoarea acestor... de fapt in favoarea a ceea ce se gaseste în gândul tau, ca tu ai spus de-un silogism.
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 3, 2016 @thecat: da, mah, te cred. revin si arat: yo-momma jokes sunt o clasa de glume in sine. ca nu le percepe prostavanul ala e altceva. ca cineva (inginerul plictisitor de Beraru) isi ia umilinta pe tema lor si devine agresiv - e un rezultat nescontat (dar dragut).but.. we do not fuck with children. that is wrong on many levels.Ca sa dau un exemplu:ce se intampla daca o fut pe ma-sa lu Beraru? posibil boli venerice; cu toate astea, zero puscariece se intampla daca macar ma gandesc la copiii lu Beraru? as fi la fel de prost ca Beraru; DAAR +MULTI ANI PUSCARIEasta ca sa intelegem care e diferenta dintre yo-momma jokes si o-sa-iti-omor-copiii jokes.Ești o specie rară de căcat pe băț... Numai unui imbecil (ca tine așa...) i-ar fi putut trece prin cap că postarea Berarului ar fi putut fi o amenințare reală. Se vede din avion că, ce-a scris omu', este exagerat voit, cu scopul de a te face să te potolești. Tu vrei să dovedești că ești tolomacul total, neînțeles în intenția de a demonstra că e amuzant. Glume cu "yo mama" am mai auzit. Glume cu "yo dead mama", cred că doar în mintea unui dobitoc pot fi amuzante... 5 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iulie 4, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Iulie 4, 2016 Nici eu nu sunt atat de jegos incat sa trollez despre mame 3 2
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 4, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 4, 2016 Chestia e ca, indiferent ce scuze(circumstante) se gasesc, pentru cei care le cauta sau cei care doresc sa le ofere, Beraru asta, in marinimia si infatuarea lui, a cam exagerat. Ba Lauriane, tu pari istet, prin ce metode reusesti sa intelectualizezi slugareala asta a ta? Niciodata nu am inteles cum oameni isteti pot sa renunte atât de usor la liberul arbitru. PS.Berarule, soarta acestui cont depinde de aptitudinile si talentele tale in a ma jigni.Lingaule!
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 4, 2016 Chestia e ca, indiferent ce scuze(circumstante) se gasesc, pentru cei care le cauta sau cei care doresc sa le ofere, Beraru asta, in marinimia si infatuarea lui, a cam exagerat.Ba Lauriane, tu pari istet, prin ce metode reusesti sa intelectualizezi slugareala asta a ta?Niciodata nu am inteles cum oameni isteti pot sa renunte atât de usor la liberul arbitru.PS.Berarule, soarta acestui cont depinde de aptitudinile si talentele tale in a ma jigni.Lingaule!Slugăreala asta m-a îndemnat să intervin și pentru tine de câteva ori. Da' aia nu se pune, așa-i...? 2 2
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 4, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 4, 2016 Slugăreala asta m-a îndemnat să intervin și pentru tine de câteva ori. Da' aia nu se pune, așa-i...?Unde, ba? Si cica a "intervenit" pentru mine, de parca eu as avea nevoie de ajutor in discuţiile cu trepanatii.
traminer Reputație: 1806 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Iulie 4, 2016 Sunteți mici copii pe lângă înjurăcioşii de pe doizece.ro. şi ăia o fac pentru mult mai puțin, de exemplu pentru că nu licitezi asul la whist, sau pentru că dai două duble consecutiv, la table 1
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 4, 2016 va rog eo, PACE IN LUME !!! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2016 Postat Iulie 4, 2016 va rog eo, PACE IN LUME !!! Io te rog sa nu mai zici nimic,te baga ăștia automat într-o grupare. m-a mâncat și pe mine-n dejte și m-am trezit în năvod.Am fost pescuit,sa știi!!! 2 4
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 4, 2016 Io te rog sa nu mai zici nimic,te baga ăștia automat într-o grupare. m-a mâncat și pe mine-n dejte și m-am trezit în năvod.Am fost pescuit,sa știi!!! sa stii!! gata, tac si eu )
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2016 Postat Iulie 4, 2016 N-am plecat nicaieri. Scriu un mesaj kilometric, cu multe pauze (sunt inconjurat de radare). Il scriu in notepad, pe telefon, si-l trantesc in seara asta ...sper. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 4, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 4, 2016 N-am plecat nicaieri. Scriu un mesaj kilometric, cu multe pauze (sunt inconjurat de radare). Il scriu in notepad, pe telefon, si-l trantesc in seara asta ...sper. Sã pomenești și de mine în mesaj, lingãule 3 2
xoxo xoxo Reputație: 5 Postat Iulie 4, 2016 Oras:sub pamanat srl Oras:sub pamanat srl Postat Iulie 4, 2016 N-am plecat nicaieri. Scriu un mesaj kilometric, cu multe pauze (sunt inconjurat de radare). Il scriu in notepad, pe telefon, si-l trantesc in seara asta ...sper.Nu-i nevoie man. Hai sa jucam un bomberman ceva si gata. Lasati balariile 1
remus jack Reputație: 1443 Postat Iulie 4, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Iulie 4, 2016 Hai noroc,pe cine mai recomandati sa fut sau va futeti intre voi ? 4
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iulie 4, 2016 Poezie pentru cei care au izbandit sa ajunga pe lista lacheilor, dar si pentru cei care aspira sa ajunga acolo: Manual general pentru linguşitorii începători În orice instituţieexistă un lingău.Trăieşte lingăulşi nu-i merge rău.Iar tinerii noştri,cu ochii la el-să se-ncăputeze,ar face la fel.La-ncrederea şefuluiei cată cu jind...Când şeful e omnu-l câştigi linguşind!De pildă,deschide-i tu uşa,dar parcăe veche metoda,nici nu te remarcă;va fi energie-n zadar consumată-v-a credec-o facifiind pe statul de plată.Sau iatăşi altăprostească metodă:ca şefilor tăisă le-nchinicâte-o odă.Ei potsă se supere chiar:"cum se poatecă-n secţia voastră-i tot festivitate?"Linguşeşte-aşadarmai dibaci,cu fineţe!Dar de undefineţela prima juneţe?De-asta, vezi,eu vă vincu acest ajutor:"Manualpentru tânărullinguşitor".Să zicem căşefulun raport o să ţie-expunecomoride birocraţie!O oră, ba două,şi iar dă să-nceapăducându-şila gurăpaharul cu apă,cândşeful se-audedeodată strigat:"Raportule timpula fi limitat!"Ridică-atunci glasulcu vuiet,ca marea,şi cheamă "la ordine"...toată-adunarea."Raportul?E-un astru prin bezne-nălţat.Eu cersă continue,fără timp limitat!"Fii sigur-cu-aşa înţelepte cuvinte,la şefi te remarci,te ţin minte.Sau:şeful tău arevreo mică lucrare.Grăbeşte,citeşte-i-ofără suflare.Şi dă-ţi ochişoriiapoipeste capşi behăie dulcespre el,ca un ţap:"Citeam expozeul...Roman e!Sadea.Să scrieţi şi versurieu credc-aţi putea!Dar cum?"Anti-Duhring"nu-i dedumneavoastră?Nici eanu-i o carteprea proastă".Fii sigur,asemenea vorbe cântându-i,şi şefulla fel te notează,la rându-i.Iar de-l vezică se plimbăbeat criţă,în maşina poporului,lângă el cu-o fetiţă,prevenind calomnii,tu-n gazetă să scrii:"Sânt... economii...şi economii!Ce-i aiaeconomie?La dracu`!Dar cine susţine?Păi, bine,voi pe jos aţi vrea şeful să vină, săracu`,târând după sineservietele pline?"Pe scenele vieţiiaşavei urca,iar cei ce noteazăte-or aprecia.Dar cândlinguşireanu-i a voastră chemareşi glasulnu-şi punecăluş păcătosşi nu ocoliţice-i neruşinare-atunci procedaţinu aşa,ci pe dos! - Vladimir Maiakovschi - 1 3
nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iulie 4, 2016 Sunteți mici copii pe lângă înjurăcioşii de pe doizece.ro. şi ăia o fac pentru mult mai puțin, de exemplu pentru că nu licitezi asul la whist, sau pentru că dai două duble consecutiv, la table Ai dreptate intr-adevar .Intotdeauna ma uimesti... 1
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 4, 2016 PACE BA, N-AUZITI?
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 4, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 4, 2016 Sunteți mici copii pe lângă înjurăcioşii de pe doizece.ro. şi ăia o fac pentru mult mai puțin, de exemplu pentru că nu licitezi asul la whist, sau pentru că dai două duble consecutiv, la table Măcar aia is tablagi,dar să vezi acolo unde se joacă șah, adică sportul mintui
traminer Reputație: 1806 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Iulie 4, 2016 Măcar aia is tablagi,dar să vezi acolo unde se joacă șah, adică sportul mintuiSah pe doizece nu prea am jucat decât cu prieteni. În rest în civilie sau chiar şi cu duşmani (în competiții) înjuraturile au fost cel mult istețe, nu geniale. Bine, parerea mea e ca totuşi o înjuratura tre să fie suficient de scurtă să nu pari disperat/nervos/afectat şi suficient de îndrăzneață să pari că eşti pe el. Beraru, ca şi cel care l-a provocat, au lungit-o prea mult. Bererea mea:)
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 4, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 4, 2016 Sah pe doizece nu prea am jucat decât cu prieteni. În rest în civilie sau chiar şi cu duşmani (în competiții) înjuraturile au fost cel mult istețe, nu geniale. Bine, parerea mea e ca totuşi o înjuratura tre să fie suficient de scurtă să nu pari disperat/nervos/afectat şi suficient de îndrăzneață să pari că eşti pe el. Beraru, ca şi cel care l-a provocat, au lungit-o prea mult. Bererea mea:)Dacă n-ai intrat pe doizece (șah) atunci nu sti ce sunt alea înjurături grele,ce șunt aia cocalari de cocalari care se dau miliardari în euro,uni au câte 2000-3000 de conturi Ragno e mic copil
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 4, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 4, 2016 Eu nu stiu ce si cum, cand si unde, insa la aparitia mea pe forum, fatidica pentru unii, am descoperit un cotet al "pareristilor", niste hâlbe si grohaieli porcesti, din care se hraneau atât centuristele, dar mai ales majoretele masculine, nu dau nume, pentru ca striga ei in gura mare.Am decis sa folosesc metoda socratica si sa demasc in stil don quijotesc acesti imbecili a la Umberto Eco, pentru ca, asa cum spunea Eric Arthur Blair, marele birmanez luptator in Catalunya, in vremuri ale inselatoriei universale, a spune adevarul este un act revolutionar.Dar, se pare ca tot el a avut dreptate, toti suntem egali, insa unii sunt mai egali ca altii. Din vanitate. 1
traminer Reputație: 1806 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Iulie 4, 2016 Unul din motivele din cauza cărora nu intru la şah pe acolo e nivelul scăzut al injurăsmelii. Sau poate prea ridicat. (Ptiu, mă molipsesc de vistantrism) 1
traminer Reputație: 1806 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Iulie 4, 2016 Eu nu stiu ce si cum, cand si unde, insa la aparitia mea pe forum, fatidica pentru unii, am descoperit un cotet al "pareristilor", niste hâlbe si grohaieli porcesti, din care se hraneau atât centuristele, dar mai ales majoretele masculine, nu dau nume, pentru ca striga ei in gura mare.Am decis sa folosesc metoda socratica si sa demasc in stil don quijotesc acesti imbecili a la Umberto Eco, pentru ca, asa cum spunea Eric Arthur Blair, marele birmanez luptator in Catalunya, in vremuri ale inselatoriei universale, a spune adevarul este un act revolutionar.Dar, se pare ca tot el a avut dreptate, toti suntem egali, insa unii sunt mai egali ca altii. Din vanitate. Miskin, mie îmi laşi impresia de captionem aviara. Nu reuşeşti să ieşi din bucla în care ai intrat, deşi ieşirea e la îndemâna ta. Nu ai orbul găinii, poate doar încăpățânarea coiotului. 3
berea lui dr mengele Reputație: -5 Postat Iulie 5, 2016 Oras:unde? Oras:unde? Postat Iulie 5, 2016 Miskin, mie îmi laşi impresia de captionem aviara. Nu reuşeşti să ieşi din bucla în care ai intrat, deşi ieşirea e la îndemâna ta. Nu ai orbul găinii, poate doar încăpățânarea coiotului.acri-s strugurii?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum