Sari la conținut

grotesc. cea mai infecta postare!

Postări Recomandate

• Oras:cu pula la botul lui Pipilica
  • Oras:cu pula la botul lui Pipilica
Postat

ce teorie, mah? ce fantasma? s-a terminat brusc metadona?!

imi strici frumusete de silogism.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

ce teorie, mah? ce fantasma? s-a terminat brusc metadona?!

imi strici frumusete de silogism.

Nimic prea grav... doar mici istorisiri despre mame si copii. Bine ca tu esti barbat si poti sa aduci cuvantul in favoarea acestor... de fapt in favoarea a ceea ce se gaseste în gândul tau, ca tu ai spus de-un silogism.
  • Oras:Ucea
Postat

@thecat: da, mah, te cred. revin si arat: yo-momma jokes sunt o clasa de glume in sine. ca nu le percepe prostavanul ala e altceva. ca cineva (inginerul plictisitor de Beraru) isi ia umilinta pe tema lor si devine agresiv - e un rezultat nescontat (dar dragut).

but.. we do not fuck with children. that is wrong on many levels.

Ca sa dau un exemplu:

ce se intampla daca o fut pe ma-sa lu Beraru? posibil boli venerice; cu toate astea, zero puscarie

ce se intampla daca macar ma gandesc la copiii lu Beraru? as fi la fel de prost ca Beraru; DAAR +MULTI ANI PUSCARIE

asta ca sa intelegem care e diferenta dintre yo-momma jokes si o-sa-iti-omor-copiii jokes.

Ești o specie rară de căcat pe băț... Numai unui imbecil (ca tine așa...) i-ar fi putut trece prin cap că postarea Berarului ar fi putut fi o amenințare reală. Se vede din avion că, ce-a scris omu', este exagerat voit, cu scopul de a te face să te potolești. Tu vrei să dovedești că ești tolomacul total, neînțeles în intenția de a demonstra că e amuzant.

Glume cu "yo mama" am mai auzit. Glume cu "yo dead mama", cred că doar în mintea unui dobitoc pot fi amuzante...

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:.
Postat

Chestia e ca, indiferent ce scuze(circumstante) se gasesc, pentru cei care le cauta sau cei care doresc sa le ofere, Beraru asta, in marinimia si infatuarea lui, a cam exagerat.

Ba Lauriane, tu pari istet, prin ce metode reusesti sa intelectualizezi slugareala asta a ta?

Niciodata nu am inteles cum oameni isteti pot sa renunte atât de usor la liberul arbitru.

:)

PS.Berarule, soarta acestui cont depinde de aptitudinile si talentele tale in a ma jigni.Lingaule!

Postat

Chestia e ca, indiferent ce scuze(circumstante) se gasesc, pentru cei care le cauta sau cei care doresc sa le ofere, Beraru asta, in marinimia si infatuarea lui, a cam exagerat.

Ba Lauriane, tu pari istet, prin ce metode reusesti sa intelectualizezi slugareala asta a ta?

Niciodata nu am inteles cum oameni isteti pot sa renunte atât de usor la liberul arbitru.

PS.Berarule, soarta acestui cont depinde de aptitudinile si talentele tale in a ma jigni.Lingaule!

Slugăreala asta m-a îndemnat să intervin și pentru tine de câteva ori. Da' aia nu se pune, așa-i...?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Slugăreala asta m-a îndemnat să intervin și pentru tine de câteva ori. Da' aia nu se pune, așa-i...?

Unde, ba?

Si cica a "intervenit" pentru mine, de parca eu as avea nevoie de ajutor in discuţiile cu trepanatii.

• Oras:Jamaica
Postat

Sunteți mici copii pe lângă înjurăcioşii de pe doizece.ro. şi ăia o fac pentru mult mai puțin, de exemplu pentru că nu licitezi asul la whist, sau pentru că dai două duble consecutiv, la table :)

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

va rog eo, PACE IN LUME !!!

Io te rog sa nu mai zici nimic,te baga ăștia automat într-o grupare. m-a mâncat și pe mine-n dejte și m-am trezit în năvod.Am fost pescuit,sa știi!!! :)
  • Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Bucuresti , Constanta
  • Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

Io te rog sa nu mai zici nimic,te baga ăștia automat într-o grupare. m-a mâncat și pe mine-n dejte și m-am trezit în năvod.Am fost pescuit,sa știi!!! :)

sa stii!! gata, tac si eu :))

Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

N-am plecat nicaieri. Scriu un mesaj kilometric, cu multe pauze (sunt inconjurat de radare). Il scriu in notepad, pe telefon, si-l trantesc in seara asta ...sper.

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

N-am plecat nicaieri. Scriu un mesaj kilometric, cu multe pauze (sunt inconjurat de radare). Il scriu in notepad, pe telefon, si-l trantesc in seara asta ...sper.

Sã pomenești și de mine în mesaj, lingãule =))

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:sub pamanat srl
  • Oras:sub pamanat srl
Postat

Nu-i nevoie man. Hai sa jucam un bomberman ceva si gata. Lasati balariile :)  :beex2   :) 

• Like 1
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Hai noroc,pe cine mai recomandati sa fut sau va futeti intre voi ?

• Like 4
  • Oras:Emerald City
  • Oras:Emerald City
Postat

Poezie pentru cei care au izbandit sa ajunga pe lista lacheilor, dar si pentru cei care aspira sa ajunga acolo:

Manual general pentru linguşitorii începători 

În orice instituţie
există un lingău.
Trăieşte lingăul
şi nu-i merge rău.
Iar tinerii noştri,
cu ochii la el-
să se-ncăputeze,
ar face la fel.
La-ncrederea şefului
ei cată cu jind...
Când şeful e om
nu-l câştigi linguşind!
De pildă,
deschide-i tu uşa,
dar parcă
e veche metoda,
nici nu te remarcă;
va fi energie-n zadar consumată-
v-a crede
c-o faci
fiind pe statul de plată.
Sau iată
şi altă
prostească metodă:
ca şefilor tăi
să le-nchini
câte-o odă.
Ei pot
să se supere chiar:
"cum se poate
că-n secţia voastră-i tot festivitate?"
Linguşeşte-aşadar
mai dibaci,
cu fineţe!
Dar de unde
fineţe
la prima juneţe?
De-asta, vezi,
eu vă vin
cu acest ajutor:
"Manual
pentru tânărul
linguşitor".
Să zicem că
şeful
un raport o să ţie-
expune
comori
de birocraţie!
O oră, ba două,
şi iar dă să-nceapă
ducându-şi
la gură
paharul cu apă,
când
şeful se-aude
deodată strigat:
"Raportul
e timpul
a fi limitat!"
Ridică-atunci glasul
cu vuiet,
ca marea,
şi cheamă "la ordine"...
toată-adunarea.
"Raportul?
E-un astru prin bezne-nălţat.
Eu cer
să continue,
fără timp limitat!"
Fii sigur-
cu-aşa înţelepte cuvinte,
la şefi te remarci,
te ţin minte.
Sau:
şeful tău are
vreo mică lucrare.
Grăbeşte,
citeşte-i-o
fără suflare.
Şi dă-ţi ochişorii
apoi
peste cap
şi behăie dulce
spre el,
ca un ţap:
"Citeam expozeul...
Roman e!
Sadea.
Să scrieţi şi versuri
eu cred
c-aţi putea!
Dar cum?
"Anti-Duhring"
nu-i de
dumneavoastră?
Nici ea
nu-i o carte
prea proastă".
Fii sigur,
asemenea vorbe cântându-i,
şi şeful
la fel te notează,
la rându-i.
Iar de-l vezi
că se plimbă
beat criţă,
în maşina poporului,
lângă el cu-o fetiţă,
prevenind calomnii,
tu-n gazetă să scrii:
"Sânt... economii...
şi economii!
Ce-i aia
economie?
La dracu`!
Dar cine susţine?
Păi, bine,
voi pe jos aţi vrea şeful să vină, săracu`,
târând după sine
servietele pline?"
Pe scenele vieţii
aşa
vei urca,
iar cei ce notează
te-or aprecia.
Dar când
linguşirea
nu-i a voastră chemare
şi glasul
nu-şi pune
căluş păcătos
şi nu ocoliţi
ce-i neruşinare-
atunci procedaţi
nu aşa,
ci pe dos!
               - Vladimir Maiakovschi -
  • Like 1
  • Minus 3
Reputație: 5960
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Sunteți mici copii pe lângă înjurăcioşii de pe doizece.ro. şi ăia o fac pentru mult mai puțin, de exemplu pentru că nu licitezi asul la whist, sau pentru că dai două duble consecutiv, la table :)

Ai dreptate intr-adevar .Intotdeauna ma uimesti...
  • Like 1
  • Oras:IN RAI
Postat

Măcar aia is tablagi,dar să vezi acolo unde se joacă șah, adică sportul mintui

Postat

Măcar aia is tablagi,dar să vezi acolo unde se joacă șah, adică sportul mintui

Sah pe doizece nu prea am jucat decât cu prieteni. În rest în civilie sau chiar şi cu duşmani (în competiții) înjuraturile au fost cel mult istețe, nu geniale. Bine, parerea mea e ca totuşi o înjuratura tre să fie suficient de scurtă să nu pari disperat/nervos/afectat şi suficient de îndrăzneață să pari că eşti pe el. Beraru, ca şi cel care l-a provocat, au lungit-o prea mult. Bererea mea:)

Postat

Sah pe doizece nu prea am jucat decât cu prieteni. În rest în civilie sau chiar şi cu duşmani (în competiții) înjuraturile au fost cel mult istețe, nu geniale. Bine, parerea mea e ca totuşi o înjuratura tre să fie suficient de scurtă să nu pari disperat/nervos/afectat şi suficient de îndrăzneață să pari că eşti pe el. Beraru, ca şi cel care l-a provocat, au lungit-o prea mult. Bererea mea:)

Dacă n-ai intrat pe doizece (șah) atunci nu sti ce sunt alea înjurături grele,ce șunt aia cocalari de cocalari care se dau miliardari în euro,uni au câte 2000-3000 de conturi

Ragno e mic copil

Postat

Eu nu stiu ce si cum, cand si unde, insa la aparitia mea pe forum, fatidica pentru unii, am descoperit un cotet al "pareristilor", niste hâlbe si grohaieli porcesti, din care se hraneau atât centuristele, dar mai ales majoretele masculine, nu dau nume, pentru ca striga ei in gura mare.

Am decis sa folosesc metoda socratica si sa demasc in stil don quijotesc acesti imbecili a la Umberto Eco, pentru ca, asa cum spunea Eric Arthur Blair, marele birmanez luptator in Catalunya, in vremuri ale inselatoriei universale, a spune adevarul este un act revolutionar.

Dar, se pare ca tot el a avut dreptate, toti suntem egali, insa unii sunt mai egali ca altii.

Din vanitate.

• Like 1
Postat

Unul din motivele din cauza cărora nu intru la şah pe acolo e nivelul scăzut al injurăsmelii. Sau poate prea ridicat. (Ptiu, mă molipsesc de vistantrism)

• Like 1
Postat

Eu nu stiu ce si cum, cand si unde, insa la aparitia mea pe forum, fatidica pentru unii, am descoperit un cotet al "pareristilor", niste hâlbe si grohaieli porcesti, din care se hraneau atât centuristele, dar mai ales majoretele masculine, nu dau nume, pentru ca striga ei in gura mare.

Am decis sa folosesc metoda socratica si sa demasc in stil don quijotesc acesti imbecili a la Umberto Eco, pentru ca, asa cum spunea Eric Arthur Blair, marele birmanez luptator in Catalunya, in vremuri ale inselatoriei universale, a spune adevarul este un act revolutionar.

Dar, se pare ca tot el a avut dreptate, toti suntem egali, insa unii sunt mai egali ca altii.

Din vanitate.

Miskin, mie îmi laşi impresia de captionem aviara. Nu reuşeşti să ieşi din bucla în care ai intrat, deşi ieşirea e la îndemâna ta. Nu ai orbul găinii, poate doar încăpățânarea coiotului.

• Like 3

• Oras:unde?
  • Oras:unde?
Postat

Miskin, mie îmi laşi impresia de captionem aviara. Nu reuşeşti să ieşi din bucla în care ai intrat, deşi ieşirea e la îndemâna ta. Nu ai orbul găinii, poate doar încăpățânarea coiotului.

acri-s strugurii?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...