mosnegutz Reputație: 32 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 Si din acea seară știam că pleacă a3a zi a plecat împreună cu thailandeza ca sunt colege si acum in locul lor or venit 2 nasoale am făcut și recenzie cu alea 2 venite în acel apartament de lângă crisul , ti as zice unde lucrez să vii să îmi dai o bere să beau ca e prea cald ptr ca mai făcut peste dar nu ms ca cine știe cu cine mă vizitează))/)/))) 3
charisma13 Reputație: 187 Postat August 24, 2016 Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Postat August 24, 2016 Si din acea seară știam că pleacă a3a zi a plecat împreună cu thailandeza ca sunt colege si acum in locul lor or venit 2 nasoale am făcut și recenzie cu alea 2 venite în acel apartament de lângă crisul , ti as zice unde lucrez să vii să îmi dai o bere să beau ca e prea cald ptr ca mai făcut peste dar nu ms ca cine știe cu cine mă vizitează))/)/))) nasol ești tu ,pretenaş! Nu da cu bata în balta ! Moșneagutz mediocru ce ești 1
cristii7 Reputație: -7 Postat August 24, 2016 Postat August 24, 2016 Wow ce bine areti o sa incerc sa vin pe la tine. Daca o sa vi pe la Bistrita sigur nu o sa te ...
rechinii77 Reputație: 50305 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 29, 2016 4
betman Reputație: 824 Postat Septembrie 30, 2016 Postat Septembrie 30, 2016 da a schimbat pozele dar oare si atitudinea? (nu cred deci mai bine stau acasa! ) 1
rechinii77 Reputație: 50305 Postat Ianuarie 14, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 14, 2017 9
rechinii77 Reputație: 50305 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 20, 2017 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 20, 2017 N-ai fost nici acum la ea...
rechinii77 Reputație: 50305 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 20, 2017 N-ai fost nici acum la ea...sincer am ceva retineri sa trec pe la ea dar pe viitor nu se stie....poate imi fac curaj si ii fac o vizita 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 20, 2017 sincer am ceva retineri sa trec pe la ea Păi dacă ai rețineri de ce îi umplii topicul de poze 3
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Postat Ianuarie 20, 2017 O place pe fata, ce mai..
rechinii77 Reputație: 50305 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 20, 2017 adevaru ii ca mam indragostit de ea si de asta nu am curaj sa ma duc la ea ca poate o si cer de nevasta 2
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Postat Ianuarie 20, 2017 Eu nu judec pe nimeni; fiecare cu ce-l gâdila. "Succesuri"!
rechinii77 Reputație: 50305 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 20, 2017 ms ms,sa fie................oricum va anunt daca o sa fac nunta cu ea stati linistiti 2
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 21, 2017 Păi dacă ai rețineri de ce îi umplii topicul de poze 1:tu , de ce pui bancuri, melodii, poze cu animale?2 :mai bine sa puna poze (is poze diferite ) decat sa faca off topic , ca tine! 7 20
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 21, 2017 1:tu , de ce pui bancuri, melodii, poze cu animale? Ți-am reproșat eu vreodată că postezi bancuri ori melodii ?Ba chiar țin minte că, la începuturi, mă încurajai să postez ...bancuri.Acum nu-ți mai plac. Deși le aleg cu mare atenție. Și încerc să nu le repet. Ca alții...Înțeleg că ai o problemă mare cu mine...ori mai multe...dar chiar nu mi se pare normală atitudinea ta.Și nu te înțeleg de ce te-a deranjat conversația mea cu colegul...deși nu te privea.Sincer, poate să posteze câte poze dorește...și unde dorește... 2 3
Vizitator craciun ferice Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2017 Postat Ianuarie 21, 2017 Oare să fie rupt chilotul sau!??
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 21, 2017 Ți-am reproșat eu vreodată că postezi bancuri ori melodii ?Ba chiar țin minte că, la începuturi, mă încurajai să postez ...bancuri.Acum nu-ți mai plac. Deși le aleg cu mare atenție. Și încerc să nu le repet. Ca alții...Înțeleg că ai o problemă mare cu mine...ori mai multe...dar chiar nu mi se pare normală atitudinea ta.Și nu te înțeleg de ce te-a deranjat conversația mea cu colegul...deși nu te privea.Sincer, poate să posteze câte poze dorește...și unde dorește...vezi.ti tu de galati, braila si alte poze, nu veni tu aici sa spui cine ce sa posteze sau nu !iti readuc aminte daca ai si uitat cine o inceputPostat Ieri, 22:31rechinii77, on 20 Jan 2017 - 10:23 PM, said: N-ai fost nici acum la ea...Postat Ieri, 23:23rechinii77, on 20 Jan 2017 - 10:52 PM, said:sincer am ceva retineri sa trec pe la ea Păi dacă ai rețineri de ce îi umplii topicul de poze inca mai si pui semnu asta , saracutu de tine... -1RaspunsCitare Multipla 5 20
rechinii77 Reputație: 50305 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 21, 2017 va rog frumos nu va mai certati ca nu are rost.............daca fac nunta cu simona o sa va pun la aceeasi masa de ciuda va multumesc anticipatsi va astept la nunta,marian si justlove 5
grasutuu Reputație: -447 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 21, 2017 Marian cristescu .... e mare plictiseala in cantonament?
surikan Reputație: 150 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:new york Oras:new york Postat Ianuarie 23, 2017 E o neserioasa. Ba raspunde la tel ba nu raspunde, te amana, minte, sudista adica, smecheruta de 2 bani. Cine are chef dupa astea sa fie poftit. 3
rechinii77 Reputație: 50305 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 5, 2017 4
wanger Reputație: 123 Postat Februarie 5, 2017 Postat Februarie 5, 2017 Asta e cea mai scumpa excorta la care am fost vreodată. Sa va spun ce si cum. Am facut o programare la ea când a fost data trecută in Oradea. Ajuns in locația de la Crișu îmi cere banii înainte (100 RON). Începe acțiunea cu un oral mediocru, trecem la normal unde au început comentariile de genul "nu da așa tare", "nu termini?", "încearcă sa termini ca trece prea mult timp" după toate astea m am enervat m am îmbrăcat si am plecat (nefinalizat). Ajuns acasă îmi dau seama ca mi am uitat ceasul la ea. O minunăție automatica ediție de colecție, numerotata, in valoare de 1000€ la data cumpărării. Am sunat o, dar nu a mai răspuns (evident) am sunat o de pe alt număr dar când mi a auzit vocea mi a închis. Am aflat "pe surse" ca a dat ceasul peștișorului care nu l a vândut încă si cică ii e frica sa il vândă fiind numerotat iar eu având actele pentru el. Am văzut o, acum după ce a revenit, cu peștișorul la Mc. ( peștișorul un tiganas firav, nu pare prea periculos) Il tot urmăresc, in caz ca se afișează cu ceasul sa pot sa acționez. Oricum, mimam învățat lecția, de atunci fut doar cu ceasul pe mâna. Probabil ca v ati dat seama de aprecieri si nu mai e nevoie de note. Toate cele bune! 10
shiva Reputație: 3141 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Vest Oras:Vest Postat Februarie 6, 2017 Asta e cea mai scumpa excorta la care am fost vreodată. Sa va spun ce si cum. Am facut o programare la ea când a fost data trecută in Oradea. Ajuns in locația de la Crișu îmi cere banii înainte (100 RON). Începe acțiunea cu un oral mediocru, trecem la normal unde au început comentariile de genul "nu da așa tare", "nu termini?", "încearcă sa termini ca trece prea mult timp" după toate astea m am enervat m am îmbrăcat si am plecat (nefinalizat). Ajuns acasă îmi dau seama ca mi am uitat ceasul la ea. O minunăție automatica ediție de colecție, numerotata, in valoare de 1000€ la data cumpărării. Am sunat o, dar nu a mai răspuns (evident) am sunat o de pe alt număr dar când mi a auzit vocea mi a închis. Am aflat "pe surse" ca a dat ceasul peștișorului care nu l a vândut încă si cică ii e frica sa il vândă fiind numerotat iar eu având actele pentru el. Am văzut o, acum după ce a revenit, cu peștișorul la Mc. ( peștișorul un tiganas firav, nu pare prea periculos) Il tot urmăresc, in caz ca se afișează cu ceasul sa pot sa acționez. Oricum, mimam învățat lecția, de atunci fut doar cu ceasul pe mâna. Probabil ca v ati dat seama de aprecieri si nu mai e nevoie de note. Toate cele bune!Pune un prieten sa ti faca programare si mergi tu in locul lui, si vezi acolo cu ceasu, fortezi cumva o aparitie a mormolocului daca tot ai zis ca e firav 9
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum