Sari la conținut

Intrebare

Vizitator Love

Postări Recomandate

Vizitator Love
Reputație: 0
Postat

Buna ziua, am o intrebare unde a disparut domnisoara Maya? pentru ca acum 15 minute era pe siteul cu un topic deschis de domnul apuci, si acum cand am intrat din nou nu mai este ciudat.

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Buna ziua, am o intrebare unde a disparut domnisoara Maya? pentru ca acum 15 minute era pe siteul cu un topic deschis de domnul apuci, si acum cand am intrat din nou nu mai este ciudat.

Salut Love,

Thread-ul Mayei a fost mutat la o sectiune inchisa publicului pentru ca e suspecta ca ar fii **spam editat**. Pana terminam verificarile ea va ramane acolo iar daca se confirma ea nu va mai aparea pe forum.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator Love
Postat

Multumesc pentru raspuns, deci inseamna ca nu are 21 de ani cum zicea persoanele care au fost la ea si este **spam editat**, si unde este sectiunea?

O zi placuta

Vizitator Love
Postat

ok, multumesc de raspuns

O zi placuta

Vizitator apuci
Postat

Lucrurile s-au clarificat. Ramane inchis topicul domnisoarei Maya.

Am revizitat-o si nu mi-a aratat nici un act doveditor asupra varstei sale,dar sustinea ca are 21 ani. A si precizat ca nu mai vrea sa apare pe Nimfomane, se descurca ea si cu anunt in ziar.

Concluzia o trageti voi.

Vizitator
Postat

In lumina ultimelor noutati eu cred ca ar fi corect ca si recenzia mea despre aceasta domnisoara pe care l-am scris in topicul Irinei, sa fie sters,m-ai ales ca spuneti ca lucrurile s-au clarificat.

Vizitator apuci
Postat

@adrian10 s-a clarificat in sensul ca Maya nu mai vrea sa apare pe Nimfomane. Act doveditor asupra varstei sale nu am vazut. Pentru aceea si am scris ca concluzia o trageti voi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare