anda sweetlips Reputație: -16 Postat Septembrie 2, 2016 Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2016 Asa ca cine este primul
anda sweetlips Reputație: -16 Postat Septembrie 2, 2016 Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2016 De ce te iei de el?E un gayulet misto! Are 3 buci cu tot cu chelie!De ce te iei de el?E un gayulet misto! Are 3 buci cu tot cu chelie!
Vizitator rogurr Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2016 Postat Septembrie 10, 2016 Acum vreo 3 saptamani am fost la http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/0726175665-SHEMALE-DEEA-0726175665-fotografii-reale-100-Igiena-si-discretie/7b0f6c737b686556.html . Am discutat la telefon, pret 200 ora. Adresa este cea scrisa de catre liviusky mai sus. Am intrat in bloc, cand m-am dat jos din lift la 9 o sun, mi spune ca mai trebuie sa urc un etaj. Cand urcam scarile a iesit si ea pe hol, avea doar tocuri si chiloti. Persoana este cea din poze doar ca are corpul putin cam anormal, cocosat. Am intrat.... garsoniera este foarte murdara, din start era o patura pe hol cu treburile cainelui. Cum s-a mai spus, are un mod foarte amuzant de a merge, mai ales pe tocurile alea ))). M-a condus in camera, foarte murdar si acolo, era cainele pe pat, am crezut ca e mort, nu misca deloc si nici nu s-a miscat dar ea a zis ca e ok. Pe geamuri are lipite hartii sau nu stiu ce sunt alea. A inceput sa scrie cateva mesaje pe telefon, era foarte nelinistita, dadea din cap intr-un mod ciudat ( cred ca de la hormoni sau ce o lua ). Lasa telefonu, imi spune sa ma dezbrac si sa ma intind pe pat ( foarte rece treaba ). Incepe oralul, mai mult handjob decat oral. O freca ziceai ca o alearga cineva. Imi spune sa ii fac si eu oral:)))) nici daca as fi fost pe asa ceva nu as fi avut la ce. Am intors-o cu spatele la mine, i-am pus mana pe umar la care .. mai, mai usor, nu mai fi brutal asa,, i-am pus mana in par ,, mai, mai usor, nu ma mai trage de par,, )). Fundul este ca in poze doar ca atunci era foarte neepilat si nu m-am apropiat:)). Am zis in fine, mai face un handjob ), imi dau drumu dupa care ma invita la baie. Bine ca a fost protejat ,,oralul''. Baia.... extrem de murdara, prosoapele teoretic erau albe dar atunci erau negre. Imi spune sa ma spal in chiuveta. Dupa toata povestea am plecat direct. Nu recomand nimanui acest specimen. 1
lunatica Reputație: 7 Postat Octombrie 27, 2016 Telefon: @😙 Oras:😗 Telefon: @😙 Oras:😗 Postat Octombrie 27, 2016 Offff, bine ca ai scris recenzia asta, ca imi luase fatza si mie domnisoara ...Poti primi tot ce.ti doresti ...trebuie doar sa indraznesti.
asli Reputație: 16 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2016 Lunatica, tu esti tv/ts?
lunatica Reputație: 7 Postat Octombrie 31, 2016 Telefon: @😙 Oras:😗 Telefon: @😙 Oras:😗 Postat Octombrie 31, 2016 Lunatica, tu esti tv/ts?salutare ! Tu ce crezi ca sunt ?
asli Reputație: 16 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2016 Femeie
lunatica Reputație: 7 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: @😙 Oras:😗 Telefon: @😙 Oras:😗 Postat Noiembrie 1, 2016 Buna ,Si daca ar fi asa cum spui e vre.o problema ? Multumesc!
asli Reputație: 16 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2016 Nu este nicio problema.... daca ma primesti la tine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum