ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 6, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 6, 2016 asa e,nu sunt bune.sunt superbune ^^O sa ai două apoi,secretara si soția )) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 O sa ai două apoi,secretara si soția )) ce rau mi-ar prinde....
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 6, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 6, 2016 ce rau mi-ar prinde....Da dar soția pe post de jandarm ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 Da dar soția pe post de jandarm )) eeeee.....stiu,lesa asta...dar nu-I nimic,stiu sa ma strecor neobservat.
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 6, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 6, 2016 Eu a trebuit sa transfer secretara la departament contabilitate si sa angajez pe post de secretară una la 60 de ani sifonier în 3 usi ca nu mai scăpam de nebună din birou )) 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Iulie 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iulie 6, 2016 Eu a trebuit sa transfer secretara la departament contabilitate si sa angajez pe post de secretară una la 60 de ani sifonier în 3 usi ca nu mai scăpam de nebună din birou ))abia asta te iubeste cu adevarat 1
nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iulie 6, 2016 Vreau si io o traba .ase mai da diverzisment Cine -mi iexplica mie regula folosirii virgulelor dupa paranteza??????
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 Vreau si io o traba .ase mai da diverzismentCine -mi iexplica mie regula folosirii virgulelor dupa paranteza?????? tu chiar crezi c-am loat 10? ei bine,nici cinci.mai precis 6,20.Am rasfoit si io putin doua carti,da` m-am descurcat mai bine decat juma` de liceeni 1 4
nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iulie 6, 2016 Barosane tot respectu!!!! 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Iulie 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iulie 6, 2016 tu chiar crezi c-am loat 10? ei bine,nici cinci.mai precis 6,20.Am rasfoit si io putin doua carti,da` m-am descurcat mai bine decat juma` de liceenijuma de baieti sau de fete?
azazel 13 Reputație: 765 Postat Iulie 6, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iulie 6, 2016 tu chiar crezi c-am loat 10? ei bine,nici cinci.mai precis 6,20.Am rasfoit si io putin doua carti,da` m-am descurcat mai bine decat juma` de liceeniIn cazul asta ai LOAT nota mare
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 juma de baieti sau de fete?Nu prea contează,erau dead meatbags...se holbau la mine când ceream câte o foaie.La biologie am stat mai bine-6,80.N-am fost atent la doua enunțuri -mereu am avut problema asta,în clasa a treia făceam scădere în loc de adunare-luam mai mult.Când a venit supraveghetorul cu "cine are copiute sa le predea..." eu i-am zis ca am una dar nu pot sa i-o dau.-E aici,arătând spre cap.M-a luat la vizor,pe ala care ma zapacea l-a mutat în prima banca.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 In cazul asta ai LOAT nota mare M-am descurcat și io cum am putut
killbill13 Reputație: 8009 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Iulie 6, 2016 Vai de noi va fi la pensie,facultăți fara diplome de bac,procentaj de admitere sub 50%,cei ce au note mari in bac obțin burse afara si.....pa nu ii mai vezi inapoi,Sistemul ne-a învins,pe vremea noastra băteau profesorii la noi ca la fasole,nici musca nu auzeai la oră,acum se bat cu profesorii,Sistemul si educația de acasa au distrus generațiile apărute după '89 Ps-numai clone peste tot ))) In alta ordine de idei, inainte de 89 pur si simplu nu mergeau toti la facultate, diferenta e ca aia care nu mergeau invatau sa faca ceva ! Acum sistemul, prost de altfel, le-a permis sa treaca usor prin facultati, dar, selectia se face pe piata sau , din pacate, mai tragic, pe pile ! 3
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iulie 6, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iulie 6, 2016 Am un vecin,care are un fecior,care anu trecut a obtinut medie generala la BAC...9,89. Nu s-a hotarat ce studi sa faca mai departe si acum lucreaza la MC Donald"s.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 In alta ordine de idei, inainte de 89 pur si simplu nu mergeau toti la facultate, diferenta e ca aia care nu mergeau invatau sa faca ceva ! Acum sistemul, prost de altfel, le-a permis sa treaca usor prin facultati, dar, selectia se face pe piata sau , din pacate, mai tragic, pe pile !Eu vad facultățile de azi doar fabrici de diplome.Ele ar trebui sa fie doar pentru elevii pasionați de o anumita materie.Oameni care vor sa ducă mai sus lucrurile.Știu multe persoane care au făcut și doua facultăți și tot...nu i-a ajutat.Mulți o fac de gura părinților,sau asa au învățat în timp,ca sa ai o facultate e bine.Dar nu e. 2 4
killbill13 Reputație: 8009 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Iulie 6, 2016 Eu vad facultățile de azi doar fabrici de diplome.Ele ar trebui sa fie doar pentru elevii pasionați de o anumita materie.Oameni care vor sa ducă mai sus lucrurile.Știu multe persoane care au făcut și doua facultăți și tot...nu i-a ajutat.Mulți o fac de gura părinților,sau asa au învățat în timp,ca sa ai o facultate e bine.Dar nu e. Mai sunt si serioase, aici e o problema , din cauza celor neserioase , au fost discreditate toate. Am o teorie proprie, cu cat sunt mai multe cuvinte in denumirea facultatii/sectiei pe care o faci, cu atat creste posibilitatea sa fie un cacat ! Ș) 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Iulie 6, 2016 https://d.wattpad.com/story_parts/211546858/images/142c10f3134bb813.jpg 3
l y n x Reputație: 1615 Postat Iulie 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iulie 6, 2016 Mai sunt si serioase, aici e o problema , din cauza celor neserioase , au fost discreditate toate. Am o teorie proprie, cu cat sunt mai multe cuvinte in denumirea facultatii/sectiei pe care o faci, cu atat creste posibilitatea sa fie un cacat ! Ș)penitenciar - 1 cuvant - cea mai buna facultate 1
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 6, 2016 penitenciar - 1 cuvant - cea mai buna facultatemedicina, politehnica la fel 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Iulie 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iulie 6, 2016 medicina, politehnica la felalea are mai multe cuvinte in titlu, inclusiv numele vreunui fraier
killbill13 Reputație: 8009 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Iulie 6, 2016 alea are mai multe cuvinte in titlu, inclusiv numele vreunui fraierNumele fraierului in general e in denumirea universitatii !
l y n x Reputație: 1615 Postat Iulie 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iulie 6, 2016 Numele fraierului in general e in denumirea universitatii !spiru haret e clasic 1
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 6, 2016 alea are mai multe cuvinte in titlu, inclusiv numele vreunui fraierce conteaza daca e facultate tare
l y n x Reputație: 1615 Postat Iulie 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iulie 6, 2016 ce conteaza daca e facultate tareca MIT, nu-i asa?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum