Sari la conținut

0720384336 Roxana Drumul Taberei, 21 ani

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

"DRUMUL Taberei, buna dragilor, numele meu este Roxana, am 21 de ani si sunt o maseuza cu experienta in domeniu. Pentru detalii suplimentare nu ezita sa ma contactezi, 06 iul. 11:00

Suna 0720.384.336"

Anunt gasit in biblia AT. Mi s-a părut o aparitie noua (desi ea sustine ca activează de ceva vreme in aceasta locatie...iar eu, mare curvar, le stiu pe toate :) glumesc, evident).

Fiind in zona am zis sa încerc si n-am facut rau..

La primul apel am întrebat daca e Roxana si mi-a confirmat. Am stabilit sa revin cuun tel când ajung lângă locatie si, surpriza, mi-a răspuns alta voce. Or fi 2, or fi 3..stiind blocul mă gândeam doar pe unde s-or ascunde ca sunt numai garsoniere :)

Locatie - Drumul Taberei, lângă blocul cu Al Padrino. Acelasi bloc in care prestează masaj Dana (pff..mi s-a facut dr de atingerile ei deai am trecut cu vreo 10 zile in urma pe la ea).

Urcat cu liftul, deschis usa..placuta imaginea, am hotărât sa stau.

Garsoniera mobilata modern, f ok din pct asta de vedere. Cabina de dus cu hidromasaj. Nu stiu daca functioneaza pt ca nu l-am încercat :). Para de la dus demontata, zăcea prin cadita dar tacea malc aa ca nu te deranjează când te speli.

Prosop curat, fără papuci, o singura sticla cu gel de dus.

Caprioara. Dragilor, pe gustul meu..mai Putin pe gustul altora. Bruneta, cca 165 cm, sâni mari (3?), parul lung, colacei vizibili, burtica. Carne tre totusi (deh, 21 de ani) si piele catifelata. Este fata din poze.care ai posibilitatea sa postezi si pozele, te rog sa o faci..le gasesti in AT daca cauti dupa numărul de mobil din subiect.

Am văzut-o si pe colega. E mai slaba si, părerea mea, Putin mai uratica. Dar merge. A stat pe durata sedintei in bucătărie.

Au vrut sa mă servească cu apa sau cola dar am refuzat politicos.

Servicii. Op/On, NP,masaj. Finalizare doar corporala, de la gat in jos.

Fiind impuscat in gura de oboseala Am optat pt masaj si OP+NP.

Fata e f ok. Vorbareata dar nu exagerat. E moldoveanca din Iasi asa ca are un accent simpatic foc.

Masaj înseamnă dat cu crema si lăsat usor. Nu se pricepe dar e suficient cat sa te mai relaxezi.

Pus preze si trecut la oral. Eu am o problema cu preze asa ca se ridica mai greu catargul. Când am văzut cum il înghite pe tot pe soldat mi-am zis fericit"mama sa vezi ce-l înghite fata"..ei, n-a fost chiar asa. Când s-a facut mare nu l-a mai inghitit pe tot dar una peste alta e ok. Nu se ajuta de mana, putina atentie cu limbuta si supt zonele adiacente.

Intre timp invercam sa bag mana la foto. S-a tot ferit asa ca nu am insistat.

Pasa frumoasa. Chiar frumoasa. Labii mici. Îmi venea sa bag o limbuta dar singurul neuron treaz mi-a spus aa mă abtin.

Trecut la misionar apoi am vrut sa-i vad fundul in toata splendoare lui. E ok. Fain. Ai ce sa apuci, ai in ce sa dai. Am întrebat de anal, categoric nu..dar e fff tentanta gaurica aia frumoasa.

Epilata de vreo 2-3 zile, nederanjant.

Am mai dat din fund câteva minute apoi am intors-o cu fata la mine, dat jos preze si pus soldatul intre sâni. In timp ce il masa cu sânii i-am dat capul usor pe spate. Are ochi verzi, frumosi. Tot lasa capul in jos dar am atentionat-o ca stau pe dreapta de vreo 4 zile si o sa-i sara pe fata niste copilasi. Nu a avut încotro si m-a privit in ochi :) frumoasa, excitanta. Am terminat glorios. Fiind atât de plin am dat si pe lângă deai s-a straduit sa-l acopere cu sânii cat mai bine ca sa nu o "patez" :) a părut Putin deranjata dar nu a comentat.

Am omis sa mentionez ca a avut tentative de gfe in pozitia misionar. Icnete so soapte in urechea mea..mangaiat pe spate..cuprins in brate..acceptabil.

Atentie la parfum. Ae da cu un parfum plăcut dar puternic. Asta pt casatoritii ca mine. Noroc ca eu ajung primul acasa si am timp sa mă spăl bine.

Una peste alta o experienta placuta, recomand.

Locatie - 9

Aspect fata - dupa gustul meu 8.5

Op - 7.5 (ok dar nu extraordinar)

Np - 7.5 (la fel, nimic iesit din comun, fără contre, lubrefiere "artificiala"..poate nu a fost chimie intre noi).

Halat 70 fin max 25 min. 150 lei pt 2 finalizari si msaj.

Plătit 150 pt 45 min.

Succesuri

• Like 4
Postat

Poze?

Reciteste ce am scris la începutul relatării...

Postat

Din ce ai scris tu vad ca tipa e cea din poze. Care poze nu stiu:)))) . Oh well....

Postat

Din ce ai scris tu vad ca tipa e cea din poze. Care poze nu stiu:)))) . Oh well....

Tot nu ai citit cu atentie

"Este fata din poze.care ai posibilitatea sa postezi si pozele, te rog sa o faci..le gasesti in AT daca cauti dupa numărul de mobil din subiect." Am un nenorocit de Microsoft si nu aveam chef sa salvez iar apoi sa poate poza..am făcut-o pana la urma :)

Postat

Tot nu ai citit cu atentie

"Este fata din poze.care ai posibilitatea sa postezi si pozele, te rog sa o faci..le gasesti in AT daca cauti dupa numărul de mobil din subiect." Am un nenorocit de Microsoft si nu aveam chef sa salvez iar apoi sa poate poza..am făcut-o pana la urma :)

Mea culpa! M-am grabit. Sorry. Apreciez ca ai pus poza

Reputație: 24077
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Parca mai buna este colega dince am vazut in poze 😄

Postat

Parca mai buna este colega dince am vazut in poze

In realitate nu mi s-a părut mai frumoasa, laury. O fi mai fotogenica..sau, sti cum e, degustibus...

• Like 1
Postat

Am fost aici. Arată mai bine in poze. Dar nici realitatea nu e chiar rea. E ok de un futing

• Like 1

Postat

Din poze reiese ca si-a schimbat locatia..a renuntat la Oana :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...