Vizitator fedor14 Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 Am 23 de ani si am facut puscarie 8 luni pt vatamare corporala. ( l-am batut pe unu la betie ). Daca aveti intrebari cum e viata la puscarie sau whatever, go ahead. Desigur nu am fost violat si nu am violat pe nimeni si nici nu am auzit cineva sa violeze etc.Alea sunt in filme.Nici alte probleme nu am avut. I hope i got that out of the way. You may begin.
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 6, 2016 Am 23 de ani si am facut puscarie 8 luni pt vatamare corporala. ( l-am batut pe unu la betie ). Daca aveti intrebari cum e viata la puscarie sau whatever, go ahead. Desigur nu am fost violat si nu am violat pe nimeni si nici nu am auzit cineva sa violeze etc.Alea sunt in filme.Nici alte probleme nu am avut. I hope i got that out of the way. You may begin.Cum a fost cu colegii de celula? La ce parnaie ai fost?
Vizitator fedor14 Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 Cum a fost cu colegii de celula? La ce parnaie ai fost?Rahova. Am stat in celula cu 2 sau 3 colegi.( unu a fost eliberat intre timp. ) Nu au fost probleme,dusurile sunt regulate, jucat carti si sah.. Din cate am inteles vara ar fi naspa ca e cald si nu era pe vremea aia aer conditionat, acuma cica au bagat. Era naspa ca sforaiau multi din alte celule dar am cumparat niste casti de urechi foarte eficiente. Am auzit numai un singur caz in care 2 colegi sau batut cat timp am stat acolo, si ei sau batut pentru ca unu s-a culcat cu nevasta celuilalt.Desigur am cautat niste poze, si nevasta era urata foc,
traminer Reputație: 1806 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Iulie 7, 2016 Ai avut acces la internet în puşcărie?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2016 Am 23 de ani si am facut puscarie 8 luni pt vatamare corporala. ( l-am batut pe unu la betie ). Daca aveti intrebari cum e viata la puscarie sau whatever, go ahead. Desigur nu am fost violat si nu am violat pe nimeni si nici nu am auzit cineva sa violeze etc.Alea sunt in filme.Nici alte probleme nu am avut. I hope i got that out of the way. You may begin. Pă Fane îl știi ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2016 Postat Iulie 7, 2016 Am auzit și eu povesti,și e adevărat-cei care se respecta nu se dau la cururi.
d d p o f Reputație: -201 Postat Iulie 7, 2016 Postat Iulie 7, 2016 Am 23 de ani si am facut puscarie 8 luni pt vatamare corporala. ( l-am batut pe unu la betie ). Daca aveti intrebari cum e viata la puscarie sau whatever, go ahead. Desigur nu am fost violat si nu am violat pe nimeni si nici nu am auzit cineva sa violeze etc.Alea sunt in filme.Nici alte probleme nu am avut. I hope i got that out of the way. You may begin.Ce vrei ma? 1 1
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 7, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 7, 2016 Am 23 de ani si am facut puscarie 8 luni pt vatamare corporala. ( l-am batut pe unu la betie ). Daca aveti intrebari cum e viata la puscarie sau whatever, go ahead. Desigur nu am fost violat si nu am violat pe nimeni si nici nu am auzit cineva sa violeze etc.Alea sunt in filme.Nici alte probleme nu am avut. I hope i got that out of the way. You may begin.Ceai făcut bree,l-ai lăsat pe ala infirm de ai luat cu executare?? la cat ai fost condamnat??
azazel 13 Reputație: 765 Postat Iulie 7, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iulie 7, 2016 Am 23 de ani si am facut puscarie 8 luni pt vatamare corporala. ( l-am batut pe unu la betie ). Daca aveti intrebari cum e viata la puscarie sau whatever, go ahead. Desigur nu am fost violat si nu am violat pe nimeni si nici nu am auzit cineva sa violeze etc.Alea sunt in filme.Nici alte probleme nu am avut. I hope i got that out of the way. You may begin.Ai tatuaje cu maricica pe mana aia taiata cu lama? Ce culoare ai?
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 7, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 7, 2016 Ai tatuaje cu maricica pe mana aia taiata cu lama? Ce culoare ai?Ce Dracul bre,a vrut si el să ne spună că e zmardoi,dar nu știa cum s-o facă 1
danoneboy Reputație: 149 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 7, 2016 Ce Dracul bre,a vrut si el să ne spună că e zmardoi,dar nu știa cum s-o facăSfinte Pipilica, de ce dracuiesti?
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 7, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 7, 2016 Orice om este supus greșelii... la pușcărie poți să cazi oricând și orcine... nu e de râs, omu va împărtăși t o experiență grea din vița lui... important este să învețe din ea și să nu recidiveze... Dacă e bine sau rău acolo își închipuie toată lumea... Baftă! 7 1 8
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 7, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 7, 2016 Sfinte Pipilica, de ce dracuiesti?M-am enervat
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 7, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 7, 2016 M-am enervat Cum sa-ti vina asa dintr-o data nervii...?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 7, 2016 Orice om este supus greșelii... la pușcărie poți să cazi oricând și orcine... nu e de râs, omu va împărtăși t o experiență grea din vița lui... important este să învețe din ea și să nu recidiveze... Dacă e bine sau rău acolo își închipuie toată lumea... Baftă! E uşor a da poveţe, Fără de nimic a spune... Lasă-i...toţi se cred nemuritori Stimă!!! 1 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 7, 2016 S-auzim şi părerea unui avocat, zic... lisandre, lua-mi-ai amnistia-n gură...treci la bară
filip d Reputație: 55 Postat Iulie 7, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 7, 2016 Am 23 de ani si am facut puscarie 8 luni pt vatamare corporala. ( l-am batut pe unu la betie ). Daca aveti intrebari cum e viata la puscarie sau whatever, go ahead. Desigur nu am fost violat si nu am violat pe nimeni si nici nu am auzit cineva sa violeze etc.Alea sunt in filme.Nici alte probleme nu am avut. I hope i got that out of the way. You may begin. Dupa ce ai iesit ti-ai gasit loc de munca, sau ai incercat ? Sunt curios daca din cauza ca ai facut puscarie poti sa nu fi acceptat de catre unele companii (nu ma refer la politie sau alte locuri din astea unde e clar ca te-ar respinge )
moccasin Reputație: -4 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2016 Va pazeau si gardiene sau doar gardieni? Ca prin filme vezi si femei politist...sau macar psiholoaga de la penitenciar, sau doctorita....era vreuna buna? Sa simti ca iti vine sa sari pe ele indiferent de consecinte? Mi se pare cumplit sa stea un barbat la bulau fara femei opt luni...
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 7, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 7, 2016 Muc-asin-e nu te mai băga în joaca oamenilor mari... ) 2 8
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 7, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 7, 2016 Cum sa-ti vina asa dintr-o data nervii...?De nervi la stomac zic.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 7, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 7, 2016 De nervi la stomac zic. Lasă... sa zboare.
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 7, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 7, 2016 Lasă... sa zboare.Îl las să sburbe.
Vizitator fedor14 Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2016 Postat Iulie 7, 2016 Am dat la buci in cele 8 luni am avut visite de la gagicamea(god help me ). Dar anyways mi-am pierdut virginitatea la 18 ani la o curva de pe nimfomane ( nu spun cine ) si pot sa rezist mult timp fara buci. Erau gardience dar erau urate rau, chiar si pentru mine.
Vizitator fedor14 Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2016 Postat Iulie 7, 2016 Dupa ce ai iesit ti-ai gasit loc de munca, sau ai incercat ? Sunt curios daca din cauza ca ai facut puscarie poti sa nu fi acceptat de catre unele companii (nu ma refer la politie sau alte locuri din astea unde e clar ca te-ar respinge ) Sunt expert in domeniul in care lucrez, se cauta multi dastia ca mine.Nu am omorat pe cineva, ci am bagat o persoana in spital pt o saptamana.
Vizitator fedor14 Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2016 Postat Iulie 7, 2016 Ai avut acces la internet în puşcărie?Da dar numai pt ca eram detinut model.Wireless desigur.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum