crocodilul dvd Reputație: 1062 Postat August 31, 2021 Oras:Timisoara, Alba Iulia Oras:Timisoara, Alba Iulia Partajează Postat August 31, 2021 La 24.08.2021 la 23:40, lililili a spus: Bună seara dragilor Vreau sa va spun ca de mâine voi lucra doar cu oameni pe care i cunosc. In ciuda faptului că astăzi am fost bruscata de o persoană ,Că oameni fără bun simț se tot perindă pe la ușa mea ceea ce mie nu îmi place ptr că nu sunt genul si nu sunt de acord unu urcă altul coboară. Am decis să lucrez doar intr un cerc restrâns Vă pwp si nb Mah ce țărani..... shogorilor care nu știți sa va purtați cu o femeie mai bine nu mai mergeți la futut. Adică ce si-a zis shogorul dacă nu am dovedit-o cu pula măcar sa o lovesc cu ceva sau cumva sa urle.Plm adică dai în ea ca în vaca si pe urma tot tu ca nah nu a stat cum trebuie la pula....hai mah pe bune? Oricum nu o ridic în slăvi pe Lili da pe Alba la categoria milf nu avem ceva mai bun.... nah și mai e și Alexandra. Lili sper ca nu e grav ca peste doua săptămâni începe Champion League ..... adică ma întorc din concediu și vin la o partida amicală 😁😁😁😂🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator didu_tzu Reputație: 0 Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Acum 12 minute, crocodilul dvd a spus: Mah ce țărani..... shogorilor care nu știți sa va purtați cu o femeie mai bine nu mai mergeți la futut. Adică ce si-a zis shogorul dacă nu am dovedit-o cu pula măcar sa o lovesc cu ceva sau cumva sa urle.Plm adică dai în ea ca în vaca si pe urma tot tu ca nah nu a stat cum trebuie la pula....hai mah pe bune? Oricum nu o ridic în slăvi pe Lili da pe Alba la categoria milf nu avem ceva mai bun.... nah și mai e și Alexandra. Lili sper ca nu e grav ca peste doua săptămâni începe Champion League ..... adică ma întorc din concediu și vin la o partida amicală 😁😁😁😂🤣 Vai-si-amar de ei, toți ghiolbanii. Altfel nu pot sa iese și ei în evidență. Referitor la Lili nu am ce spune, este cea mai tare. 😚 Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Acum 3 ore, crocodilul dvd a spus: Mah ce țărani..... shogorilor care nu știți sa va purtați cu o femeie mai bine nu mai mergeți la futut. Adică ce si-a zis shogorul dacă nu am dovedit-o cu pula măcar sa o lovesc cu ceva sau cumva sa urle.Plm adică dai în ea ca în vaca si pe urma tot tu ca nah nu a stat cum trebuie la pula....hai mah pe bune? Oricum nu o ridic în slăvi pe Lili da pe Alba la categoria milf nu avem ceva mai bun.... nah și mai e și Alexandra. Lili sper ca nu e grav ca peste doua săptămâni începe Champion League ..... adică ma întorc din concediu și vin la o partida amicală 😁😁😁😂🤣 🤣😘 Acum 3 ore, didu_tzu a spus: Vai-si-amar de ei, toți ghiolbanii. Altfel nu pot sa iese și ei în evidență. Referitor la Lili nu am ce spune, este cea mai tare. 😚 😘😘😘 Link spre comentariu
bogdanm85 Reputație: 67 Postat August 31, 2021 Oras:Alba Oras:Alba Partajează Postat August 31, 2021 Acum 10 ore, crocodilul dvd a spus: Mah ce țărani..... shogorilor care nu știți sa va purtați cu o femeie mai bine nu mai mergeți la futut. Adică ce si-a zis shogorul dacă nu am dovedit-o cu pula măcar sa o lovesc cu ceva sau cumva sa urle.Plm adică dai în ea ca în vaca si pe urma tot tu ca nah nu a stat cum trebuie la pula....hai mah pe bune? Oricum nu o ridic în slăvi pe Lili da pe Alba la categoria milf nu avem ceva mai bun.... nah și mai e și Alexandra. Lili sper ca nu e grav ca peste doua săptămâni începe Champion League ..... adică ma întorc din concediu și vin la o partida amicală 😁😁😁😂🤣 Tarani putin zis oamnei fara caracter pacat ca se intampla lucruri de gen in alba lili e o doamna de nota 10 plus e amabila sociabila nu te grabeste te serveste cu orice sper sa nu o pierdem poze 100 la 100 reale programarile si le respecta iti raspunde inapoi le wassap deci calitate top lili te sarut dulce si sa ne revedem cu bine Link spre comentariu
Poly24 Reputație: 286 Postat August 31, 2021 Oras:Alba Oras:Alba Partajează Postat August 31, 2021 Saptamana asta ești 🤗🤗 Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Acum 1 oră, bogdanm85 a spus: Tarani putin zis oamnei fara caracter pacat ca se intampla lucruri de gen in alba lili e o doamna de nota 10 plus e amabila sociabila nu te grabeste te serveste cu orice sper sa nu o pierdem poze 100 la 100 reale programarile si le respecta iti raspunde inapoi le wassap deci calitate top lili te sarut dulce si sa ne revedem cu bine Te pwp sa ne revedem cu bine Seară faină Acum 36 minute, Poly24 a spus: Saptamana asta ești 🤗🤗 Bună mai sunt in Alba până sâmbătă inclusiv Link spre comentariu
Poly24 Reputație: 286 Postat August 31, 2021 Oras:Alba Oras:Alba Partajează Postat August 31, 2021 Acum 10 minute, lililili a spus: Te pwp sa ne revedem cu bine Seară faină Bună mai sunt in Alba până sâmbătă inclusiv Trebuie sa ne vedem, au rămas lucruri neterminate 🤭💪☺️ 1 Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 1 oră în urmă, Poly24 a spus: Trebuie sa ne vedem, au rămas lucruri neterminate 🤭💪☺️ Ai uitat nr meu? 0764684085""SUNĂ MĂ SUNT FIERBINTE 🤣🤣🤣🤣🤣🤣vrb.acolo Link spre comentariu
Poly24 Reputație: 286 Postat August 31, 2021 Oras:Alba Oras:Alba Partajează Postat August 31, 2021 1 oră în urmă, lililili a spus: Ai uitat nr meu? 0764684085""SUNĂ MĂ SUNT FIERBINTE 🤣🤣🤣🤣🤣🤣vrb.acolo Ola la la ...abia aștept să văd cât de fierbinte ești 🤣🤣 Link spre comentariu
Poly24 Reputație: 286 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:Alba Oras:Alba Partajează Postat Septembrie 4, 2021 La 31.08.2021 la 21:16, lililili a spus: Ai uitat nr meu? 0764684085""SUNĂ MĂ SUNT FIERBINTE 🤣🤣🤣🤣🤣🤣vrb.acolo Helou , mâine ești în Alba ? Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 La 04.09.2021 la 23:47, Poly24 a spus: Helou , mâine ești în Alba ? Sunt încă în Alba n am plecat.Mi am schimbat un pic programul 13-23 in functie de programări 😘😘😘 Link spre comentariu
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 6, 2021 Buna mâine de la ce ora te gasesc Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 Acum 57 minute, fustangiu4 a spus: Buna mâine de la ce ora te gasesc Bună de la ora 13 încep dar programări maine pot sa mai fac de la ora 18 Link spre comentariu
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 7 ore, lililili a spus: Bună de la ora 13 încep dar programări maine pot sa mai fac de la ora 18 Punema pe lista te rog de la 18 la 19 o ora Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 5 ore, fustangiu4 a spus: Punema pe lista te rog de la 18 la 19 o ora Bună scrie mi te rog pe whapps 👍👍👍 Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Bună seara Disponibilă maine de la ora 14 Seară bună tuturor Link spre comentariu
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Link spre comentariu
chopstick Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2021 Partajează Postat Septembrie 11, 2021 Minunata ca intotdeauna doamna Lili. Abia astept sa o revizitez. Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2021 Partajează Postat Septembrie 11, 2021 Acum 6 ore, chopstick a spus: Minunata ca intotdeauna doamna Lili. Abia astept sa o revizitez. 😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator OnlyForLily Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2021 Partajează Postat Septembrie 12, 2021 Bună Lily Am un fetish enorm cu o doamna ca și tine și vreau neapărat sa ne cunoaștem 😍.Doar ca pe telefon e cam greu, ma înțelegi... Mi-am făcut cont doar pentru tine 😂 Scrie-mi te rog în privat sa stabilim o întâlnire pe astazi când te trezești. Link spre comentariu
Man47 Reputație: 16 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Septembrie 12, 2021 Buna LILI. Cu DEVA cum rămâne? Ne vom bucura de tine la Deva??? 😋😋😋 Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2021 Partajează Postat Septembrie 12, 2021 Acum 59 minute, Man47 a spus: Buna LILI. Cu DEVA cum rămâne? Ne vom bucura de tine la Deva??? 😋😋😋 Bună o să ajung Anunț când sunt acolo 🤣nu mai imi fac planuri inainte😘 Link spre comentariu
nelu08 Reputație: 2 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Septembrie 12, 2021 Buna ,niste poze in actiune se poate ,mai ales in timpul sexul anal? Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2021 Partajează Postat Septembrie 12, 2021 1 oră în urmă, nelu08 a spus: Buna ,niste poze in actiune se poate ,mai ales in timpul sexul anal? Bună Serios? Dacă vrei acțiune te aștept la mine Live nu poze🤔🤔🤔🙃🙃🙃🙃 Link spre comentariu
jak77 Reputație: 2 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Septembrie 12, 2021 Watzap nu ai? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum