Sari la conținut

blonda matură (milf 40 de ani )

Postări Recomandate

• Oras:Alba

Vizita dama .sunat programatunci ,îndrumat spre locația unde am ajuns în 15 minute.Unde mă aștepta milfa întruna dres,poftit în casa servit un pahar cola o țigară povestit și poftit la dus. După care intru în camera unde ea deja era în costumul evei.cerut un oral np pe dunga patului 8 ..În timp o strângeam de fesele ei tari :) i-am întors favorul intr-un 69 .fără mirosuri străine. După care i-am cerut sa vine peste mine unde milf a se misca destul de ok gemea bănuiesc ca fals dar plăcut.schimbam poziția după care o întreb Cum îți place mai mult la care ea pe la spate și dai dai am observat ca îi plăceau mult dădea niște contre de numa unde am și finalizat.dusat o țigară și începem tura 2 unde îl trezește pe micutu cu on după care caciulita și dai pe la spate stindardul ca face și anal o scoț și io bag în cur la care ea oooo de ce nu spui mă uitam la ea se uita la mine și zice hai băgo odată și dai frate jur ca după vreo 10 15 minute mă fute a ea eu nu mai puteam știe fata și îi place anal ul la nebunie. .

Note per total 9 timp petrecut 2 ore amenda 200

• Like 1
Link spre comentariu

Vazand pe aici recenzile am zi sa trec si eu pe la Lili doamna are locatia in cetate ajung la apartament imi deschide usa ma asteptat in lenjerie foarte icintant apartamentul este foarte curat Lili arata mult mai bine in realitate de cat in poze este o fire comunicativa ma cer la dush dupa ce ies intru in dormitor aici incepe cu un ON facut asa cum trebuie desi are anumita varsta se mentine pielea ii este foarte fina are un corp.de invidiat montam protectia si ii solicit sa vina deasupra se misca foarte bine schimbat cateva poziti si finalizat AP a fost o experienta suoer pe care sigur o sa o mai experimentez

Recenzi locatie 10 foarte curat prosop curat la dush

ON 10 foarte placut executat

NP 10 miscari super

AP 10 super

De revenit Da halatul 100 finalizarea nu te grabeste deloc merita am sa fac cat de curand o vizita

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...