Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Buna baieti ! Ma numesc Ami ,am 21 ani ,167,52 kg . Serviciile mele sunt : masaj de relaxare,body masaje,oral cu sau fara protectie in functie de igiena,normal protejat,69,uro si alte mici fantezi . 200 ron finalizare& 300 ron ora !  Imi rezerv dreptul de a mi selecta clientii si asta nu inseamna ca am figuri ...doar ca imi place igiena si bunul simt. 0761302107 Va astept,pupici ! P.S Sunt cat se poate de reala ....fara photoshop.

post-212232-0-05003200-1467980919_thumb.jpeg

• Like 9
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Gatuuuu :rax2  :angry .

Ps-u: pe cat de interesanta pe atat de scumpa.

post-23590-0-30395900-1467982886_thumb.jpg

Postat

Disponibila azi pana in orele 20:00...pupici !

Postat

Wow superba ...singura in locatie ...?? Anal ...finalizare ..cim ?...

Multumesc ! 0761302107

Postat

Disponibila azi pana in orele 20:00! pupici 

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

52 Kg si 200 finalizarea la Diham :laugh2 :laugh2 :laugh2

Si tel. inchis? :slap2 

S-a lansat bine . SPOR

• Like 24
  • Minus 19
Postat

Buna, imi cer scuze ca am avut tel.inchis,am avut niste probleme personale !

Postat

Disponibila azi pana la orele 21:00 ! Pupici 

post-212232-0-50365600-1468317809_thumb.jpg

• Like 4
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Doar semnalez  o neconcordanta intre cele vorbite la telefon si cele scrise aici. Sunand pentru a ma asigura ca nu bat drumul de pomana tocmai pana in Diham, aflu ca don'soara umbla cu cioara vopsita cand e vorba de nivelul serviciilor prezentat in SLAul de la inceputul profilului. In profil scrie ca "the BJ" se executa dupa preferinta doritorilor cat si a capacitatii ei personale de apreciere a septicitatii lor. La telefon nu mai era asa, caci toate serviciile erau bine protejate, ceea ce nu e un lucru rau, sa fim bine intelesi. Dar cand deja inca de la anunt o ametesti si te razgandesti nu prea imi vine sa fiu curios cine va deschide usa. Imi place sa fac un high risc game cu o nerecenzata caci de multe ori mai descoperi cate o gema comparativ cu mainile in care mergi pe cartile altora. Dar nici nu punem bani intr-un pot in care lucrurile arata prost pre flop. 

• Like 4

Postat

Doar semnalez  o neconcordanta intre cele vorbite la telefon si cele scrise aici. Sunand pentru a ma asigura ca nu bat drumul de pomana tocmai pana in Diham, aflu ca don'soara umbla cu cioara vopsita cand e vorba de nivelul serviciilor prezentat in SLAul de la inceputul profilului. In profil scrie ca "the BJ" se executa dupa preferinta doritorilor cat si a capacitatii ei personale de apreciere a septicitatii lor. La telefon nu mai era asa, caci toate serviciile erau bine protejate, ceea ce nu e un lucru rau, sa fim bine intelesi. Dar cand deja inca de la anunt o ametesti si te razgandesti nu prea imi vine sa fiu curios cine va deschide usa. Imi place sa fac un high risc game cu o nerecenzata caci de multe ori mai descoperi cate o gema comparativ cu mainile in care mergi pe cartile altora. Dar nici nu punem bani intr-un pot in care lucrurile arata prost pre flop. 

Nu vreau sa par nepoliticoasa dar cred ca vi sa faci sex nu sa joci poker , cum am mentionat si in anunt : imi rezerv dreptul de am selecta clientii si protectia viz a viz de igiena fiecaruia +ca sunt la inceput !!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...