giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Iulie 12, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 12, 2016 Nu vreau sa par nepoliticoasa dar cred ca vi sa faci sex nu sa joci poker , cum am mentionat si in anunt : imi rezerv dreptul de am selecta clientii si protectia viz a viz de igiena fiecaruia +ca sunt la inceput !!Adică chiar la inceputul începturilor vis a vis de cum scrii! Prin clasa a doua, a treia?
vpop Reputație: 384 Postat Iulie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2016 In ultima poza ce ai cenzurat, o operatie sau un tatuaj?
catbog1 Reputație: 120 Postat Iulie 12, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 12, 2016 In ultima poza ce ai cenzurat, o operatie sau un tatuaj? plm de ce intarzie atita sa raspunda??....gata, ma duc sa vad
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Iulie 12, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 12, 2016 plm de ce intarzie atita sa raspunda??....gata, ma duc sa vadDaca n-o gasesti bei ceva la No Name Cafe! Tot te alegi cu ceva! 1
xxxboss Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 12, 2016 buna ,joi de la ce ora te pot gasi?
ami000 Reputație: 111 Postat Iulie 13, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2016 Disponibila ! Pupici
ami000 Reputație: 111 Postat Iulie 13, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2016 up
ami000 Reputație: 111 Postat Iulie 13, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2016 up
catbog1 Reputație: 120 Postat Iulie 13, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 13, 2016 Daca n-o gasesti bei ceva la No Name Cafe! Tot te alegi cu ceva! Aha, foarte tare No Name Cafe este chiar in capul strazii, il vezi de la o posta si stii unde sa cauti parcare Va dau cateva informatii, care poate pe mine m-ar fi ajutat sa ma orientez, inca nu-mi dau seama de ce nu exista recenzii: Ami are un fizic foarte interesant din absolut toate punctele de vedere, igiena este impecabila, insa nu a avut un GFE ridicat (poate cu mine) , pare la inceput de aventura ... nu face FK. Eu suspectez ca am cazut la pasajul "Imi rezerv dreptul de a mi selecta clientii"...nu-mi explic un masaj pe spate interminabil, a fost o miscare inteligenta (deci este si inteligenta, observasem asta din felul cum intra in discutii) pentru varianta o ora...ar fi fost perfect daca stateam o perioada mai mare de timp(vise) Locatia este ok, nu este f multa lumina, este AC, muzica ambientala de pe cal, baia curata...este o canapea acolo. Programarea a fost facuta de pe o zi pe alta, fara nici o problema, tel + sms, se comunica f bine. Halat 300 ron/ora...va astept cu niste recenzii facute la finalizare, este ceea ce recomand
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Iulie 13, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 13, 2016 Aha, foarte tare No Name Cafe este chiar in capul strazii, il vezi de la o posta si stii unde sa cauti parcare Va dau cateva informatii, care poate pe mine m-ar fi ajutat sa ma orientez, inca nu-mi dau seama de ce nu exista recenzii: Ami are un fizic foarte interesant din absolut toate punctele de vedere, igiena este impecabila, insa nu a avut un GFE ridicat (poate cu mine) , pare la inceput de aventura ... nu face FK. Eu suspectez ca am cazut la pasajul "Imi rezerv dreptul de a mi selecta clientii"...nu-mi explic un masaj pe spate interminabil, a fost o miscare inteligenta (deci este si inteligenta, observasem asta din felul cum intra in discutii) pentru varianta o ora...ar fi fost perfect daca stateam o perioada mai mare de timp(vise) Locatia este ok, nu este f multa lumina, este AC, muzica ambientala de pe cal, baia curata...este o canapea acolo. Programarea a fost facuta de pe o zi pe alta, fara nici o problema, tel + sms, se comunica f bine. Halat 300 ron/ora...va astept cu niste recenzii facute la finalizare, este ceea ce recomandȘi acțiunea unde e? Doar masaj interminabil pe spate la 300 RON ora? Ceva note?
sadiku goal Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2016 Postat Iulie 14, 2016 futute-n cur Pisicuts ca ma banasi!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum