Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

Nu vreau sa par nepoliticoasa dar cred ca vi sa faci sex nu sa joci poker , cum am mentionat si in anunt : imi rezerv dreptul de am selecta clientii si protectia viz a viz de igiena fiecaruia +ca sunt la inceput !!

Adică chiar la inceputul începturilor vis a vis de cum scrii! Prin clasa a doua, a treia?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

In ultima poza ce ai cenzurat, o operatie sau un tatuaj?

• Oras:bucuresti
Postat

In ultima poza ce ai cenzurat, o operatie sau un tatuaj?

plm de ce intarzie atita sa raspunda??....gata, ma duc sa vad

Postat

plm de ce intarzie atita sa raspunda??....gata, ma duc sa vad

Daca n-o gasesti bei ceva la No Name Cafe! Tot te alegi cu ceva!  :laugh2

• Like 1
Postat

Daca n-o gasesti bei ceva la No Name Cafe! Tot te alegi cu ceva!  :laugh2

Aha, foarte tare No Name Cafe este chiar in capul strazii, il vezi de la o posta si stii unde sa cauti parcare

Va dau cateva informatii, care poate pe mine m-ar fi ajutat sa ma orientez, inca nu-mi dau seama de ce nu exista recenzii:

Ami are un fizic foarte interesant din absolut toate punctele de vedere,  igiena este impecabila, insa nu a avut un GFE ridicat (poate cu mine) , pare la inceput de aventura ... nu face FK.

Eu suspectez ca am cazut la pasajul  "Imi rezerv dreptul de a mi selecta clientii"...nu-mi explic un masaj pe spate interminabil, a fost o miscare inteligenta (deci este si inteligenta, observasem asta din felul cum intra in discutii) pentru varianta o ora...ar fi fost perfect daca stateam o perioada mai mare de timp(vise) 

Locatia este ok, nu este f multa lumina, este AC, muzica ambientala de pe cal, baia curata...este o canapea acolo.

Programarea a fost facuta de pe o zi pe alta, fara nici o problema, tel + sms, se comunica f bine. 

Halat 300 ron/ora...va astept cu niste recenzii facute la finalizare, este ceea ce recomand

Postat

Aha, foarte tare No Name Cafe este chiar in capul strazii, il vezi de la o posta si stii unde sa cauti parcare

Va dau cateva informatii, care poate pe mine m-ar fi ajutat sa ma orientez, inca nu-mi dau seama de ce nu exista recenzii:

Ami are un fizic foarte interesant din absolut toate punctele de vedere,  igiena este impecabila, insa nu a avut un GFE ridicat (poate cu mine) , pare la inceput de aventura ... nu face FK.

Eu suspectez ca am cazut la pasajul  "Imi rezerv dreptul de a mi selecta clientii"...nu-mi explic un masaj pe spate interminabil, a fost o miscare inteligenta (deci este si inteligenta, observasem asta din felul cum intra in discutii) pentru varianta o ora...ar fi fost perfect daca stateam o perioada mai mare de timp(vise) 

Locatia este ok, nu este f multa lumina, este AC, muzica ambientala de pe cal, baia curata...este o canapea acolo.

Programarea a fost facuta de pe o zi pe alta, fara nici o problema, tel + sms, se comunica f bine. 

Halat 300 ron/ora...va astept cu niste recenzii facute la finalizare, este ceea ce recomand

Și acțiunea unde e? Doar masaj interminabil pe spate la 300 RON ora? Ceva note?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...